Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна Търговия - архив 5
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениееехххх ама аз знам името на именни4ката......кой ще ме подкупи?няма да казвам 4е е с големи гърдиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПешка какво да правя с вчерашните позиции. Да добавям ли към дългите паунди? Знам ,че към губещи позиции е противопоказно да се добавя ама ти ще кажеш.каква е стратегията
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение....аз днес почивам ....имам празник !! Като гледам списъка , избора не е голям
:
"..... Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо....."
http://www.youtube.com/watch?v=u9LH_y159sgДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЯнке да си жива и здрава !!!Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДобро утро и успешен ден на майстора!
Ами честит празник Ф4Разходи ли се по росата преди да изгрее слънцето?
боса по росата набрах си билки ...да има после с какво да Ви варя в казана ..или да правя отвари за успокояване на фалирали трейдъри ..
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеДобър ден ! Честит празник !Успешен на търгуващите ....аз днес почивам ....имам празник !--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКо речи ????????????
...... тука има двама ударника в тази област, по брой входове .... дано и по успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеДобър ден ! Честит празник !Успешен на търгуващите ....аз днес почивам ....имам празник !
Ами честит празник Ф4Разходи ли се по росата преди да изгрее слънцето?
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар