IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да видим га ще резнат Франция

Коментар

• И Фичките са къси като мен

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        къде то чете това
        99,9 на 100,че от тука:

http://forexforum.bg/news/2011/10/do...1%d1%82%d0%b8/
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
          Има вероятност еврото да нарасне още спрямо долара след по-добрите данни за заетостта в САЩ, отчитат анализатори от Dow Jones. От техническа гледна точка според тях, първа съпротива ще бъде нивото при 1.3530 и при пробив еврото ще скочи до 1.38-1.39 долара.

Е някой може ли да ми разясни това което са казали тези анализатори от Dow Jones.
          Понеже ако бяха в обратната посока тези данни -тогава щеше ли да скочи долара
          къде то чете това

Коментар

• Има една линийка на 1, 3544 ама да видим дали ша го спре >>> важна за по нататъшното поскъпване на доларя
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Швейцарски франк след август – злато на пътя, което малцина видяха:
              http://borsi.dir.bg/_wm/library/item...6&df=8&dflid=3

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пък аз да ви кажа моето обяснение. Ако съм дълъг новините винаги водят до поскъпване на долара без значение кви са? Ако съм къс съответно обратното. Ако нямам отворена сделка то те влияят така че да ми е максимално гадно че нямам отворена сделка.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• LED

[QUOTE=bingo;1059157147]
                  Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

Благодаря Пенчев!

Малко в страни от темата,но все пак е търговия -някой имали впечатление от LED лампите за осветление ,дават им 50000 часа работа,а китайчетата ги продават доста по евтино от тези които са в България и пак са Китайско производство

http://www.dealextreme.com/
                  От този саит съм си поръчвал три пъти 2009 г. не съм имал проблеми с доставката, нямам изгоряла лампа до сега.
                  Само последния път не бяха опаковани добре и едната беше счупена.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                    Има вероятност еврото да нарасне още спрямо долара след по-добрите данни за заетостта в САЩ, отчитат анализатори от Dow Jones. От техническа гледна точка според тях, първа съпротива ще бъде нивото при 1.3530 и при пробив еврото ще скочи до 1.38-1.39 долара.

Е някой може ли да ми разясни това което са казали тези анализатори от Dow Jones.
                    Понеже ако бяха в обратната посока тези данни -тогава щеше ли да скочи долара
                    Това само злобното може да ти го обясни Той е на "ТИ" с рискавършъна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Ми те го обясняват на 3-тата минута така бре
                      А така ся гледай Фнимателно как като се изсипе ойродолар таз вечер >>> как утре ше го обяснят така >>> поради много добрите новини от хамериканско доларя поскъпна Пак ми помни думата !!!
                      .
                      Last edited by Ебльо Еблев; 07.10.2011, 19:25.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        http://www.forexcrunch.com/non-farm-...dollar-weaker/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Утре ше го обяснят ЕКСпертите така >>> поради добрите новини от хамериканско риск апетита се увеличи и индексите поскъпнаха и от там долара поеФтиня помни ми думата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Не, просто не вдявам. Новините за УСА добри, а Еврото расте ли расте Баси извратения свят де живеем
                            Утре ше го обяснят ЕКСпертите така >>> поради добрите новини от хамериканско риск апетита се увеличи и индексите поскъпнаха и от там долара поеФтиня помни ми думата

Коментар

• Не, просто не вдявам. Новините за УСА добри, а Еврото расте ли расте Баси извратения свят де живеем
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                5-6-7-8
                                Голям джангър бря
                                http://youtu.be/LBBqOTd5qzE
                                Last edited by mechobikov; 07.10.2011, 17:22.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X