IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

ако решението на фед не се е изтълкувало никак това може да са просто взимане на пе4алби - петък е все пак

а и с този ураган не се знае какво може да стане през уикенда

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
      Ето пак. То не става само с обиди, трябва и аргументи. И ако може тук таме някоя сделка

P.S. Изглежда си го проумял това event <-> non-event. Радвам се.
      Желев поздравления!
      и вие почнахте емотикони да използвате, че и емоции помалко да вкарвате покрай тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от jeyjey Разгледай мнение
        е сега се метнах от 4470 с 10п стоп.
        ех , ко са намерат още 2-3 ма --- кат теб и ще идем на 4530
        нема ли още селлове

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          някакъв оптимизъм се е зародил днес който трябва да разберем откъде идва
          Не е оптимисъм а хумористични ФА. Още веднъж ще ти кажа нещо фундаментално. На този етап на САЩ силен долар не им трябва! Прегледай си пак ФА. Някъде грешиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Драченето идва от това, че аз съм "предвидил" движението, отиграл съм го за 20 минути и съм ухилен. Сега е последвало ново движение и мижитурките напъплиха.
            Какво толкова има за неразбиране?!?!
            НАЙ-ГОЛЕМАТА от всички
            КРАДЛИВА МИЖАТУРКА
            не е изпъплила
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• е сега се метнах от 4470 с 10п стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Ай стига! И на теб ника ти е като неговите анализи. мечо ли си или биков?
                няма защо да обиждаш. заеми позиция. с една дума. прав ли съм ДА или НЕ.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Аз лично не мога да разбера. И си чакам повсеместния селл. Пък каквото дойде

Коментар

И за да приключа за тази седмица - Едни големи пари се прибраха, предстои втора вълна. Моля Чунчо и Желев да разбират "вълна" като окосмяване.

Успех на всички!
                    Накъде ще е втората вълна. наляво или на дясно. на юг или на север. Това е въпроса? Моите каки ми подсказват, как и кога да я чепкам. Днес имам около +150 пипса от скалп. Ти колко направи от ФА. Затвори ли на 1.4330 или каквото взема го върна на Пазара?
                    Last edited by 4un4o; 26.08.2011, 19:20.

Коментар

• ....

някакъв оптимизъм се е зародил днес който трябва да разберем откъде идва

Коментар

Значи няма да затваряме ритейл форекса, а ще ни изместят МАШИНИТЕ.
                        Ти си СУПЕРТРЕЙДЪРА в тази тема.
                        Очакваш ли нефт над 500$?
                        Ами мисля че съм добър ама чак пък супертрейдър
                        Очаквания в дългосрочен план нямам! Аз съм трейдър не анализатор. Търгувам основно техника интрадей.

Коментар

И за да приключа за тази седмица - Едни големи пари се прибраха, предстои втора вълна. Моля Чунчо и Желев да разбират "вълна" като окосмяване.

Успех на всички!
                          Затвори ли BAC бре???

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                            Anone,.....
                            Желев, Анон е полезен за дискусии относно фундамента, иначе в търговията е гола вода(не се вписва в начина по който ние обсъждаме сигнали , техника , тренд , вход,стоп,лимит и пр.) . На мен лично ми помагат разсъжденията му, дотолкова доколкото да си "напасна" собствения фундаментален анализ . Многократно е признавал че не ползва ТА освен в най-примитивен вид , което за мен е "неползване" но не знам какъв е смисълът който той влага в това понятие .

Общо взето се опитва да предвиди пазара на база някаква новина , изказване или друг "маркет-фактор" , в рамките на следващите няколко дни . И за целта си е изградил "система от сигнали" с които интерпретира ценовите движения за в бъдеще. Проблемите му с повечето тук е в това, че форумната тълпа масово цъка за по няколко пипса по n-пъти на ден ( това всеки сам си го решава) , а той "влиза"в позиция само около появата на пазарни драйвъри - по неговите разбирания

ПС: И между другото, Анон е един от противниците на техническия анализ в което няма нищо лошо . Поне докато не е почнал да твърди и да доказва ,че трейдингът е хазарт !
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Шшш-т ... тихо.
                              Много вятър правите ще урочасате движението.

Аноне пак ли те ядосаха?

Коментар

Очакваш, освен евентуално поскъпване на долара, Бернанке да ми дойде гости ли да предположа?!

П.П. Съжалявам за въпроса от ниво 5-ти клас, но ми намирисваш на 4-ти.
                                Ето пак. То не става само с обиди, трябва и аргументи. И ако може тук таме някоя сделка

P.S. Изглежда си го проумял това event <-> non-event. Радвам се.

Коментар

Working...
                                X