IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е и на мен ми се иска ...
    ... Но а иде до 400-500$ ще му отнеме поне 2-е години.

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    а защо не и до себестойността след някой друг месец
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      По-добре направо 1380-1400$ да стане!
      а защо не и до себестойността след някой друг месец
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Предлаганите други опции освен количествено облекчаване ....

Коментар

• До сега се смях на репортажите зад океана Обама ще ни спаси ,Обама се грижи за нас ,ще ни плати бензина ,медикеъра .Такава психоза има по медиите им -не мога да ви опиша ,като деца за полата на майка си Торнадото наближава ,но изведнъж капитан Америка излита , с един дъх разпръсква облаците и всички ръкопляскат Горките

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            днес никой не пише за балона
            явно схема някой продължава с надуването му...но какво да се прави....И не виждам сериозна причина към момента да спре "надуването" му ....

Коментар

• По-добре направо 1380-1400$ да стане!

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              предишните глава и рамене се издъниха, но сега май-вече се форми второто рамо и на дневна графика. Ако това се окаже истинско би трябвало следващата цел да 1490.

Коментар

• предишните глава и рамене се издъниха, но сега май-вече се форми второто рамо и на дневна графика. Ако това се окаже истинско би трябвало следващата цел да 1490.

Коментар

• днес никой не пише за балона

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
                    Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    ами прав е рукито да ти вика тихомирчо защото се държиш като пубер... така че ако се сърдиш на някого започни от себе си.... Хората се отнасят сериозно към природните стихии , защото са им яли попарата , а само пубер може да има разсъждения като твоите , че всичко се прави за да бъдат "откраднати" няколко милиарда...Сори , но този начин на мислене е само наш патент....
                    става дума за щети ,застраховки, застрахователни компании.сетете се 2008.AIG и други кой ви говори за крадене бе хора.
                    опитваш се някакви сложни аналогии да правиш , не ми е ясен мотива за това ... Къс ли си , дълъг ли си или просто се правиш на загрижен за обикновения американец...
                    Вчера чух , че последните 70 г. в Ню-Йорк са нямали подобни бури и мисля ,че е нормално да се презастраховат хората ... ти какъв проблем видя във всичко това..

Коментар

• [QUOTE=йосиф;1059138280]ами прав е рукито да ти вика тихомирчо защото се държиш като пубер... така че ако се сърдиш на някого започни от себе си.... Хората се отнасят сериозно към природните стихии , защото са им яли попарата , а само пубер може да има разсъждения като твоите , че всичко се прави за да бъдат "откраднати" няколко милиарда...Сори , но този начин на мислене е само наш патент....[/QUOTE
                      става дума за щети ,застраховки, застрахователни компании.сетете се 2008.AIG и други кой ви говори за крадене бе хора.

Коментар

Рокито-1.пич ли си или пичка не знам но не е културно да говориш с умалителни имена като не знаеш възрастта на човека срещу теб
                        2.както виждам на теб все не ти е ясно кой и за какво пише/ в темата за сметките на мтел не ти е ясно автора как си е намалил сметката,в темата за он лайн брокерите не разбираш дали пирамид пише в правилната тема,тук не разбираш връзката между очевидното и очевадното
                        3.по долу в темата прочети съм писал че със злато не се занимавам следя го с интерес и коментирам с колегите като моето мнение не е препоръка.
                        успех и мръдни малко да сетиш каква може да е връзката на няколко милиарда с борсата каквато и да е тя
                        ами прав е рукито да ти вика тихомирчо защото се държиш като пубер... така че ако се сърдиш на някого започни от себе си.... Хората се отнасят сериозно към природните стихии , защото са им яли попарата , а само пубер може да има разсъждения като твоите , че всичко се прави за да бъдат "откраднати" няколко милиарда...Сори , но този начин на мислене е само наш патент....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          а някой да се занимава с индекси?
                          имам няколко на s&p500 и cac40-дълги.
                          как я мислите франсетата няма ли да изплуват вече,те заради Гърците са на тоя хал ама....
                          колега мисля да не спамим тук в тази тема която е за златните момчета.аз съм на us30 dax и франсетата.миналата седмица без петък сутринта бяха великолепни.затова следя бурята да видим как ще започне седмицата.успех

Коментар

• а някой да се занимава с индекси?
                            имам няколко на s&p500 и cac40-дълги.
                            как я мислите франсетата няма ли да изплуват вече,те заради Гърците са на тоя хал ама....
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Рокито-1.пич ли си или пичка не знам но не е културно да говориш с умалителни имена като не знаеш възрастта на човека срещу теб
                              2.както виждам на теб все не ти е ясно кой и за какво пише/ в темата за сметките на мтел не ти е ясно автора как си е намалил сметката,в темата за он лайн брокерите не разбираш дали пирамид пише в правилната тема,тук не разбираш връзката между очевидното и очевадното
                              3.по долу в темата прочети съм писал че със злато не се занимавам следя го с интерес и коментирам с колегите като моето мнение не е препоръка.
                              успех и мръдни малко да сетиш каква може да е връзката на няколко милиарда с борсата каквато и да е тя
                              Rуукито е руса мацка с големи очи. Сложила си е тази снимка за респект

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                какво всъщност целиш да покажеш с постовете си тихомирчо?
                                от два дни , когато и да отворя форума все ти ни обясняваш , че няма буря.
                                ок, ма тва добре ли е за цената на златото или зле ? ти си се нахакал в къси и се опитваш да си даваш увереност, че няма да се набуташ?
                                нахакал си се с дълги на върха и се опитваш да се измъкнеш от батака
                                сподели най-накрая . стига с тоя ураган та ураган

Коментар

Working...
                                X