IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Voddy88 Разгледай мнение
    Хммм...явно ще корегираме надолу малко...до към 1650 ми се струва...
    Излизам от дългото и ще чакам други сигнали - тука на това ниво нещо не ми се чине да стоя дълго
    1770 дълго пробно зло.
    пък и още няма пук мой да се премести в горния десен ъгъл
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Хммм...явно ще корегираме надолу малко...до към 1650 ми се струва...
      Излизам от дългото и ще чакам други сигнали - тука на това ниво нещо не ми се чине да стоя дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
        А имаш ли представа защо през 1982г. това се е случило. Щото механичният сравнителен анализ по графиката е едно, а когато знаеш какви са причините за това е съвсем друго ?
        Питам те защото аз знам и ще се радвам ако и ти знаеш. Винаги е добре да имаш равен на себе си опонент отколкото да си обраден от дилетанти и аматьори.

Обикновено платината поскъпва спрямо ЗЛОТО по време на икономически разтеж и финансова стабилност, и поевтинява спрямо същото, когато доверието в икономиката и финансовата система се влошава.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tihomirn Разгледай мнение
          а сега ми кажи кой се заяжда драскайки.спартаковец твойта лесна мойта трудна требе да лягам че утре бегам с парите от daxa да почина .14 дни ще ме няма но няма да съм в АЛБЕНА/между другото по тъп курорт няма но както и да е/ айде продължавай да драскаш с някой друг.топла и дълга ЧАО
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• а сега ми кажи кой се заяжда драскайки.спартаковец твойта лесна мойта трудна требе да лягам че утре бегам с парите от daxa да почина .14 дни ще ме няма но няма да съм в АЛБЕНА/между другото по тъп курорт няма но както и да е/ айде продължавай да драскаш с някой друг.топла и дълга ЧАО

Коментар

Искам лично и искрено да се извиня на ANDI и KNOW HOW ако с нещо съм ги обидил и да им благодаря че ме задържаха след 37 часовия ми маратон буден но успях с DAX.Отивам на заслужена почивка пожелавам го и на ВАС.Не съм Златар нищо лично просто бизнес.УСПЕХ
              смешко, де викаш паркирал въртолета
              сложи си стоп и утре в 10 ела
              такива DAXOVE как ше ти се разминат.
              ай ,пусни една молитва ,че ми домъчня.не се извинявай драскаме си тука.
              ама ти взе да драскаш с големи буквета

Коментар

• Искам лично и искрено да се извиня на ANDI и KNOW HOW ако с нещо съм ги обидил и да им благодаря че ме задържаха след 37 часовия ми маратон буден но успях с DAX.Отивам на заслужена почивка пожелавам го и на ВАС.Не съм Златар нищо лично просто бизнес.УСПЕХ

Коментар

• [QUOTE=tihomirn;1059145957]
                  Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  13 години съм работил там .живея на 30 км от комплекса .знам почти всичко и всеки там.не ми говори глупости за (обратна) ,че ко те мерна на живо...много дълги ше има

и кои сте вие бедните или визираш себе си?аз бедняци гледащи умно графики не съм виждал.
                  по малко да хлопаш и по малко девизи да ползваш ,че си малък и не са ти ясни
                  ай пусни една молитва ся да не ме срещаш в албена,че и стоп няма да ти помогнегарантирам с акаунта си[/QUOTE
                  УТРЕ В 10.00 ЧАСА БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ ТЕ ЧАКАМ ДО СПОРТНОТО ИГРИЩЕ НА АЛБЕНА ТАМ КЪДЕТО КАЦА ХВЪРКОЛЕТА ЗА РАЗХОДКИ.ЩЕ МЕ ПОЗНАЕШ ЕДИН ТАКЪВ С МУСКУЛИ И МНООООООГО ЗЛАААААААААТО Б А Л А М У Р Н И К

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                    Мерси за линка, наистина потвърждава доста неща за мен лично

Между другото следя форума точно за това - за да получа някаква нова информация, а не да си викаме един на друг - ще падне, ще се вдигне, докато ни се завие свят.

Та продължавай да past-ваш смело интересни линкове

Коментар

• [QUOTE=andi;1059145954]13 години съм работил там .живея на 30 км от комплекса .знам почти всичко и всеки там.не ми говори глупости за (обратна) ,че ко те мерна на живо...много дълги ше има

и кои сте вие бедните или визираш себе си?аз бедняци гледащи умно графики не съм виждал.
                      ай пусни една молитва ся да не ме срещаш в албена,че и стоп няма да ти помогнегарантирам с акаунта си[/QUOTE
                      УТРЕ В 10.00 ЧАСА БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ ТЕ ЧАКАМ ДО СПОРТНОТО ИГРИЩЕ НА АЛБЕНА ТАМ КЪДЕТО КАЦА ХВЪРКОЛЕТА ЗА РАЗХОДКИ.ЩЕ МЕ ПОЗНАЕШ ЕДИН ТАКЪВ С МУСКУЛИ И МНООООООГО ЗЛАААААААААТО Б А Л А М У Р Н И К

Коментар

щом си ходил в Албена значи имаш мноооооо пари,щом си ходил в Спартакус значи имаш повече пари/с обратна......./ ний бедните се молим да стане на нашто пък като гледам на теб надолу не ти е за първи път ,нито стопчетата са ти малко ,така че девиза има първи път не е за теб щото дори и ника ти тук е сигурно пети.----баламурник сам го каза и ний които се суркаме надолу-----на нас няма какво да ни връщаш нищс не си ни взелнито ще ни вземеш
                        13 години съм работил там .живея на 30 км от комплекса .знам почти всичко и всеки там.не ми говори глупости за (обратна) ,че ко те мерна на живо...много дълги ше има

ай пусни една молитва ся да не ме срещаш в албена,че и стоп няма да ти помогнегарантирам с акаунта си

Коментар

• заяждане ,конфронтация ,мери незнам си кво приключих .успех ти пожелавам всеки път върни го веднъж---дългогдишномакроаналнолизаторствуващия
                          нищо лично просто........просто

Коментар

И последно ако още не си разбрал че борсите отдавна не са борси а заложни къщи ама от най комарджийски и това зрънце на късмета го няма в теб бегай далеч и още по далеч не е за теб анализите бяха едно време в УНСС ВИНС и други велики висши училища.Сега всичко е измама ,късмет и молби.Анализа ти помага за час два до ден после си по нанадолнището .успех
                            В това....подчертаното...........там в тези заведения(не учебни) има всичко друго, но не и аналитичен дух, а още по-малко там някой може да те научи на анализ !!!! Кой ? Милчо Стоименов или Масларов ? Имаше един Георги Петров (голямата секира) и остана един - Стоян Александров (малката секира) от които можеше да научиш нещо малко от малко. А.....щях да забравя Дуранкев, но той не е по пазарите точно. Всичко друго е ШИТ на квадрат - 3 изпита за 300 марки и едно прасе (Ъпсурт)
                            www.finance5.bg

Коментар

ПРИЯТЕЛЮ какви са тези анализи в този наречен от теб форум където ай да не казвам за какво се говори само не и анализи.Аз за ВЕЛИКИТЕ АНАЛНИЗАТОРИ имам своя дума ГАДАТЕЛИ.Кое икономическо събитие познахте аналнизаторите та сега си тръгнал да ми казаваш КОЕ КОГА И КЪДЕ ще се движи УМРЕЕЕЕХ от смях.Ти да не откриваш топлата вода та това дето го търсиш и анализираш го пише навсякъде и тук в този форум 50 на 50 го казват .Пич търси нещо друго не аналнизирай щото дългите ще станат мнооооооого дълги с години
                              Епитетите които използва явно са твое светоусещане. Няма гадателстване, а причинно-следствени илогични съждения. Във форумът за който говориш, може да прочетеш само аргументирани и подплътени с обосновка мнения, а ако се върнеш в последните 6г. може да видиш и доста повече неща и истини които са се случили. И те не са на даза гадаее 50:50 както твърдиш Ти, а са на база анализ (макроикономически) и на житейски опит натрупан от всички пишещи там. В същият този форум неможе да не ти направи впечатление тонът по който се дискутира, за разлика от този форум в който повече се търси конфронтация, заждане и мерипишковщина.ПИЧ................
                              www.finance5.bg

Коментар

• И последно ако още не си разбрал че борсите отдавна не са борси а заложни къщи ама от най комарджийски и това зрънце на късмета го няма в теб бегай далеч и още по далеч не е за теб анализите бяха едно време в УНСС ВИНС и други велики висши училища.Сега всичко е измама ,късмет и молби.Анализа ти помага за час два до ден после си по нанадолнището .успех

Коментар

Working...
                                X