If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има вероятност еврото да нарасне още спрямо долара след по-добрите данни за заетостта в САЩ, отчитат анализатори от Dow Jones. От техническа гледна точка според тях, първа съпротива ще бъде нивото при 1.3530 и при пробив еврото ще скочи до 1.38-1.39 долара.
Е някой може ли да ми разясни това което са казали тези анализатори от Dow Jones.
Понеже ако бяха в обратната посока тези данни -тогава щеше ли да скочи долара
Пък аз да ви кажа моето обяснение. Ако съм дълъг новините винаги водят до поскъпване на долара без значение кви са? Ако съм къс съответно обратното. Ако нямам отворена сделка то те влияят така че да ми е максимално гадно че нямам отворена сделка.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Малко в страни от темата,но все пак е търговия -някой имали впечатление от LED лампите за осветление ,дават им 50000 часа работа,а китайчетата ги продават доста по евтино от тези които са в България и пак са Китайско производство
http://www.dealextreme.com/
От този саит съм си поръчвал три пъти 2009 г. не съм имал проблеми с доставката, нямам изгоряла лампа до сега.
Само последния път не бяха опаковани добре и едната беше счупена.
Има вероятност еврото да нарасне още спрямо долара след по-добрите данни за заетостта в САЩ, отчитат анализатори от Dow Jones. От техническа гледна точка според тях, първа съпротива ще бъде нивото при 1.3530 и при пробив еврото ще скочи до 1.38-1.39 долара.
Е някой може ли да ми разясни това което са казали тези анализатори от Dow Jones.
Понеже ако бяха в обратната посока тези данни -тогава щеше ли да скочи долара
Това само злобното може да ти го обясни Той е на "ТИ" с рискавършъна
А така ся гледай Фнимателно как като се изсипе ойродолар таз вечер >>> как утре ше го обяснят така >>> поради много добрите новини от хамериканско доларя поскъпна Пак ми помни думата !!!
.
Утре ше го обяснят ЕКСпертите така >>> поради добрите новини от хамериканско риск апетита се увеличи и индексите поскъпнаха и от там долара поеФтиня помни ми думата
Не, просто не вдявам. Новините за УСА добри, а Еврото расте ли расте Баси извратения свят де живеем
Утре ше го обяснят ЕКСпертите така >>> поради добрите новини от хамериканско риск апетита се увеличи и индексите поскъпнаха и от там долара поеФтиня помни ми думата
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар