IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами нали съм сложил вече . Седя, гледам и чакам. В края на годината ще излезна на нива 1000-1200$. Това е.

Ако играш дълги, най-вероятно до края на годината ще имаш големи загуби.

Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Ами шорти го тогава............... що се пуашиш . Тури сега една шорт позиция и да те видим накрая на годината къде ще си.......... .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Ехеееееее Злото както се е запътило надолу май още до Нова година ще падне под 1000$

Ами шорти го тогава............... що се пуашиш . Тури сега една шорт позиция и да те видим накрая на годината къде ще си.......... .
      Last edited by Xman1; 22.09.2011, 19:24.

Коментар

• Ехеееееее Злото както се е запътило надолу май още до Нова година ще падне под 1000$

Коментар

• Първоначално изпратено от vinsa Разгледай мнение
          В момента златото среща подкрепата на една тренд линия, ако я преодолее, следва подкрепата на 1700$,
          ако мине под 1700 опасността от свободно падане до синята зона е реална.
          Графиката те подлъгва внимавай. Все пак имай предвид, че трябва да се гледа освен техническия компонент и фундамента.

Я ми кажи една реална причина златото да пада?! Погледни фондовете дето инвестират в злато, не на всички от тях акциите падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
            оляли сте се пак..ай да ви е честита победата над злото
            вече не ми харесва и на седмична
            аз злато не скъсявам то да ней авсралиец и внимателно с късите да не стане късо
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Давай надолу Зло!!!

още малко ти остава до 1650$
              ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• В момента златото среща подкрепата на една тренд линия, ако я преодолее, следва подкрепата на 1700$,
                ако мине под 1700 опасността от свободно падане до синята зона е реална.
                Attached Files
                Last edited by vinsa; 22.09.2011, 15:51.
                Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Давай надолу Зло!!!

още малко ти остава до 1650$

Коментар

• Колега valk,

мерси много и за твоя съвет!!! . Мисля, че си много прав - най-добре е ако можеш да търгуваш в рамките на деня и да хващаш движенията и нагоре и надолу. Но за съжаление аз не съм толкова добър ... и не мога да ги отигравам тези движения . Надявам се, че един ден ще се науча .

Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                    Благодаря за съвета колега, но БФБ не представлява интерес за мене поради ниската ликвидност и моментната и бъдещата негативна конюктура в страната. Ако играете разумно мисля, че може да постигнете висока доходност при XAU както с дълги така и с къси позиции предполагайки, че използвате CFD инструмент, така че Ви желая успех, но въпреки това не мислете че златото ще падне прекалено много така че играйте и в двете посоки според ситуацията

Коментар

Колега valk,

ако не си разбрал все още, че от близо 1 месец тренда на Златото е надолу и че поне 2-3 години ще е надолу, и ако все още се колебаеш и размишляваш, по-добре не купувай/не влизай в дълги и стой и гледай. Инак ще си загубиш парите. . Надявам се, че имаш опит и няма да направиш някоя глупост . Ако имаш свободни пари купувай акции на БФБ.
                      Благодаря за съвета колега, но БФБ не представлява интерес за мене поради ниската ликвидност и моментната и бъдещата негативна конюктура в страната. Ако играете разумно мисля, че може да постигнете висока доходност при XAU както с дълги така и с къси позиции предполагайки, че използвате CFD инструмент, така че Ви желая успех, но въпреки това не мислете че златото ще падне прекалено много така че играйте и в двете посоки според ситуацията

Коментар

• Колега valk,

ако не си разбрал все още, че от близо 1 месец тренда на Златото е надолу и че поне 2-3 години ще е надолу, и ако все още се колебаеш и размишляваш, по-добре не купувай/не влизай в дълги и стой и гледай. Инак ще си загубиш парите. . Надявам се, че имаш опит и няма да направиш някоя глупост . Ако имаш свободни пари купувай акции на БФБ.

Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                        Най-сигурният индикатор за обръщане на тренда при XAU е вдигане на лихвите, а такова нещо няма за сега. Всичко което се случва е корекция дали ще е по-дълбока или не никой не знае, но едно е сигурно при моментният глобален икономически фундамент жълтият метал има да катери нови върхове защото няма алтернативни пари за момента. Всичко много напомня модела на голямата депресия и ако нещата продължават така се сещате какво ще се случи.

Коментар

• Най-сигурният индикатор за обръщане на тренда при XAU е вдигане на лихвите, а такова нещо няма за сега. Всичко което се случва е корекция дали ще е по-дълбока или не никой не знае, но едно е сигурно при моментният глобален икономически фундамент жълтият метал има да катери нови върхове защото няма алтернативни пари за момента. Всичко много напомня модела на голямата депресия и ако нещата продължават така се сещате какво ще се случи.

Коментар

• пукккккккк!!!

п.с. хайде още днес 1650$

Коментар

• Колеги наистина сте много прави!!! Наистина, че Златото ще пада много! До 1 година ще е под 800-900$ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Аз мисля, че няма да има голям срив при златото........... но който мисли, че ще има да го скъси и да направи пачки .

Според мен те заблуждава графиката и това не е срив, а е bear trap.

От всички индекси днес златото падна най малко, като би и 3-те големи (Dow Jones , S&P 500, Nasdaq).
                                Добре да кажем, че на графиката не може да се вярва много, но има един седимент индикатор, който ми подсказва, че е време златото да пада и това е, че вече всички са убедени, че златото ще стане едва ли не 5000$ и то много скоро, това значи, че медиите са си свършили работата и са подкарали овцете в кланицата...
                                Не забравяйте кой управлява медиите - богатите.
                                Не казвам че медиите лъжат, като казват, че еди коя си централна банка купува злато, но може би не казват цялата истина, а само част от нея.

Аз лично на късно не играя, но може би бих купил след спада, ще помисля.

И не съм казал, че ще има голям срив, а корекция.
                                Last edited by vinsa; 22.09.2011, 04:06.
                                Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

Working...
                                X