IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наближават часовете на петъчните изцепки ,за това само в краен случай ще предприема действия.

П.П. Реда има послание от другия Форум, по случай едноседмичния БАН

http://www.youtube.com/watch?v=UpLwd...1&feature=fvwp

Коментар

• playmen чадо,
      благодорско за инфото.
      Прочетох го два пъти и
      не знам от времето ли,
      или от написаното ли, взех,
      че се препотих
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Мое производство е .Засега до края на годината ще ви подавам инфо когато дава сигнали >>ако не фалирам до тогава разбира се >>>пък после ще измислим нещо
        що не играеш с десет пъти по малки позиции
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
          Кажи каква система използваш штото аз съм с една дето през 5 мин ми дава сигнали в повечето пъти грешни
          Мое производство е .Засега до края на годината ще ви подавам инфо когато дава сигнали >>ако не фалирам до тогава разбира се >>>пък после ще измислим нещо
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Хахаха баси якото!
            Държавен марджин кол хахахха
            Custodite sortem vestram

Коментар

Ти си знаеш най добре . Аз се надявам да подскочи курсо до 1,4060 че и нагоре за днес >>> за да може системката ми да даде сигнал за къси ... ама нейсе
              Кажи каква система използваш штото аз съм с една дето през 5 мин ми дава сигнали в повечето пъти грешни
              Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Финансовият министър на САЩ Тимъти Гайтнър днес в Полша ще се срещне с европейските си колеги и ще предложи методика за управление на гаранционния фонд на еврозоната от 440 млрд. евро, информира агенция Reuters.

Според Гайтнър, основаният през май 2010 г. Европейски фонд за финансова стабилност EFSF следва да използва възможностите на „финансовия лост“, ливъриджа, за да предпази по-ефективност притеснените от равнищата на дълга си големи европейски икономики като Италия и Испания.

Намесата на американския финансов министър във вътрешните дела на еврозоната идва ден след като Федералняит резерв обеща да предостави до края на годината тримесечни кредити в долари на търговските банки посредством ЕЦБ, АЦБ, ЯЦБ и Швейцарската банка. Това потвърждава, че САЩ виждат системното значение на европейската дългова криза и се стараят да предотвратят нов катаклизъм от вида на Lehman през 2008 г.

Източници посочват, че Гайтнър ще предложи на Европа да управлява фонда EFSF по същия начин, както САЩ направи със своя спасителен фонд за банките през 2007 – 2009 г. Фондът TALF на времето размрази кредитните пазари, като започна да отпуска кредити срещу залог от гарантирани с чужди дългове ценни книжа – но разбира се ги приемаше на по-ниска цена.

В щатския план централна роля играеше финансовият ливъридж. Финансовото министерство първо отпусна на Федералната резервна банка в Ню Йорк 20 млрд. долара. Гайтнър, който тогава беше начело на ФЕД Ню Йорк, трансформира тези 20 милиарда в кредити за 200 млрд. долара.

Като осигури някакво търсене за книжата, издадени върху студентски, автомобилни и малки бизнес кредити, TALF рестартира пазара. Няма информация Федералният резерв, който в случая действаше като market maker, да е понесъл загуби по тази програма.

Не е ясно дали точно същият механизъм може да бъде използван успешно за решаване на дълговите проблеми на Европа, но има много сходни моменти, които могат да се приложат.

Ако активите на EFSF се използват директно за изкупуване на проблемни ДЦК, фондът много бързо ще се изчерпи. Вместо това, по американски образец, активите на фонда могат да се използват за покриване на част от евентуалните загуби на инвеститорите, купуващи дълга на страните от еврозоната. Така покупателната сила ще е по-голяма.

Финансовите анализатори също считат, че ако в EFSF се приложи ливъридж, капацитетът му да подкрепя държавните ценни книжа ще нарасне – например чрез въвеждане на частични гаранции срещу първоначални загуби.

Една от трудностите при прилагане на този механизъм е, че чрез толкова голям размер на привлечения капитал фондът за финансова стабилност би загубил ААА рейтинга си. Позитивно е обаче, че този радикално нов механизъм може да получи подкрепа от Германия, явявайки се алтернатива на нежеланието общи европейски облигации.

С други думи брокерски практики на ниво световни финанси
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
                  Написах "АКО" - не търгувам на база това,тъй като рядко гледам чак седмични графики - дневните ми вдъхват повече доверие...То е ясно че я стане я не стане.Имам си стоп на дългото,риска е преценен - това е Като затвори ей ся под 1.38 ще закрия дългата най-вероятно - какъв е проблема не мога да ви разбера
                  Ти си знаеш най добре . Аз се надявам да подскочи курсо до 1,4060 че и нагоре за днес >>> за да може системката ми да даде сигнал за къси ... ама нейсе
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

какъв е проблема не мога да ви разбера
                    проблема се корени тук

http://www.youtube.com/watch?v=mc3j3...eature=related

Коментар

Voddy88 според мен Пенчев е прав . Не можеш да твърдиш че **Piercing Pattern** ще стане довечера в 00 часа >>>докато не стане Като **ако** стане след това можеш вече да го отиграеш за другата седмица . Пазаря не е длъжен само защото ти си на дълги вече да направи Piercing Pattern на седмична тази вечер
                      Написах "АКО" - не търгувам на база това,тъй като рядко гледам чак седмични графики - дневните ми вдъхват повече доверие...То е ясно че я стане я не стане.Имам си стоп на дългото,риска е преценен - това е Като затвори ей ся под 1.38 ще закрия дългата най-вероятно - какъв е проблема не мога да ви разбера

Коментар

Защо съм дълго .......
                        На седмична графика,щом тях гледаш ... ако затвори днес около 1.39, ще образува Piercing Pattern (много обичам свещи и техните сигнали) ,рядко ме е подвеждал.
                        Voddy88 според мен Пенчев е прав . Не можеш да твърдиш че **Piercing Pattern** ще стане довечера в 00 часа >>>докато не стане Като **ако** стане след това можеш вече да го отиграеш за другата седмица . Пазаря не е длъжен само защото ти си на дълги вече да направи Piercing Pattern на седмична тази вечер

Коментар

• До преди няколко дена всички смятахме че ще пропада освен Еблев и той си хвана корекцията която се получи като по учебник.Сега пък доста колеги смятат че ще продължи да коригира ,фундаментално погледнато е логично след вчерашните новини но технически не е издържано според мен.Да не забравяме че пазара се движи в тази посока в която има повече лапаница за големите хедж фондове и инвестиционни банки.Като гледам дългите са повече от късите и големите акули ще им атакуват стоповете което значи че пазара ще си тръгне надолу и че корекцията според мен е завършена,все пак да чуем кво ще кажат на срещата на еврогрупата в Полша .
                          Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Според мен има доводи и занагоре и занадолу.

1 не сме тестнали пробитата трендлиния на седмична което всъщност не е задължително .

2 имаме низходящ импулс на дневна който пробива няколко МА 20 50 и 200 като20 вече е под 50 .Притеснителното е че още го няма кръста на смъртта 50 да слезе под 200-препродадено евро и на дневна и на 4 ч затова се очакваше и възможна корекция ,която и се случи -лично аз очаквах около 3800 да обърне там е 38 .2 ф но удари 50 ф като няма нито 1ч нито 4 ч бар затворил над това ниво,но за сметка на това имаме 4ч бар затворил под 38.2 ф.тоест под 3800
                            Тези факти според накланят везните в полза на късите.

п.п. имаме и седмично поглъщане преди 2 седмици потвърдено с новото по-ниско затваряне миналата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              На мене ми стана интересно-какво,казваш,ще има?
                              Написах в предния пост.
                              ЕДИТ: Аммм....аз нищо не желая - гледкам си и си размишлявам Нито съм доларофил нито пък еврофил,все ми е тая накъде ще е,стига и аз да съм натам
                              Last edited by Voddy88; 16.09.2011, 12:53.

Коментар

Ами...чак на месечни графики не съм минал,седмични ги гледам чат пат....и все пак - виж какво ще има ако затвори около днес около 1.39 на седмична
                                На мене ми стана интересно-какво,казваш,ще има?

Ааа,засякохме се.Само че нали знаеш,че това е бъдещето,което ти желаеш.
                                Успехи.
                                Last edited by Пенчев; 16.09.2011, 12:49.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X