IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
    И аз се чудя какъв е тоя ентусиазъм за купуване на еврото.Дали светлината в тунела не е от идващия влак -доказателство за което ще бъде поетапното сваляне на рейтингите на банките с най-солидни експозиции в гръцки облигации?

п.п. изключително мечи съм настроен -ще видим как ще тръгне търговията днес от Лондон
    Най вероятно ще тръгне като онзи ден с кабела на Анон.
    Първо ще даде малко иширет за нагоре, после ще изпляска всички дълги стопове на една две фигури надолу и после ще видим.
    10:08. Меркел и Саркози се договориха да подкрепят европейските банки. marketwatch.com Ей това го крепи засега за нагоре. обче,
    09:56. Според доклад на Центъра за икономическа политика (CEPS), фондът за европейска стабилност (ESM) ще има нужда от финансов ресурс в размер от 4 трлн. евро. Такова повишаване на размера на фонда означава, че Франция ще загуби рейтинга от ААА. ransquawk.com
    ей това пък ще го сурне ако някоя важна клечка се изходи.
    Може би е време да го втъкнем на Янка с голямата...........
    Светне ли първият зелен кендъл на 1 час влизам дълъг със плитък стоп.
    Last edited by 4un4o; 10.10.2011, 10:40.

Коментар

• Добри ден

Успешен ден на всички ХОРА !!!

Айде една с много енергия, че много
      е калпав деня съ тоз мрак
      http://www.youtube.com/watch?v=0DwbOtQQQww
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ЛЕГЕНДАРНОТОООООО
        Анализи EUR/USD

Коментар

• Я един сел от 3469 стоп 3493 -лимита около последното дъно в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Добро утро,дръпнатите тълкуват изявленията от снощи ,като светлина в тунела.Според мен няма нищо сериозно освен бодряшки тон .Кой път да ловим днес къмто 10ч?Успех на цялата" комарджийска гилдия "
            И аз се чудя какъв е тоя ентусиазъм за купуване на еврото.Дали светлината в тунела не е от идващия влак -доказателство за което ще бъде поетапното сваляне на рейтингите на банките с най-солидни експозиции в гръцки облигации?

п.п. изключително мечи съм настроен -ще видим как ще тръгне търговията днес от Лондон

Коментар

• Добро утро!
              Днес тези,които си търсят повод да празнуват,могат да го направят по случай националния празник на островите Фиджи.Времето е свинско-винско.Наздраве!
              За останалите,които се мъчат да изкопчат нЕкоя стинка-успешен ден!Няма да е никак лошо Е/Д да иде до 3520 и там да видим кво ще правиме.
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добро утро,дръпнатите тълкуват изявленията от снощи ,като светлина в тунела.Според мен няма нищо сериозно освен бодряшки тон .Кой път да ловим днес къмто 10ч?Успех на цялата" комарджийска гилдия "
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Цар Киро
                  Аааа, не.... Аз малко пия, но за сметка на това - никога от Кировото

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Довечера друг да почерпи по едно виски
                    Цар Киро
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Добрутро! Ай по едно кафе да кажа за всички. Довечера друг да почерпи по едно виски

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        студен_сок чадо,
                        стоп винаги има,
                        но КОЛА е дебел и
                        боли кат влиза
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                          Браво. Колко време възтановяваш ?
                          Т.е. като цяло на плюс ли си след маржин кол ?
                          Защото една две десет двайсет маржин кола са без значение ако си на плюс като цяло. Обаче колко над началният капитал ?
                          Ако започваш с 10К капитализираш ли ? Или каквото е над тази сума го теглиш ?
                          Като тръгне на загуба добавяш ли към акаунта да се натрупа повече загуба или си го оставаш на произвола на съдбата ?
                          Хубав въпроси. Отварят темата за стратегията мй.
                          Акаунт като тръгне да потъва... ВЕЧЕ не го изоставям. Това беше основната ми и единственна грешка при фалита на предните 3 акаунта края на Юли.
                          След достигане на основният търговски капитал ХХ ХХХ започва едно хубаво теглене и пренасочване на средства към други интересни идеи от реалността
                          Действително е вярно, за един бит да дават двама небити.
                          При мен подейства отрезвяващо... Доста.
                          Мисионер

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
                            Да. Продължавам да играя без стопове.
                            Прогнозите ми се изпълняват, просто ... лъжливите движения понякога са... много силно лъжливи, пък било то и за секунди...

Почти не играя вече на валутните индекси...
                            Браво. Колко време възтановяваш ?
                            Т.е. като цяло на плюс ли си след маржин кол ?
                            Защото една две десет двайсет маржин кола са без значение ако си на плюс като цяло. Обаче колко над началният капитал ?
                            Ако започваш с 10К капитализираш ли ? Или каквото е над тази сума го теглиш ?
                            Като тръгне на загуба добавяш ли към акаунта да се натрупа повече загуба или си го оставаш на произвола на съдбата ?
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• студен_сок чадо,
                              стоп винаги има,
                              но КОЛА е дебел и
                              боли кат влиза
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                просто от любопитство, без злоба продължаваш ли без стопове да търгуваш ?
                                Да. Продължавам да играя без стопове.
                                Прогнозите ми се изпълняват, просто ... лъжливите движения понякога са... много силно лъжливи, пък било то и за секунди...

Почти не играя вече на валутните индекси...
                                Мисионер

Коментар

Working...
                                X