IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!
    По- залюхани форумни участници не съм виждал. Много сте зле.
    Не се научихте, че цитата когато е дълъг се съкращава с цел темата да не се превръща в кочина.
    ---------------------
    Чунчо здр.
    бил съм на почивка дето плажа не му се вижда края едно 2-3 километра и нагоре.
    а разрешеното място за влизане 100 метра. Перфектно дъно, но 100 м. това е. на тези 100м 7-8 спасител. Първия ден още незнаещ порядките ме прибраха с пикапа си, а бях мин на 2 км от тях, бях решил да потичам и да поплувам. После ме инструктираха на на същото това оградено място, тъй както се прави инструктаж на астронавт преди излитане.
    Само да вметна има тема "30+... " дето може да споделиш спомените си от 1967. Пеймекъра на темата е и бивш спасител.

---------------------------------
    Модератор,
    дезинфекцирай мястото ... ДИРЕКТНО С НАПАЛМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      съществуват и неохраняеми плажове, където няма дразнители със свирки. там единствения спасител е шубето, което е голям СТРАХ, и си върши съвестно работата.
      И аз така направих. Въпроса е ,че при сегашната система, тероризират хората които са отишли там на плажа заради водата и не толкова заради слънцето. То ако е са слънце и у селото на йоската има достатъчно (даже безплатно). Той затова и е слънчасал, оти оди баз шапка

Коментар

Значи прасетата са помагали на Шахт за изработването на една от най добрите икономически програми в германската история.

ПРАСЕ ела да помагаш да изкараме кинти
        Анон анализира пазара и каза в петък ,че според ФА ще има втора вълна. долара ще полети
        Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          И ти ли си от тези пишман спасители(пикльовци) дето са се учили да плуват във басейн и като видят 10 см вълна се попикават от ужас, и предпочитат никой да не влиза във водата ,за да нямат работа и да не носят отговорност.Когато съм започнал да плувам в морето(1967) имаше черен флаг който забраняваше абсолютно влизане в морето и се слагаше само при мъртво вълнение. Сега този черен флаг го няма и при най малки вълни некадърните спасители си слагат червен флаг(който забранява влизането в морето) и си лапат свирките. Да ви дам на "кавала" ми да свирите и да гоните туристите от Черноморието некадърници с некадърници.
          През 1967 година на червен флаг който гласеше че е опасно влизането в морето, хората се къпеха при двуметрови вълни и спасителите стояха прави по цял ден и си наблюдаваха зоните(вършеха си съвестно работата), а сега некадърниците имат повече удавяния по басейните отколкото по морето. Ами как няма да е така като на морето винаги има вълни и те не пускат никой да се намокри дори. От 100 дни сезон 90 дни забрана,
          И после реват ,че нямало туристи. Ами как да има като тези овчари по цял ден разгонват хората, навикват ги и постоянно пищят със свирките. Егати и почивката.
          съществуват и неохраняеми плажове, където няма дразнители със свирки. там единствения спасител е шубето, което е голям СТРАХ, и си върши съвестно работата.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            И понеже става дума за подписи, се сещам за една добра реплика :

"Нещастна е тази държава, в която добрите банкери израстват с прасетата!"

Карикатура в германската преса от 1930 г. след оставката на Ялмар Шахт като председател на Германската Рентна Банка (изпълняваща функциите на Централна Банка по онова време ) - за известно време Шахт се е занимавал със свиневъдство, изчаквайки Хитлер да вземе властта през 1933 г. и да влезе в екипа му с икономическата си програма .
            Значи прасетата са помагали на Шахт за изработването на една от най добрите икономически програми в германската история.

ПРАСЕ ела да помагаш да изкараме кинти
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              ахмак пълен си бил бе чунчо... давал щури пари за хотели и ресторанти , а "пишман" спасителите му пречели да се прави на световен по плуване ... Пикльо когато бях "пишман" спасител най ги шамарих отворковци като тебе ... смотаняк шибан
              И ти ли си от тези пишман спасители(пикльовци) дето са се учили да плуват във басейн и като видят 10 см вълна се попикават от ужас, и предпочитат никой да не влиза във водата ,за да нямат работа и да не носят отговорност.Когато съм започнал да плувам в морето(1967) имаше черен флаг който забраняваше абсолютно влизане в морето и се слагаше само при мъртво вълнение. Сега този черен флаг го няма и при най малки вълни некадърните спасители си слагат червен флаг(който забранява влизането в морето) и си лапат свирките. Да ви дам на "кавала" ми да свирите и да гоните туристите от Черноморието некадърници с некадърници.
              През 1967 година на червен флаг който гласеше че е опасно влизането в морето, хората се къпеха при двуметрови вълни и спасителите стояха прави по цял ден и си наблюдаваха зоните(вършеха си съвестно работата), а сега некадърниците имат повече удавяния по басейните отколкото по морето. Ами как няма да е така като на морето винаги има вълни и те не пускат никой да се намокри дори. От 100 дни сезон 90 дни забрана,
              И после реват ,че нямало туристи. Ами как да има като тези овчари по цял ден разгонват хората, навикват ги и постоянно пищят със свирките. Егати и почивката.
              П.П. И за шамаренето си ми ясен. Освен да шамариш, жена си, детето си и някой беззащитен, едва ли можеш да се опънеш на някой от твоята категория. Иска здрави гащи да носиш на бой и много воля за победа.
              Last edited by 4un4o; 30.08.2011, 06:55.

Коментар

Какви вълни има? В същото време когато спасителите като бясни търчаха по плажа при 25 см вълни (1 бал) и не пускаха никой да се намокри, над 20 сърфа се учеха да карат зад шамандурите. За тях не е ли опасно? защо не ги изкараха на брега? Който си преценя ,че го е страх да не влиза. Те са си вързали гащите като са сложили червен флаг който забранява влизането,а който не се съобрази си носи последствията. Ако на Еверест забранят изкачванията защото са опасни за здравето и жиивота от каво ще се препитават местните шерпи?
                Че аз за какво съм отишъл на море? Ами заради лечебните свойства на водата. Защо да им плащам щури пари за хотели и ресторанти да не говоря за сянка и шезлонг какви пари дерат, когато разни там пишман спасители ще ми налагат забрани и ще ми казват какво да правя с живота си! Айде да одат да се перкат със западно германците!
                П.П. И да споделя още нещо. Най голям кеф е да плуваш в моретао когато има забрана за къпане! Водата е кристално чиста . няма нито плажни масла в нея нито пък хиляди плажуващи я припикават по няколко пъти дневно.
                П.П. Аз предлагам също да бъде забранено движението на МПС по пътищата на републиканската мрежа защото всяка година загиват около 1000 души. Какво ще кажете? логиката е същата!
                ахмак пълен си бил бе чунчо... давал щури пари за хотели и ресторанти , а "пишман" спасителите му пречели да се прави на световен по плуване ... Пикльо когато бях "пишман" спасител най ги шамарих отворковци като тебе ... смотаняк шибан

Коментар

Какви вълни има? В същото време когато спасителите като бясни търчаха по плажа при 25 см вълни (1 бал) и не пускаха никой да се намокри, над 20 сърфа се учеха да карат зад шамандурите. За тях не е ли опасно? защо не ги изкараха на брега? Който си преценя ,че го е страх да не влиза. Те са си вързали гащите като са сложили червен флаг който забранява влизането,а който не се съобрази си носи последствията. Ако на Еверест забранят изкачванията защото са опасни за здравето и жиивота от каво ще се препитават местните шерпи?
                  Че аз за какво съм отишъл на море? Ами заради лечебните свойства на водата. Защо да им плащам щури пари за хотели и ресторанти да не говоря за сянка и шезлонг какви пари дерат, когато разни там пишман спасители ще ми налагат забрани и ще ми казват какво да правя с живота си! Айде да одат да се перкат със западно германците!
                  П.П. И да споделя още нещо. Най голям кеф е да плуваш в моретао когато има забрана за къпане! Водата е кристално чиста . няма нито плажни масла в нея нито пък хиляди плажуващи я припикават по няколко пъти дневно.
                  П.П. Аз предлагам също да бъде забранено движението на МПС по пътищата на републиканската мрежа защото всяка година загиват около 1000 души. Какво ще кажете? логиката е същата!
                  Хората гледат да спасят човешки животи и си вършат работата и пак има такива които влизат на червен флаг и си мислят че морето е до колене, ама не е до колене

Коментар

Тези нашите "спасители" по морето ще изгонят и последните чужди туристи от Бг черноморието. Пищят с едни свирки и не пускат никой да влезе в морето да се окъпе, че имало 3-4 бала вълнение. наложи се да ходя на дивия плаж. Бадраси!. За какво им плащат заплати на тез говеда. Нали за да спасяват. а те не пускат никой във водата.
                    Юни месец като ходих на 1 бал вълнение( вълни от по 25 см - амен,амен колкото моя) и пак същата работа, надуват свирките и не пускат никой във водата. Ами защо не надувате "свирките" на туристите като не ги пускате във водата?? Поне да си заработите заплатите!
                    Ей такива като тебе трябва да се давят по-често.
                    Състраданието не е добродетел

Коментар

...
                      1. цитираш поста, а се заяждаш с подписа....
                      И понеже става дума за подписи, се сещам за една добра реплика :

"Нещастна е тази държава, в която добрите банкери израстват с прасетата!"

Карикатура в германската преса от 1930 г. след оставката на Ялмар Шахт като председател на Германската Рентна Банка (изпълняваща функциите на Централна Банка по онова време ) - за известно време Шахт се е занимавал със свиневъдство, изчаквайки Хитлер да вземе властта през 1933 г. и да влезе в екипа му с икономическата си програма .
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        а бе ти във час ли си бе.на златните съм от 2 месеца и такива вълни има в морето че мен ме е страх да вляза та камо ли да се влиза свободно.ти имаш ли си представа какво течение има в момента.прави са спасителите та дори и трябва да им позволят да линчуват неслушащите ги.съвсем сериозно положението е много зле тука последната седмица със морето шега не бива
                        Last edited by 4un4o; 29.08.2011, 21:22.

Коментар

Ако имаш акъл сам ще намериш начин да направиш пари, иначе малко ми намирисва на ганьовщина.
                          Докато се борих три дни с 4 бала вълнение, долара продължава да си "лети"
                          когато постваш нещо, не е лошо да е ясно за какво става въпрос.
                          изпотих се като методий на лайпцигския процес бря.

1. цитираш поста, а се заяждаш с подписа
                          2. в българския език - "не искам акъл" и "нямам акъл" - не е баш едно и също.
                          3. не е ганювщина, а е рангеловщина. аз откъде да знам, че не си гледал "баш майстора"
                          tnm

Коментар

Тези нашите "спасители" по морето ще изгонят и последните чужди туристи от Бг черноморието. Пищят с едни свирки и не пускат никой да влезе в морето да се окъпе, че имало 3-4 бала вълнение. наложи се да ходя на дивия плаж. Бадраси!. За какво им плащат заплати на тез говеда. Нали за да спасяват. а те не пускат никой във водата.
                            Юни месец като ходих на 1 бал вълнение( вълни от по 25 см - амен,амен колкото моя) и пак същата работа, надуват свирките и не пускат никой във водата. Ами защо не надувате "свирките" на туристите като не ги пускате във водата?? Поне да си заработите заплатите!
                            а бе ти във час ли си бе.на златните съм от 2 месеца и такива вълни има в морето че мен ме е страх да вляза та камо ли да се влиза свободно.ти имаш ли си представа какво течение има в момента.прави са спасителите та дори и трябва да им позволят да линчуват неслушащите ги.съвсем сериозно положението е много зле тука последната седмица със морето шега не бива

Коментар

• Тези нашите "спасители" по морето ще изгонят и последните чужди туристи от Бг черноморието. Пищят с едни свирки и не пускат никой да влезе в морето да се окъпе, че имало 3-4 бала вълнение. наложи се да ходя на дивия плаж. Бадраси!. За какво им плащат заплати на тез говеда. Нали за да спасяват. а те не пускат никой във водата.

Коментар

шегувам се. сам съм си робот.
                                Ако имаш акъл сам ще намериш начин да направиш пари, иначе малко ми намирисва на ганьовщина.
                                Докато се борих три дни с 4 бала вълнение, долара продължава да си "лети"
                                Last edited by 4un4o; 29.08.2011, 18:43.

Коментар

Working...
                                X