If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-скоро задържане около 76/78 в рамките на няколко седмици
Иначе ми стана интересно как тренд линията от 85.52 на 06.04 до 80.94 на 07.07 е затапила интервенцията
За това една дълга и някой да се обади на BOJ да действат
Забелязвам и се чудя ,какво ли може да е продължението на ситуацията usd/jpy ,понеже имаме ниво от 16 март ,1 август и днес, след като видяхме какво стана при франка.
Някой да има предположение за развитие при тази валутна двойка
аМИИИИИИИИИИ
Можеш да влезнеш дълго и
да чакаш BOJ да те повози
с РК1нагоре
Ще стане, но не се знае кога
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Забелязвам и се чудя ,какво ли може да е продължението на ситуацията usd/jpy ,понеже имаме ниво от 16 март ,1 август и днес, след като видяхме какво стана при франка.
По-скоро задържане около 76/78 в рамките на няколко седмици
Иначе ми стана интересно как тренд линията от 85.52 на 06.04 до 80.94 на 07.07 е затапила интервенцията
СПАРТ,
чувам откъм "Зоната" някакви аскетични диалого-монолози с кодирани указания за местоположението на Св.Граал.
Да питам: този другия с теб освен да търси трюфели и с форекс гадаене ли се занимава?
Комарджи , ушите ли ти са дълги или СРС-тата ти са нови
Имаш предвид Свинята Свинска ли, като казваш "другия"
Той между другото може да работи с графики , повече отколкото очаквах ....Снощи това там ( във фрийзоната) беше много ценна форумна дискусия , на която аз бях инициатор молейки го да се регне в зоната че е чисто и спокойно откъм навлеци-специалисти.....
"Граал" е силно казано - защото обсъждахме основно ММ ( мой ) , а не техника !
И аз съм повече от доволен !
ПС: Но там няма нещо което да може да се вземе наготово и да се използва - умишленно ,разбира се ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
....
Сащианците поразтеглиха дълговата криза
давайки си време и т.н.!!!........:
Именно , това е пъкления замисъл на Голдманите . Точно в "разтегляне на времето " можем да стигнем и до по-високи цифри , а после вече да се отработи и разпада на ЕЗ...Идеята е да се обърка тълпата и да се тръгне в посока,обратна на нейните очаквания за да има повече разкулачени ....И тук стигаме до Основното Правило на Червения Терор : " Чем больше , тем лучше ! " ....А както знаем, голяма част от прадедите на сегашните Голдмани са взели дейно участие в събитията след 1917 г.
СПАРТ,
чувам откъм "Зоната" някакви аскетични диалого-монолози с кодирани указания за местоположението на Св.Граал.
Да питам: този другия с теб освен да търси трюфели и с форекс гадаене ли се занимава?
Напротив , връщаме се към ретрото - ДЪЛГИ поли с предна цепка до пъпа, тънки презрамки и гол гръб ....Цел : 1.5720
SPART чадо,
нещо не схващаш цялостната картина!!!!
Нещата в Европата ще се влошават
много по-бързо от САЩ, германците
няма да издържат на силното Евро,
китайците не искат силен Долар заради
големия износ към хамериканците и
затова помагат на Еврото напоследък.
Сащианците поразтеглиха дълговата криза
давайки си време и т.н.!!!
Нива над 1.50 с оглед горното са
малко вероятни, въпреки, че квото
решат ония с цифрите над ДЕВЕТ
порядък ТОВА ЩЕ Е !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
имах предвид по-глобални събития ...не интервенций... опитвам се да мисля за нещо ралично,макар и фантастично ...
Ами тогава трябва да се "върне" фундамента от кери-трейда ( 2005-2008г) , но това засега наистина е в сферата на фантастиката ...Искат се години за да се сменят отделните ик.цикли( това ти е ясно) - пък и сега отиваме към дъното под 2009 г. , а след това не се знае ...Ад ли ще е или Рай ....Според мен ще е Ад
Даже в момента франкът може да падне яко ако едновременно се намесят SNB и BOJ като всяка си пипа своята валута във всичките й кросове ....Ама вероятността от такава координация ми се струва малка
имах предвид по-глобални събития ...не интервенций... опитвам се да мисля за нещо ралично,макар и фантастично ...
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
„САЩ имат възможност да изплатят колкото се налага задължения, тъй като те могат да напечатат колкото е нужно пари. Така че вероятността от банкрут е нулева”, категоричен е Грийнспан.
Коментар