IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
    Проблема е че в тавекса има само 15 унции сребро повечето време и се надявам цените по банките да спаднат
    Да и аз това гледам ама в ПИБ не е мръднало, а в tavex е на редовните нива от 80 лв.
    Та с две думи пак само на хартия се случват нещата, като стигне до истинско продаване - няма, свърши или цената е друга

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ !!!
      gooo!

Коментар

• шемат-че,
        подмокряш ли се от кеф вече?
        айде сега ти е времето да си върнеш за всичките гаври последните три месеца.
        още не е свършило де, все така си 5 бона в зелено назад, ама друго си е в сравнение с 16-те преди 20 дни
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• +1

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ !!!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕ !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• +1

сами се зашиха!

Първоначално изпратено от Return
              Евала ! Браво ! Много ме кефи как "уши" всичките си критици !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Имаше един лаф:

"Злото/опа.... Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора"

* mechobikov, използвам твоето ЗЛО. все пак патентът си е твой
                откраднах го от bgg_red
                tnm

Коментар

• Имаше един лаф:

"Злото/опа.... Златото обича да се качва по стълбите и да слиза с асансьора"

* mechobikov, използвам твоето ЗЛО. все пак патентът си е твой
                  Last edited by Shemata; 23.09.2011, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                    Не се е оказал прав за нищо. Златото отиде надолу защото целия маркет отиде надолу, а той това не го предвиди. Аз ако знаех че маркета ще се забие толкова много днес, щях да окъся всичко........

А нека предвиди за утре какво ще стане, ще пробие ли надолу златото 1700 или не ?!
                    Ще пробие, може да е не е от раз ама тез дни ще пробие под 1700, поне според графиката, която ви начертах. Отива към 1500+ там ще се задържи, но дали ще пробие е рано да се каже. По-скоро мисля, че ще пробие, като се има предвид какво се случи 2007/2008 с акциите и ценните метали, среброто падна преди 4 месеца, акциите паднаха, златото и то почна. Може би отива към пукане и ще падне към 1000$ или към 700$, това са добри нива за покупки на едро.
                    Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                      Що да не е наблюдател. Ти си наблюдател от ... 4 години

Коментар

• Интересно четиво:
                        http://www.bloomberg.com/news/2011-0...mmodities.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Тва от коя година е класацията? Явно не е от тази...Щото за 2011 вече е само с 14 млрд... Явно не е увеличил а е изгубил 1/3...

http://www.forbes.com/wealth/billion...s_arank_-1__-1

След като издуха златото /не че имаше много/ на 1700 и след това то отиде над 1800 той Сорос се нацупи и каза че вече няма да управлява чужди пари... Върна всички дялове на акционерите в Куантум и от 3 месеца е само наблюдател на новите върхове при златото...
                          Що да не е наблюдател. Ти си наблюдател от ... 4 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                            Не се е оказал прав за нищо. Златото отиде надолу защото целия маркет отиде надолу, а той това не го предвиди. Аз ако знаех че маркета ще се забие толкова много днес, щях да окъся всичко........

А нека предвиди за утре какво ще стане, ще пробие ли надолу златото 1700 или не ?!
                            Ami нека го предвиди, щом искаш. Какъв ще ти е кяра, като пак ще кажеш, че не е познал за нищо
                            Все едно че ти ги имаше тези милиони в джоба и ще тръгнеш да ги залагаш на часова гравфика. Говорите си, колкото да не заспите... Форекс-майстори.. повечето на демо

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              предлагам да издигнем сорос в култ.да му направим паметник приживе.
                              да се радваме като спечели и да плачем като се набута .да следим кви чорапи носи и къв размер му е сутиена...и т.н
                              ай стига бе
                              Нямам против да го издигнете в култ. Живеем в демокрация, всеки си прави каквото си иска

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                предлагам да издигнем сорос в култ.да му направим паметник приживе.
                                да се радваме като спечели и да плачем като се набута .да следим кви чорапи носи и къв размер му е сутиена...и т.н
                                ай стига бе

долу авторитетите. анархия мать порядка.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X