Къ де 1.4250 някои да не пази нещо ??????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеОколо 4150 имаше хубава позиция с ясен стоп и цел тест на 4200/4210. От тук вече наистина е изчаквателна позиция
И от 4890 имаше хубава позиция с ясен стоп, ама в минало несвършено време ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениеима някаква корелация между еврото и златото последните дни,а златото ме интересува повече.Еврото е надолу ,според мене или е в широк реиндж,затова те питах горе-долу докъде
С др думи, изчакай пак да тръгне нагоре голда и тогава ще говорим за корелации. В момента е цигански бой и едното е горе, др долу поради някакви си свои причини... няма как да говорим за нещо конкретно.
Иначе за близките дни очаквам (би било логично) да видим 1.44, примерно. Ако на 4 часа затвори над 1.4315, ще купя, а после, ако ще пада, ще ми покаже, като ме порне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеНямам чарт, следя само стрийма с котировки. Пазарът е ниско ликвиден и доста чопи. Бъкетите доста изглаждат "смущенията", но и при тях на моменти спредът отива над 10 пипса, което предполага, че ще ти дадат кофти цена и с мерак ще те изкарат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГуцам еуропейки
Ба мааааа му
35 000 $ заплата на месец има то Еблю
бре СВИНЬО ПРОСТА !!!!!
На истинските банкери заплатите
са в пъти нагоре , а премиалните
са в милиони !!!!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеОколо 4150 имаше хубава позиция с ясен стоп и цел тест на 4200/4210. От тук вече наистина е изчаквателна позиция
свинското е на мода , бъди свиня
Коментар
-
Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнениекъде определяш долната граница на рейнджа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДнес и късите и дългите ще ядът хурката. :-) Рейндж с ъп уклон и обиране на близки до пазара стопове в двете посоки. На лонг ще е трудно закачането с близък стоп; на шорт си е трики от тия нива и р/р съотношението не предполага по- дългосрочно отиграване.
Позиция - изчаквателна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКо ти разбира чутурата с четината
Гуцай си пумията и си трупай СЛАНИНАТА !!!
Ба мааааа му
35 000 $ заплата на месец има то ЕблюМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПозиция - изчаквателна.4190
пък съм и от / вече потвърдено / добра позиция
не съм от най-лакомите
успехи на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНаркоман-дърводелецКъде ма търсиш мен там бре
Гуцай си пумията и си трупай СЛАНИНАТА !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗа всички освен СВИНЯТА !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xVM7itZ-eGsКъде ма търсиш мен там бре
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеДнес и късите и дългите ще ядът хурката. :-) Рейндж с ъп уклон и обиране на близки до пазара стопове в двете посоки. На лонг ще е трудно закачането с близък стоп; на шорт си е трики от тия нива и р/р съотношението не предполага по- дългосрочно отиграване.
Позиция - изчаквателна.
Коментар
Коментар