IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Добър да е денят ви! Какво става с дългата идея???
    Дългата ,,,дългата,,,,,
    май стана по изгодно да
    сменим еврата за банани
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добър да е денят ви! Какво става с дългата идея???
      Стана Къса!

сайта се беше прецакал до сега за мен

Коментар

• Добър да е денят ви! Какво става с дългата идея???

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
          Сега ще купим само да ми чукне съпорта на 4375,6,7
          е ... трябва да си хепи вече

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Айде бутнете малко нагоре
            за МИТИЧНОТО
            1.4444444444444444444444
            и след това ще го мислим !!!!!!

П.П>ПРАСЕТО да ни съ крий ,
            а да бута и той със здравите ДЖОЛАНИ
            Сега ще купим само да ми чукне съпорта на 4375,6,7
            Buy now, think later !

Коментар

• Айде бутнете малко нагоре
              за МИТИЧНОТО
              1.4444444444444444444444
              и след това ще го мислим !!!!!!

П.П>ПРАСЕТО да ни съ крий ,
              а да бута и той със здравите ДЖОЛАНИ
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                Благодаря за думите,но целта е да се споделят повече мнения за да стане картинката по ясна
                Да знам ,че всеки ще каже има два пътя -вдигане или падане ,но все пак искам да разбера защо например йената е на тези нива или франка,за това се опитах на обрисувам основните валути ,понеже всичките те са свързани една с другаАко погледнем йената,франка,австралийския,новозеландския на какви нива са,то тогава еврото би трябвало да е над 1,65,а паунда 1,80 спрямо долара ,но не са там

Та каква е причината за тази аномалия ако мога да е нарека така
                Точно защото са свързани както сам казваш не бива да търсиш правопропорционална зависимост а обратното те са като скачени съдове щом нещо се надува значи е за сметка на друго ..въпроса е за сметка на какво ...знаеш миграцията при кризи от къде на къде върви ...и колко трябва да се набляга на диверсификацията ....така че става известен прилив от едни в други активи ...
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikolay Nikolov Разгледай мнение
                  Напълно те подкрепям. Най-добрият пост от днес.
                  Благодаря за думите,но целта е да се споделят повече мнения за да стане картинката по ясна
                  Да знам ,че всеки ще каже има два пътя -вдигане или падане ,но все пак искам да разбера защо например йената е на тези нива или франка,за това се опитах на обрисувам основните валути ,понеже всичките те са свързани една с друга

Ако погледнем йената,франка,австралийския,новозеландския на какви нива са,то тогава еврото би трябвало да е над 1,65,а паунда 1,80 спрямо долара ,но не са там

Та каква е причината за тази аномалия ако мога да е нарека така

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                    Обещаваш ли? че имам доста златце и сребро и се чудя дали да си ги прибирам вече че се понадуха доста и ми става съмнително едно такова:
                    Обещавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      По вероятно е супа от мечи лапи
                      Петре, излезе прав. Печалбата ми от вчера се затри, за това пък сега съм на дълги така, че съм пак на +, но това е от малкото случаи в които тази кендъл формация не се изпълни и следващия ден не бе мечи.
                      Сега с този пробив, нищо чудно да стигнем и 1.4600
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                        1-йената както казва Реда си е за купуване дългосрочно,понеже явно на Японците няма какво ги притесни за момента,ни земетресение,ни цунами,ни електроцентрали,ни понижение на рейтинга им

2-маляките щели да ги спасят но на каква цена,а пък ако не стане спасяването не ми се мисли какви ще са последствията

3-озито и то се о**ра заедно с новозеландския-и тай удари нови рекорди
                        ,но тук в тези валути трябва да сподели мнението си Анон

И това е само при валутите положението ,ако добавим и другите неща си трябва не само ТА а и задълбочен ФА ,понеже само с каки и фибо няма да се стигне до някаква по ясна представа за цялостната картинка на ситуацията

А забравих за франка да спомена -неговите рекорди следват един след друг от доста време
                        Напълно те подкрепям. Най-добрият пост от днес.

Коментар

• 1-йената както казва Реда си е за купуване дългосрочно,понеже явно на Японците няма какво ги притесни за момента,ни земетресение,ни цунами,ни електроцентрали,ни понижение на рейтинга им

2-маляките щели да ги спасят но на каква цена,а пък ако не стане спасяването не ми се мисли какви ще са последствията

3-озито и то се о**ра заедно с новозеландския-и тай удари нови рекорди
                          ,но тук в тези валути трябва да сподели мнението си Анон

И това е само при валутите положението ,ако добавим и другите неща си трябва не само ТА а и задълбочен ФА ,понеже само с каки и фибо няма да се стигне до някаква по ясна представа за цялостната картинка на ситуацията

А забравих за франка да спомена -неговите рекорди следват един след друг от доста време

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение

Хахаха
                            Хохо ... гууд

Коментар

• Хахаха
                              Buy now, think later !

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                                EUR/USD 1.49 до края на седмицата (3 юни 2011), над 1.55 до края на юни.
                                Обещаваш ли? че имам доста златце и сребро и се чудя дали да си ги прибирам вече че се понадуха доста и ми става съмнително едно такова:

Коментар

Working...
                                X