IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Количествените натрупвания водят до ?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
      Аноне като човек с поглед, да те питам, как разбираш това "Заслужил инвеститор"
      И аз се зачудих онзи ден. Щото аз не съм такъв - нито заслужил, нито инвеститор. Май на всеки с над 5000 поста му дават това "звание".
      Количеството не винаги е критерий за качество.

Коментар

• Аноне като човек с поглед, да те питам, как разбираш това "Заслужил инвеститор"

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          Моята емоция и моята представа е такава ....и обичам да си вземам всичко което живота ми дава ....а ти като искаш бачкай денонощно и всяка събота и неделя прави часове полети ..за да се доближиш географски до лятото ..
          Чак пък денонощно.... 2-3 часа търговия, 3-4 часа четене и 1 час анализ. Петък вечер и събота не пипвам форекс, а в неделя съм от 22 часа на платформата. Не виждам смисъл от почивки от поредни 2-3 седмици в годината, когато може да са 4-5 пет през годината от по 4-5 дни и на различни места.

Но и ти си права за себе си. Приятно печене и почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Под "целогодишно" имах предвид географски. Емоции и лято има винаги по някое време на земното кълбо.
            Моята емоция и моята представа е такава ....и обичам да си вземам всичко което живота ми дава ....а ти като искаш бачкай денонощно и всяка събота и неделя прави часове полети ..за да се доближиш географски до лятото ..
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              Виж сега, аз Ал Брукс го уважавам много, но знанията ми не се свеждат само до неговата книга, нито пък начините ми на действие.
              Какво означава постъпателно движение ? Нещо за акумулацията ли имаш предвид ?
              акумулацията е в ситуацията.
              постъпателен принцип на развитието е последователно построяване на поредица от модели при изграждането на ситуацията ....... след 13 часа и нещо стана за къси преди това не бе изчерпана възможността за флагово или друг тип движение в рамките на траекторията от 5 август.

Коментар

Нямам проблем за дискусия. Дразня се когато е след дъжд качулка и след седмица и повече прилича на заяждане. Знаеш за кого говоря.
                не се заяждам Аноне ,
                не мисля за новозенландеца , минало бешело .......
                казал съм си мнението си , пожелах ти успех !! дори и нямах позиция ....
                кат на приятел ти го казах .......
                всеки греши .........
                ...но този път -- '' грешката '' ти / не е още реалност-- надявам се и да не бъде / .... ми се струва че е '' контрене '' на пазара .........
                все едно дали ще излезе
                .....при мен волата на златото е 1800 от тук
                няма значение дали ще се потвърди ...
                въпроса е поемане на риска и гонената печалбата
                успех

Коментар

И аз точно това си мислех ...че мина работното време а и швейка доста понапредна ..дали няма да му поспрат ентусиазма?
                  Швайцът се е прицелил в 0.64 спрямо долара , да видим за колко време ще стигне до там....
                  Last edited by forexboy; 08.08.2011, 19:59.

Коментар

• Ново ол тайм в златото....
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                      ти си знаеш .....
                      успех
                      п.с. няма да се опитвам да '' дискотирам '' твои поръчки , опции и прочея
                      бях до тук
                      Нямам проблем за дискусия. Дразня се когато е след дъжд качулка и след седмица и повече прилича на заяждане. Знаеш за кого говоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        швеика плаче за интервенция 7515
                        ко ще има благосклонни
                        И аз точно това си мислех ...че мина работното време а и швейка доста понапредна ..дали няма да му поспрат ентусиазма?
                        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Не точно икономическото търсене. Златото беше минало психологическите 1000, но все още държавите с търговски излишък не бяха манипулирани от медиите както са сега.

Да не мислиш, че в Индия и Китай мениджърите на фондовете и Централните им банки са някакви гурута на пазарите? Това да не е шахмат или кунг-фу.
                          Ще ги издухат скоро.
                          дамм
                          шахмата макар и труден си има някакви правила

мерси за отговорите

Коментар

Море има, обаче лятото и емоцийте да си ги консервирам за зимата ли ?
                            Под "целогодишно" имах предвид географски. Емоции и лято има винаги по някое време на земното кълбо.

Коментар

Страйкът не ми е минимален, експайрването ми е доста близко, но както казах - вече отложих един път заминаването си.
                              ти си знаеш .....
                              успех
                              п.с. няма да се опитвам да '' дискотирам '' твои поръчки , опции и прочея
                              бях до тук
                              п.с. думата е -- обсъждам '' сорри
                              Last edited by is3584; 08.08.2011, 19:50.

Коментар

• швеика плаче за интервенция 7515
                                ко ще има благосклонни

Коментар

Working...
                                X