IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emoto Разгледай мнение
    Eй ти ще кажеш че с линииката си го мерил)) 4ukna 98))) аи честито хахаха

Аз няма да се учудя ако моя бъкет е спуснал до 1.4199 само и само да не ми задейства отложената
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Добри ора, казувайте да вземам ли 100 пипса или да продължавам по плана? Чак след обяд към 4 ще мога да вляза

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Каква ирония на съдбата-ФЕД печата пари и захранва банките с капитал,изсмуквайки токсичните им активи,в резултат на това капитала се насочва към пазара на суровини,цените им скачат,растежа се забавя,нова вълна на рецесията и хоп нови лоши дългове.Омагьосан кръг
        Проблемът дойде от там, че в един момент никой не можеше да оцени точно за колко милиарда долара е вторичният пазар за ипотеки.
        ФЕД не можеха да контролират кредитирането чрез МЗР, защото банките се финансираха не основно чрез депозитите Печатането е да се запълни дупката, която зейна след замръзването на този пазар. Иначе си прав, че има ирония, защото в исторически план бичите пазари на суровините много често са били съпроводени от мечи по фондовите пазари. Ще поживеем ще видим какво ще се случи този път

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
          не е убаво да оставаме Наивник сам
          селл 58 стоп 80 тр 4198
          успехи на всички
          Eй ти ще кажеш че с линииката си го мерил)) 4ukna 98))) аи честито хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
            Пенчев нормално е да има висока волатилност в икономическите индикатори при такива условия, така че да не бързаме да правим кардинални заключения. ФЕД ще изчакат да се формира ясен негативен тренд т.е. поне 2 тримесечия преди да започнат да обмислят, а и по-логично поне на мен ми се струва да оставят да поизлезе малко пара и да подсигурят софт лендинг, отколкото до безкрай да наливат ликвидност на сляпо. Имай предвид, че банките вече са червиви от евтин капитал, така че може и да се поизчака.
            Каква ирония на съдбата-ФЕД печата пари и захранва банките с капитал,изсмуквайки токсичните им активи,в резултат на това капитала се насочва към пазара на суровини,цените им скачат,растежа се забавя,нова вълна на рецесията и хоп нови лоши дългове.Омагьосан кръг
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Боба тоз път правилно показа за корекцията в ауди/долар!

Коментар

• Тази кака 89 да не би да е оная кака 69-и да е сменила ника за да е в тон с младите?

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                  сори за въпроса ама щото съм новобранец - ФЕ - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...86%D0%B8%D0%BE това ли е ....щото това с процентите там и то се вързва само без екстеншъните де ...
                  Прати я на курс при кака да я научи на някои техники от висшия пилотаж.

Коментар

• Не , не е това -това е друга бира

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Ef4e научи ли се да ползваш ФЕ -то
                      сори за въпроса ама щото съм новобранец - ФЕ - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%...86%D0%B8%D0%BE това ли е ....щото това с процентите там и то се вързва само без екстеншъните де ...
                      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Здравейте, ако някой се интересува от управление на активи нека да ми пише на ЛС, за да обясня по-подробно.

Коментар

• 1.45?? това се вижда
                          http://funportal.info/smiles/smile3.gif

Коментар

• Ef4e научи ли се да ползваш ФЕ -то

Коментар

• Според мен ще рейнджим до лихвеното решение на ЕСВ.Ако ЕСВ не вдигне лихвите както очаквам ще имаме ново дъно в зоната 1.3700-1.3900 и оттам за нагоре над 1.4940.Такава е моята стратегия.
                              Успешна търговия на всички
                              Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Догодина ще е прекалено късно!!!Тогава ще сме вече във вълна 3 на W
                                Пенчев нормално е да има висока волатилност в икономическите индикатори при такива условия, така че да не бързаме да правим кардинални заключения. ФЕД ще изчакат да се формира ясен негативен тренд т.е. поне 2 тримесечия преди да започнат да обмислят, а и по-логично поне на мен ми се струва да оставят да поизлезе малко пара и да подсигурят софт лендинг, отколкото до безкрай да наливат ликвидност на сляпо. Имай предвид, че банките вече са червиви от евтин капитал, така че може и да се поизчака.

Коментар

Working...
                                X