Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениее може да се случи да е failed breakout
Сега ще гледаме, пък ще видим.
ммм много арна дълга даде от 4145, фицка хвана ли я ? С много арен стоп по М1 имаше една мъъъничка консолидацийкаПазаря днес бе благосклонен и ми изсипа бая пипове от дълга и къса. Не влизам повече днес, освен ако не ми звънне Бернанке за вход и ТП
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениее може да се случи да е failed breakout
ммм много арна дълга даде от 4145, фицка хвана ли я ? С много арен стоп по М1 имаше една мъъъничка консолидацийка
харна в долар>йена, но той
неща да гуца--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКо са праиш на джентълмен бре СКРЪНДЗОООПитай момичето за номера и и купи едни обувки от 500 евро
Кви обувки за 500 евро,бре-ти знаеш ли,че от 2002 г.не съм виждал 500 евро на едно мястоФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение1.4129 падне ли има още
едни 100-тина пипа надоле !!!!!
ммм много арна дълга даде от 4145, фицка хвана ли я ? С много арен стоп по М1 имаше една мъъъничка консолидацийкаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Който прави сечено на пазара, сам се насича
Пенчев бива ли такива работи. Ми ей сега ако реши че падне още 100 пипса, ква ти е файдата, че ще останеш единствената немечка, като оня де има паметник срещу тримонциум дето изгорял на поста сиAма айде онзи с глупоста си поне се прочул, не умрял баш за нищо, ама тука като традери.....
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеКак ми са иска сега пак дълга да ръгна, ама няма
едни 100-тина пипа надоле !!!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеСпоко, Пенчев, ако закъсаш ще ти дам от моитеФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТрънки !!!!
Не вярвайте толкоз много на слухове !!!!!!!
На платформата ми е монтирана графика
от 1971 година и няма такова НЕЩО
като права графика !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnНе си ли чел мнения на стари форексаджии по форумите ?За сегашния пазар казват , че за ден прави движения , за които преди са били нужни месеци !
Кво да чета--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ReturnДа ! Чувал съм , че е имало времена когато пазара е бил почти права хоризонтална линия и когато направи 20-30 пипса дневно движение се е считало за буря !
тогава трудно се е печелило , но е нямало и нулиране на сметки !
За това съм много съгласен с Анон ,новините да се следят постоянно и всекидневно,понеже всекидневните новините са отражение на икономиките,и както са казали някои хора-количествените натрупват водят до качествени изменения.
А тези качествени изменения за едни региони са -добри ,но за други -лоши.
Но най трудно е да предвидиш кога точно ще настъпят тези промени,но това ни е целта тук на нас всичките
Коментар
Коментар