IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=mateosf;1059158423]Ми кво е капитализъма? Уж дават свобота да правим и да работим за себе си! Е да ама едни хора с много пари ме смачкват и аз отивам по дяволите и така зца да ми затворят устата ми дават кредити и кредитни карти ама рано или късно става страшноооо! Аз започвам да не мога да си плащам вноските на същите тези богаташи

ЩО взимаш бре а?
    що ръчкаш картата в банкомата а?
    не взимай и толкоз.тогази ще ти вземат дядовия.ама ти не.дайте
    споко.както са тръгнали.идва времето на опрощенията
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      прав си бил ти.вижда му се края на капитализАМА
      Ми кво е капитализъма? Уж дават свобота да правим и да работим за себе си! Е да ама едни хора с много пари ме смачкват и аз отивам по дяволите и така зца да ми затворят устата ми дават кредити и кредитни карти ама рано или късно става страшноооо! Аз започвам да не мога да си плащам вноските на същите тези богаташи ...... изморих се! Схемата е ясна и този балон накрая просто гърми!
      Аз така разбирам нещата за себе си, но цялото това странно нещо просто накрая.....

Всичко беше добре когато бедни бяха само едни държави на изток. Американците им пращаха самолети и край! Положенито става лошо и по-лошо, щом бедността е вече в нашите дворове. Същите тези средностатистически американци, които сега едвам свързват двата края ще се обърнат срещу знаете кого.....
      Last edited by mateosf; 11.10.2011, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
        прав си бил ти.вижда му се края на капитализАМА
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ще им проводят КАСКЕТ
          пълен с трохи !!!!!!
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• http://www.btv.bg/news/svetut/story/...lya_SASht.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Правят каквото си поискат,
              тъй, че АГА ПАША ЕФЕНДИС
              не разчитай на таквиз неща !!!!!
              Раята се бунтува ага. Ако не искат ДЕВЛЕТ ДУШМАНИТЕ да ги катурнат, требе да краднат само по много малко и со страх от АЛЛАХА
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

голяма мисъл
                Е как да не е голяма! Време е за некъв строй между капитализъм и комунизъм
                Пусни си сайта на БТВ и виж че и на бедните американци им писна от богатите де си правят убавото на техен гръб

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Разчитам, че в САЩ няма да смеят да продължават с глупостите.
                  Правят каквото си поискат,
                  тъй, че АГА ПАША ЕФЕНДИС
                  не разчитай на таквиз неща !!!!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

той долара по голямо зло бе

злато не продавам. само купувам,като му дойде времето то голямо зло там ей
                    там ще направите грешка със схемата ама то това е битката
                    Разчитам, че в САЩ няма да смеят да продължават с глупостите.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                      Няма как богатите да стават още по-богати на гърба на бедните!Вече няма какво да се вземе от бедните и за да не се пропука световният ред правителствата ще печатат пари докато накрая всичко се затрие и се даде край на този странен световен ред!

Боже кво измислих!
                      голяма мисъл

Коментар

• Няма как богатите да стават още по-богати на гърба на бедните!Вече няма какво да се вземе от бедните и за да не се пропука световният ред правителствата ще печатат пари докато накрая всичко се затрие и се даде край на този странен световен ред!

Боже кво измислих!

Коментар

• Демонстрации тресат Съединените щати. Вълната от народно недоволство е заляла почти всеки голям град на Америка. Палаткови лагери по примера на движението "Окупирай Уолстрийт", никнат като гъби след дъжд в центровете на регионалните столици.

След Ню Йорк, Вашингтон и Лос Анджелис протестни градчета се появиха в Чикаго, Атланта, Бостън, Сан Диего и Портланд.

Американците недоволстват от корпоративната алчност и опитите на правителството да спаси банките, вместо да подкрепя средностатистическите хора. Демонстрантите обаче нямат ясни искания. Сигурно е едно - те са недоволни и ядосани.

Предстои зима, която може да охлади страстите. Милиони американци обаче са без работа и имат достатъчно време, за да протестират. Въпросът не е дали, а кога ще поискат оставката на Барак Обама, коментират анализатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            С чисто сърце ли мина на страната на ДОБРОТО или си КОВАРЕН ПРЕДАТЕЛ.
                            той долара по голямо зло бе

злато не продавам. само купувам,като му дойде времето то голямо зло там ей
                            там ще направите грешка със схемата ама то това е битката

Коментар

тихо да не урочасате долара
                              bgg_red луеко саждено нещо ама много луеко.против уроки ако имаш
                              С чисто сърце ли мина на страната на ДОБРОТО или си КОВАРЕН ПРЕДАТЕЛ.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Добро утро!
                                Стигат му толкоз розови мокри сънища на еврото/с Меркози в главната роля,пфуууу/.Аз предлагам днес да се върнем до 3470.
                                Хе,хе,Наивник,как да преведем Малякия-като Педерастленд ли?
                                Успешен ден!
                                малакИя е преведено чикия , сперма , изфръгнЯ , jizz
                                малАкас е чикиджия в буквален смисъл , в преносен е ЧИКИ или кой както си го тълкува . Думата се използва често и не само в негативен смисъл а и в приятелско обръщение нещо като нашето копеле или майна .
                                Малко предлагаш да се върнем ......що не си поеме направо към 1,18 след отчаяните и почти истерични изявления на Трише.

Коментар

Working...
                                X