IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото днес забелязах, че ПИБ са вдигнали цената на сребърните монети от 80 на 95. Интересно е, че го направиха, чак след като изчерпаха монетите, не че имам официална информация, че са ги изчерпали, но последните седмици почти нито в един клон нямаха останали сребърни инвестиционни монети. Та кой знае, може новата партида да са я платили на нова ценя (не знам дали има нова партида де, но ще проверя по клоновете).
    Та така, за инфо цената там вече е 95 лв.

Коментар

• Между другото ,покрай дарението за цветя на ВАС за 5 млрд от Бъфет ,проверих капитала на световните банки към днешна дата .Декември 2010 година 4 китайски и 4 американски са в десятката .Днес няма нито една американска в топ 10 Моля коментирайте това , не мога да го разбера - теглене на капитал от Америка за банките на БРИК ли става под носа ни ?

Коментар

• http://www.tavex.bg/

Тук ще се радват

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          внимавай с чакането,че аз се поулях и марджин кол!!!!!!

Всеки край е едно ново начало. Важното е да се извличат поуки. Когато 10 пъти занулиш сметка и си кажеш, ей стига. Идва утрешния ден, събираш сили и след време започваш пак леко по-леко умната. Успеха е в ръцете ти стига да можеш да го задържиш. От чакане и лакомия има само един резултат - ех защо не го прибрах профита, а сега съм на -50%.

Успех на всички, с профит и тези с по-малко или със загуба. Живот и здраве пари и пипсове се избиват, здравето и добрите приятели не.

Коментар

• внимавай с чакането,че аз се поулях и марджин кол!!!!!!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Нашил съм се със златни синджири като вожд от някое племе. дрънкат и ми тежат като пранги. Оня ден полусънен се сепнах като ми издрънчаха гривните по краката. 4-5 кила тежести мъкна ежедневно. Май е прекалено и взех да се чудя какво да го правя. Но проблем - Алчен съм и не ми се хвърля на боклука. Засега, ще изчакам преди, да направя някоя глупост.
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Колеги,

някой знае ли по коя ТВ ще може да гледаме он-лайн Б.Бернанке?
                http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000018379

Коментари само

Коментар

• Мерси SPART,

ще пробвам тук

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  http://www.hustlertv.com/

Даже вече му нагласят прическата
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мерси NYSERookie,

аз по принцип ги/го гледам в Bloomberg. Но качеството на трансфера някой път не ми е добро и затова питах къде може да го гледам. Мислех, че може би в CNN, Reuters или някъде другаде .
                    Както и да е... ще го гледам в Блумберг . Мерси все пак!

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    http://www.bloomberg.com/tv/

ма кво да му гледаш на дъртия козел ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      ....
                      http://www.hustlertv.com/

Даже вече му нагласят прическата
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://www.bloomberg.com/tv/

ма кво да му гледаш на дъртия козел ?
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Колеги,

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                            Мислех ,че искаш да чуеш нещо за златото и дали може да храни , а то се засегна гордостта ти. Извинявай .
                            Моля, няма защо да се извиняваш. Не си ме е засегнал с нищо. разбрал си ме погрешно. Пък и какво да чуя за златото. прочел съм ти коментарите. Има достатъчно във форума. Не вярвам, да е нещо по-различно. Пък и златото наистина не ме вълнува много. Гледам основно с любопитство как го развивате, вие инвеститорите в злато. Имам чувсто, че вече съм го гледал филма или нещо подобно, дори имам чувсто, че няколко пъти съм го гледал. Но казват, че чувствата можели да лъжат
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                              Написал съм, че става дума за кондуктор, който говори български, излъчен по българска телевизия. Ако наричаш това босът на фед, нямам против.
                              "Можем да наричаме точка, права и равнина с думите бира, стол и маса ... но това няма да промени нищо в геометрията " - цитат на големия Хилберт, а не на дани де вито или чарли чаплин
                              Мислех ,че искаш да чуеш нещо за златото и дали може да храни , а то се засегна гордостта ти. Извинявай .

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                                http://www.youtube.com/watch?v=G3TltMNbgGQ
                                ето отговора и забележи ,че не говори някой софи марсо ,а конгресмен и шефа на ФЕД
                                Написал съм, че става дума за кондуктор, който говори български, излъчен по българска телевизия. Ако наричаш това босът на фед, нямам против.
                                "Можем да наричаме точка, права и равнина с думите бира, стол и маса ... но това няма да промени нищо в геометрията " - цитат на големия Хилберт, а не на дани де вито или чарли чаплин
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X