If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аноне като човек с поглед, да те питам, как разбираш това "Заслужил инвеститор"
И аз се зачудих онзи ден. Щото аз не съм такъв - нито заслужил, нито инвеститор. Май на всеки с над 5000 поста му дават това "звание".
Количеството не винаги е критерий за качество.
Моята емоция и моята представа е такава ....и обичам да си вземам всичко което живота ми дава ....а ти като искаш бачкай денонощно и всяка събота и неделя прави часове полети ..за да се доближиш географски до лятото ..
Чак пък денонощно.... 2-3 часа търговия, 3-4 часа четене и 1 час анализ. Петък вечер и събота не пипвам форекс, а в неделя съм от 22 часа на платформата. Не виждам смисъл от почивки от поредни 2-3 седмици в годината, когато може да са 4-5 пет през годината от по 4-5 дни и на различни места.
Но и ти си права за себе си. Приятно печене и почивка.
Под "целогодишно" имах предвид географски. Емоции и лято има винаги по някое време на земното кълбо.
Моята емоция и моята представа е такава ....и обичам да си вземам всичко което живота ми дава ....а ти като искаш бачкай денонощно и всяка събота и неделя прави часове полети ..за да се доближиш географски до лятото ..
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Виж сега, аз Ал Брукс го уважавам много, но знанията ми не се свеждат само до неговата книга, нито пък начините ми на действие.
Какво означава постъпателно движение ? Нещо за акумулацията ли имаш предвид ?
акумулацията е в ситуацията.
постъпателен принцип на развитието е последователно построяване на поредица от модели при изграждането на ситуацията ....... след 13 часа и нещо стана за къси преди това не бе изчерпана възможността за флагово или друг тип движение в рамките на траекторията от 5 август.
Нямам проблем за дискусия. Дразня се когато е след дъжд качулка и след седмица и повече прилича на заяждане. Знаеш за кого говоря.
не се заяждам Аноне ,
не мисля за новозенландеца , минало бешело .......
казал съм си мнението си , пожелах ти успех !! дори и нямах позиция ....
кат на приятел ти го казах .......
всеки греши .........
...но този път -- '' грешката '' ти / не е още реалност-- надявам се и да не бъде / .... ми се струва че е '' контрене '' на пазара .........
все едно дали ще излезе
.....при мен волата на златото е 1800 от тук
няма значение дали ще се потвърди ...
въпроса е поемане на риска и гонената печалбата
успех
Не точно икономическото търсене. Златото беше минало психологическите 1000, но все още държавите с търговски излишък не бяха манипулирани от медиите както са сега.
Да не мислиш, че в Индия и Китай мениджърите на фондовете и Централните им банки са някакви гурута на пазарите? Това да не е шахмат или кунг-фу.
Ще ги издухат скоро.
дамм
шахмата макар и труден си има някакви правила
Коментар