IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    а не е ли по-добре кат почнеш да се лизгаш и с набирането на скорост да добавяш, а не да ти треперят мартинките в продължение на месеци ?
    беше почнал от 1500 да скъсява и на 1620-30 по негови думи и тогава беше към 5к назад .
    дали е убуу да се селка по баира а ?
    не е лошо, ако го правиш със свои пари и с малка част от капитала.
    за стратегията, която ти предлагаш трябва да се използват стопове
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      той правилно продава по баира, щото по нанадолнището е лъзгаво.
      а не е ли по-добре кат почнеш да се лизгаш и с набирането на скорост да добавяш, а не да ти треперят мартинките в продължение на месеци ?
      беше почнал от 1500 да скъсява и на 1620-30 по негови думи и тогава беше към 5к назад .
      дали е убуу да се селка по баира а ?
      Last edited by NYSERookie; 22.08.2011, 18:13.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        къде , къде ?
        в момента ,ако е истина тва дет го е писал е към 25 к вътрешно и едва ли му е до форуми разни
        той правилно продава по баира, щото по нанадолнището е лъзгаво.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
          Абе къде е Схемата дето пак беше скъсил златото
          къде , къде ?
          в момента ,ако е истина тва дет го е писал е към 25 к вътрешно и едва ли му е до форуми разни
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
            Абе къде е Схемата дето пак беше скъсил златото
            как се шорти 10 годишен бичи пазар ума ми не го побира

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
              Нещо се изгубиха тия с късите позиции
              Да, лошо.

Коментар

• Абе къде е Схемата дето пак беше скъсил златото

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Бат Пеше,дай да направим някакъв бартер!!!
                  Kaкъв

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                    Нещо се изгубиха тия с късите позиции
                    точиме секирите и чакаме момента за бийф стейк алангле
                    tnm

Коментар

• Нещо се изгубиха тия с късите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        коя мафия ...канадската ли ?
                        не знам как успяваш, ама съм забелязал, че ако някой в някоя тема се опитва да плюе срещу негово величество султана, на секундата го затапваш
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          ЗЛАТЦЕТО СТАНА ЗЛАТНО !!!!

Това е само началото на покачването http://www.reuters.com/article/2011/...7JM04820110822 , от ФЕД зависи колко бързо цената му ще мине $3000.
                          Last edited by коки; 22.08.2011, 14:04.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Точното място няма да кажа но е на около 150 км от София. Надморска височина 100 метра ако не ме лъже паметта.Градината ми е в Северна България Дунавска равнина слънце колкото искаш и сутрин е топло.Вода в кладенеца бол.Розовите домати са страхотни биволското сърце е още по хубаво червените едри и те.Събрал съм сортове от бабите на всякакви домати.Има едни едри червени подобни на биволското сърце но месести без много вода и с малко семки.Тези най ми харесват но не знам как се казват.Аз съм си ги кръстил баба Надежда,баба Ленче,баба Неда,баба Цеца,дядо Спас и така.Чушките за ядене са големи и месести и повечето вече са узрели.Ядем като невидяли.По 4 кила домати на ден и кило чушки.Имам и такива дето се нижат за зимата и после се прави червен пипер.Вчера нанизах 10 връзки.Като заколим прасе и теле наесен какви пълнени чушки ще станат...............
                            Бат Пеше,дай да направим някакъв бартер!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                              Това, че има добив на злато в България не ни еб. , защото се изнася, а държавата получава минимални проценти. Обогатява се мафията...
                              коя мафия ...канадската ли ?

Коментар

• Това, че има добив на злато в България не ни еб. , защото се изнася, а държавата получава минимални проценти. Обогатява се мафията...

Коментар

Working...
                                X