IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    1.4129 падне ли има още
    едни 100-тина пипа надоле !!!!!
    След час, ако преценят, че избиха достатъчно стопове днес, може и да тръгне на някъде (нагоре?).

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      е може да се случи да е failed breakout
      Сега ще гледаме, пък ще видим.
      ммм много арна дълга даде от 4145, фицка хвана ли я ? С много арен стоп по М1 имаше една мъъъничка консолидацийка
      Грийди затуй и не си изчаках целта, а затворих по-рано Пазаря днес бе благосклонен и ми изсипа бая пипове от дълга и къса. Не влизам повече днес, освен ако не ми звънне Бернанке за вход и ТП
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        ммм много арна дълга даде от 4145, фицка хвана ли я ? С много арен стоп по М1 имаше една мъъъничка консолидацийка
        На прасето сабахлен му давах
        харна в долар>йена, но той
        неща да гуца
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Ко са праиш на джентълмен бре СКРЪНДЗООО Питай момичето за номера и и купи едни обувки от 500 евро
          Ти освен ,че си църен и грозен,си и луд.
          Кви обувки за 500 евро,бре-ти знаеш ли,че от 2002 г.не съм виждал 500 евро на едно място
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

1.4129 падне ли има още
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Който прави сечено на пазара, сам се насича
              Пенчев бива ли такива работи. Ми ей сега ако реши че падне още 100 пипса, ква ти е файдата, че ще останеш единствената немечка, като оня де има паметник срещу тримонциум дето изгорял на поста си Aма айде онзи с глупоста си поне се прочул, не умрял баш за нищо, ама тука като традери.....
              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Как ми са иска сега пак дълга да ръгна, ама няма
                1.4129 падне ли има още

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                  Много ми се иска златото да падне до 1465 и тогава ще си купя !
                  Купи си дрехи, че ше настинеш
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Споко, Пенчев, ако закъсаш ще ти дам от моите
                    Ааааа,мерси,че мислиш за мене,ама от твоите не ща
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Трънки !!!!
                      Не вярвайте толкоз много на слухове !!!!!!!
                      На платформата ми е монтирана графика
                      от 1971 година и няма такова НЕЩО
                      като права графика !!!
                      Права Графика -условно казано

Коментар

• Как ми са иска сега пак дълга да ръгна, ама няма

Коментар

Не си ли чел мнения на стари форексаджии по форумите ? За сегашния пазар казват , че за ден прави движения , за които преди са били нужни месеци !
                          Аз графиката на пазара имам.
                          Кво да чета

Коментар

Да ! Чувал съм , че е имало времена когато пазара е бил почти права хоризонтална линия и когато направи 20-30 пипса дневно движение се е считало за буря !
                            тогава трудно се е печелило , но е нямало и нулиране на сметки !
                            Именно ,нямаше фалити за да дойде торнадото.
                            За това съм много съгласен с Анон ,новините да се следят постоянно и всекидневно,понеже всекидневните новините са отражение на икономиките,и както са казали някои хора-количествените натрупват водят до качествени изменения.
                            А тези качествени изменения за едни региони са -добри ,но за други -лоши.
                            Но най трудно е да предвидиш кога точно ще настъпят тези промени,но това ни е целта тук на нас всичките

Коментар

• Споко, Пенчев, ако закъсаш ще ти дам от моите
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Може и да го разгибончим еврото,но аз се зарекох сутринта,че над 4128 няма да пусна къса,ако ще да остана и последната НЕмечка на света
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X