IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    Зоната на какъв датчик е ?
    Не знам

Коментар

• Зоната на какъв датчик е ?
      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
        Сотаджиите знаят, Наивник.
        При тях или на алармата трябва да мига, светка, пише нещо!
        Да де светка една зона всеки път, ама няма никаква външна намеса. Идват кьорят се и не могат да дадат смислен отговор Даже вчера седяха тук да видят дали ще се задейства и тя се задейства

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Даеее маа у. Някой може ли да даде някаква причина СОТ да се задейства точно в промеждутък от 10-15 минути например в 11.00 часа всеки божи ден
          MАМУН некои да не би да чисти
          с мокър парцал нейде
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Даеее маа у. Някой може ли да даде някаква причина СОТ да се задейства точно в промеждутък от 10-15 минути например в 11.00 часа всеки божи ден
            Сотаджиите знаят, Наивник.
            При тях или на алармата трябва да мига, светка, пише нещо!
            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Стопът издържа ли бре, аз гледам съм зел чакащо от 1.3333. Реда ни побърка с неговото легендарно. Кво стана със загадката?
              Вече не се сещам за какво говориш има го по снимките.
              Не ни остават нас мишките да си поиграем технически. Редят нещо. предното закрито с лек +.

Коментар

• Даеее маа у. Някой може ли да даде някаква причина СОТ да се задейства точно в промеждутък от 10-15 минути например в 11.00 часа всеки божи ден

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  късо от 9:46 1.3330 стоп 1.33333
                  Стопът издържа ли бре, аз гледам съм зел чакащо от 1.3333. Реда ни побърка с неговото легендарно. Кво стана със загадката?

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнение
                    За къде?
                    За към 1.321-1.319 в зависимост от това как ще се представи златото днес... ...Но това си е мое мнение, де, може и да греша...

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
                      Влака отпътува към Долната земя - който се качил - качил!
                      тъй аз в 11:00 се качих на влака да проверя да не тръгне за горната земя. дълго от 3999 стоп 3990

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar Разгледай мнение
                        Влака отпътува към Долната земя - който се качил - качил!
                        За къде?

Коментар

• Влака отпътува към Долната земя - който се качил - качил!

Коментар

• Затворена поради не добро развитие по време.

Коментар

• По БТВ-то ще се опитват да ни лъжат да си купиме злато
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                                Психологично...по-скоро психиатрично има в търсенето на обяснения на случайни събития.

пп

но живота си тече и съм къс отново 10:07 3327 стоп 3338

Няма нищо случайно да си сложил стопа на + и не е психиатрично а психологично

Коментар

Working...
                                X