If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
златото е за инвестиция а не за спекула пичове - цената ву от тук е само нагоре - много нагоре . не слушайте бездарни чиновници да ви говорят глупости !!!
не спекулирайте а инвестрайте в злато - цената му няма да падне докато не отмине цялата тази криза!!!
Всяко нещо си има връх,за да последва след време и дъно.А колкото до кризата за два месеца златото от 1480 отиде но 1880 .Сега наистина може да се качва още нагоре,но само да се закашля един от големите играчи и гледайте саир ,до като обратното за голямо още покачване покачване се искат много капитали и яко дупе
в края на април преди в понеделник сребото да се срути спорихме с теб за това че е балон.
За какво срутване говориш бе мойто момче? Ти някога отварял ли си дневна или седмична графика на среброто? Ако отвориш ще видиш че преди 1 година среброто бе под 17 долара унцията!!! Какви срутвания ти си привиждат? Това че падна с 10 долара от върха е една най-обикновена корекция, изкуствено предизвикана от тройното увеличение на маржините... Същото сега се опитват да правят и със златото. Затова само чакам златото да коригира за да вкарам всичкия кеш там ако няма нещо по-изгодно до тогава...
Среброто и златото ще са безпогрешните инвестиции за години напред. Но винаги дебело съм подчертавал че става въпрос за физическа доставка на инвестиционно злато и сребро. CME е игра с белязани карти защото там е забранена физическата доставка и всичко се изчиства през долара. А самият долар е най-големият балон в момента заедно с еврото. По-големи балони от тези двата в момента няма!!!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
По никакъв начин не ми изневерява в почивните дни някъде в края на април преди в понеделник сребото да се срути спорихме с теб за това че е балон. За съжаление тази тема нещо май са и орязали нещо страниците та не мога да намеря точните ти думи
Ами до сега се сещам за твоя прогноза за среброто, което беше уникално добър избор на връх.
Явно и паметта започва да ти изневерява.... Прогнозата ми за среброто бе направена на нива 35-36 долара за тройунция. Какви върхве какви 5 лева?... Питай Шемета за да ти опресни паметта! Тогава той продаваше на 37 за да ми докаже как ще спечели луди пари като падне на и под 25. Не успя... Затова след това взе да ми се репчи за златото... Там така се уши че сега от инат си загроби парите за вечни времена... Вижам че и ти си тръгнал по неговия път!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Dali;явно хората са се вслушали в съветът на Монката ,че цената на златото ще пада, защото вече е много висока http://bolgari.net/chui_diankov_i_pr...to-n-4037.html и за това бързат да продават златцето си.Аз пък килцето което баба ми завеща.,няма да го продавамЩе правя кат евреите.Част в злато ,част във валута и част в имоти ще държа
златото е за инвестиция а не за спекула пичове - цената ву от тук е само нагоре - много нагоре . не слушайте бездарни чиновници да ви говорят глупости !!!
не спекулирайте а инвестрайте в злато - цената му няма да падне докато не отмине цялата тази криза!!!
Мммм... Може би искаш да кажеш дъно, а не връх. До 3-4 месеца златото отива над 3500 долара тройунцията!
Ами до сега се сещам за твоя прогноза за среброто, което беше уникално добър избор на връх. В момента ще видим дали ще познаеш върха на златото. Но съм доста убеден че нюхът ти няма да ме подведе
Това е много кофти стратегия при позиции където късите са изключително малък процент от пазара, както е при златото и при недвижимите имоти например. Колкото повече върви нагоре актив от който можеш да печелиш предимно като върви нагоре толкова повече се насища с бичи настроени идиоти.
Всъщност и ти си бичи настроен - щом имаш акции
Сравни времето, от когато си ги купил и ги държиш и времето, през което имаше отявлени бичи настроения за златото Кое е по-дълго?
Абе кво пак се изпокарахте. Който си мисли, че разбира накъде ще иде пазара да играе според възможностите си и ако е познал ще направи $$$, ако не познае ще загуби и това е. Не е въпрос на мъжка чест, а въпрос на печалба/загуба. В тая игра повечето хора се учат само когато губят така, че няма нищо срамно в това да сгрешиш, просто си плащаш урока.
Тук сме да правим пари, не да се убеждаваме колко сме велики. Пет пари не давам кой на колко е отворил и на колко е затворил, интересува ме единствено моята сметка.
и ти си прав
(правя асоциация с вица за учителя по кунг фу и тримата му ученика)
Коментар