IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна Търговия - архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    бах тоз форекс ... а Ред?

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      еехххх ама аз знам името на именни4ката......кой ще ме подкупи?няма да казвам 4е е с големи гърди
      Големи големи ... КОЛКО ДА СА ГОЛЕМИ!!!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Дълго Дау фючъри
        Custodite sortem vestram

Коментар

• еехххх ама аз знам името на именни4ката......кой ще ме подкупи?няма да казвам 4е е с големи гърди
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Пешка какво да правя с вчерашните позиции. Да добавям ли към дългите паунди? Знам ,че към губещи позиции е противопоказно да се добавя ама ти ще кажеш.каква е стратегията
            Щом сам знаеш че е противопоказно ... по добре недей. Не разчитай на случайността да те измъкне. По-добре си остави малко въздух за да издържиш !!! И не забравяй какво казва песимиста - може и по-лошо да стане !

Коментар

• Пешка какво да правя с вчерашните позиции. Да добавям ли към дългите паунди? Знам ,че към губещи позиции е противопоказно да се добавя ама ти ще кажеш.каква е стратегията

Коментар

• Здравейте. Явнно съм изпуснал момента за покачване на долара. Днес какви са настроенията ? Прочетох мнения,че ще е много напечено и не се знае в общи линии посоката на вятъра. Нещо интересно извън бизнес календара ? Мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  ....аз днес почивам ....имам празник !
                  Честито , Ефче ! Като гледам списъка , избора не е голям :

"..... Еньо, Енчо, Йоана, Йоан, Яни, Яна, Янина, Янка, Янита, Янко, Янчо....."

http://www.youtube.com/watch?v=u9LH_y159sg
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Янке да си жива и здрава !!!
                    Ха дано да е жива и здрава Янка !
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Добро утро и успешен ден на майстора!
                      Ами честит празник Ф4 Разходи ли се по росата преди да изгрее слънцето?
                      Сега се връщам..боса по росата набрах си билки ...да има после с какво да Ви варя в казана ..или да правя отвари за успокояване на фалирали трейдъри ..
                      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Добър ден ! Честит празник !Успешен на търгуващите ....аз днес почивам ....имам празник !
                        Янке да си жива и здрава !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Ко речи ????????????
                          чети и след това питай.

...... тука има двама ударника в тази област, по брой входове .... дано и по успеваемост.

Коментар

Добър ден ! Честит празник !Успешен на търгуващите ....аз днес почивам ....имам празник !
                            Добро утро и успешен ден на майстора!
                            Ами честит празник Ф4 Разходи ли се по росата преди да изгрее слънцето?
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• На 15 мин дали не тва бичи флаг Добро утро
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                                тогава ще фейдваш
                                Ко речи ????????????
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X