If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак ви казвам - не се занимавайте със Шматката (Shemata) - този същия говори, че утре-другиден ще има мощен ъп на бфб... за златото един технически довод не е дал до тук, нищо - само философства.
Ти можеш ли да четеш бря. Или ти харесва на бялото черно да казваш
Пак ви казвам - не се занимавайте със Шматката (Shemata) - този същия говори, че утре-другиден ще има мощен ъп на бфб... за златото един технически довод не е дал до тук, нищо - само философства.
След като издуха златото /не че имаше много/ на 1700 и след това то отиде над 1800 той Сорос се нацупи и каза че вече няма да управлява чужди пари... Върна всички дялове на акционерите в Куантум и от 3 месеца е само наблюдател на новите върхове при златото...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Здрасти ! Намесвам се в темата , за да те поздравя , че се оказа прав за спада при златото ! Аз само следя и се уча на демо ! Виждам че се опитват да те бъзикат и затова може би е по-добре да не си обявяваш сделките ! Ти си търгувай и си печели и остави "кучетата да си лаят" ! Успехи и занапред !
Не се е оказал прав за нищо. Златото отиде надолу защото целия маркет отиде надолу, а той това не го предвиди. Аз ако знаех че маркета ще се забие толкова много днес, щях да окъся всичко........
А нека предвиди за утре какво ще стане, ще пробие ли надолу златото 1700 или не ?!
Кaзах евала на Сорос, вас не ви касае
Пък и не виждам той да е зле, като за 1 год. си е увеличил личното богаттсво с 1/3, достигайки 22 млрд.
Ако беше разчитал на лихви, досега да е загубил по-голямата част с фалитите на банките
предлагам да издигнем сорос в култ.да му направим паметник приживе.
да се радваме като спечели и да плачем като се набута .да следим кви чорапи носи и къв размер му е сутиена...и т.н
ай стига бе
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Ами той Сорос го издуха преди 3 месеца на 1700... В момента това прави загуба на 40 долара за тройунция?! Викаш.... такава малка загуба си е чиста печалба?!
Кaзах евала на Сорос, вас не ви касае
Пък и не виждам той да е зле, като за 1 год. си е увеличил личното богаттсво с 1/3, достигайки 22 млрд.
Ако беше разчитал на лихви, досега да е загубил по-голямата част с фалитите на банките
Здравейте играчи !!
Прииска ми се да кажа едно евала на Сорос, че си издуха златото.
Ами той Сорос го издуха преди 3 месеца на 1700... В момента това прави загуба на 40 долара за тройунция?! Викаш.... такава малка загуба си е чиста печалба?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Шемата, аз пиша в този форум от 4 години... В някои теми които си споменал изобщо не съм писал. В други съм писал 2-3 пъти, а трети сами ми любими още от 4 години като съсредоточие на ъпъри които са явни шизоидни циклофреници...
Специално за теб ми направи впечатление че ходиш от тема на тема след мен като някакво пале и се опитваш да ми докажеш че като направиш на обратното на казаното от мен ще направиш много пари... Затова се уши в много губещи акции, затова се уши в среброто, при което казваше че ще закриеш на 25 а след това се спаси закривайки на 37 и вече те е страх даже и да помислиш за него. Затова се уши в златото на 1500 и по същия начин сега твърдиш че ще чакаш 1200...
Ако не бях аз и желанието ти да ми се доказваш изобщо нямаше да помиришеш търговия със злато и сребро! Съжалявам че от желание да ми правиш на инат се закопа със златото, но какво мога да направя, освен да спра да пиша в този форум?
Здравейте играчи !!
Прииска ми се да кажа едно евала на Сорос, че си издуха златото. Пък къде да го кажа - тук ми се стори най-удачно.
Не е препоръка вие си го играйте както си искате и гледайте да не стане от играчка - плачка !!
Търсиш под вола теле. Информацията няма нищо общо с това как човек възприема нещата. В края на краищата всичко опира до смелост или предпазливост. Всички за който предпазливостта е приоритет имат сходна нагласа. Търсят нещо в основата, нещо сигурно, нещо което не се променя и на което да могат да разчитат във всеки един момент. В същото време в главата им постоянно се въртят всевъзможни апокалиптични сценарии. Я реални, я само такива които да им оправдават страховете. Това са просто хора които се мотивират от страховете си. Трябва едновременно да си докажат че страховете им са реални и да си измислят начин да се измъкнат от страховете си. Защото всеки страх ограничава, човек се чувства кофти когато е под постоянна тревожност и съвсем нормално иска да има възможност тази тревожност да си държи под контрол.
като се сблъскат тези две нагласи и се получава, че човек се впуска в рискови активи само ако те са расли достатъчно и зад тях има доста въздействаща приказка, история, която да обяснява защо те са сигурни. Т.е. влиза се само в балони.
Информацията няма значение, защото при подобна нагласа човек отхвърля информацията която е в разрез със вижданията му. И въпреки това че човек търси постоянно информация отново за да се чувства уверен в решенията си, всъщност търси основно информация която служи да постига увереност в действията си. Т.е. потвърждаваща неговото мнение. Друга информация - всъщност по-важната - тази която е против просто се игнорира. Тази информация ще му върне тревожността, ще го накара отново да се чувства зле. За това и тя просто се игнорира или се рационализира. Намира се някакъв различен смисъл на отрицателната информация.
наистина този тип възприемане е много по типичен за абсолютни гадулки, които си нямат идея какво правят. Но ако човек не може да търпи на грешки, то един фалит съвсем спокойно може да го направи вечна гадулка. Като си загуби смелостта и вече е изгорял - просто не става за тази работа.
Здрасти ! Намесвам се в темата , за да те поздравя , че се оказа прав за спада при златото ! Аз само следя и се уча на демо ! Виждам че се опитват да те бъзикат и затова може би е по-добре да не си обявяваш сделките ! Ти си търгувай и си печели и остави "кучетата да си лаят" ! Успехи и занапред !
Коментар