IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 12.07.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от simo.smo Разгледай мнение
    http://www.youtube.com/watch?feature...M7syIcts#at772
    и дали инфлация не е точно това, което се цели
    Не само те ще има напрежение с елементи на екшън, а ЕЦБ ще приглася на ФЕД надпреварвайки се кой първи ще постигне заветният рекорд от квадралион единици и нека изпълниме петилетката в три другари

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/jim-gr...f-global-trade

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...M7syIcts#at772

Т.е. дори и САЩ да си унищожи валутата чрез хиперинфлация, пак ще е победителя в играта, така че пак си помислете дали няма да има QE и дали инфлация не е точно това, което се цели

Коментар

• Играем на думи тук .. Няма проблеми..

Аз не виждам смисъл да мисля толкова дълбоко за нещо, което търгувам рядко. Имам мнение, но не гарантирам, че е правилно. Знам, че няма да търгувам злато този месец, така че по-дълга дискусия или трябва да ми е приятна или е пълна загуба на време...

Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
            За съжеление не виждам смисъл в това, което искаш....
            Искам ли нещо ?

Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
            Първо, няма "истина" за нищо.. Светът се променя, това, което е валидно днес, няма да бъде така утре.
            Говорим за злато !

Второ, целта на играта, не е да си прав или да си най-близко до истината. Целта е да са направят пари...
            Нали това е целта и на моя пост !
            Светът е пълен с хора, които са били "прави"
            Прави в кое ?
            Всичко добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
              Ще пада друг път.

Кой купува злато.......... кой, кой............. ето ви един линк:
              http://news.xinhuanet.com/english201..._131239227.htm

Линка има скрито значение и подтекст.

Иначе казано........... Ламята купува злото .
              Видя ли нещо подобно, думата "измама" заема по голяма част от свободния капацитет на системата

Коментар

• Първоначално изпратено от The Big One Разгледай мнение
                Четох,четох - 51 стр.
                Много хора се заблуждават,някои са близо до истината за златото,но не прочетох никъде точно мнение ,какъв е замисъла с игрите със злато.
                Аз отговора го знам,но ще изчакам ,да видя колко хора в тоя форум го знаят.

П.П.
                Само един жокер !
                -Следете международната политика !

Мнението ми си е лично мое и не е с цел инвестиции.

Баууууууу
                За съжеление не виждам смисъл в това, което искаш....

Първо, няма "истина" за нищо.. Светът се променя, това, което е валидно днес, няма да бъде така утре.

Второ, целта на играта, не е да си прав или да си най-близко до истината. Целта е да са направят пари... Светът е пълен с хора, които са били "прави", но по причини "все независими от тях" - не са направили пари. Добрите трейдъри правят пари въпреки, че са "прави" 50% от случаите. Всичко добро.
                Last edited by stkv; 10.11.2011, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Златото тепърва ще пада
                  Ще пада друг път.

Кой купува злато.......... кой, кой............. ето ви един линк:
                  http://news.xinhuanet.com/english201..._131239227.htm

Линка има скрито значение и подтекст.

Иначе казано........... Ламята купува злото .

Коментар

• Ясу Костаки, земи си солука ре. Може па да си прав и да изкараш кинти
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Играта завързана околи скъпоценните метали е толкова сложна и разновидна ,че нито Аз нито Шемета имаме представа кво става..Ама Шемета да излезе и да каже Пуккк ми се вижда малко несериозно..

Коментар

• Тва което шемета казва ,че няма кюи значи ,че Бернанки би изкал по силен долар ако тва беше така лихвите щяха да са много по високи. Всички валути се състезават към дъното..Европа обяви спасителен план от 1.4 Т евро...Кой ще им даде тия пари нз ама целия финансов свят се е насочил към самоунищожение..Депресия ще има само тези които притежават Злато и Сребро ще са имунизирани в крайна сметка..Неможе среброто да е 40% под висините си от 70 година ..Дай ми 1 пример което нещо през 70 години е било по скъпо от днес..
                        Last edited by kostas19; 10.11.2011, 21:06.

Коментар

• Доколкото става въпрос за КЮИ как няма кат лихвения процент е близо до 0...Правителството изка инфлация защото ако не я потдържа целия свят ще влезе в депресия..Тва, че Бернанки казва ,че няма КЮИ незначи, че не лъже..

Коментар

• Фокуса сега е върху европа и никой не гледа Америка през лятото когато пушака в Европа се раздуе пак ще почнат да излизат новини за недостигащи пари и огромни дългове в Америка и златото ще продължи тренда си който не е излизал от рейнжа на 10 годишния чарт...Това бе напълно нормална корекция имайко предвид колко се дигна за 1 лято...Банките купуват злато в момента и никой неизка да си продава златото(от държавите)..

Коментар

• Четох,четох - 51 стр.
                              Много хора се заблуждават,някои са близо до истината за златото,но не прочетох никъде точно мнение ,какъв е замисъла с игрите със злато.
                              Аз отговора го знам,но ще изчакам ,да видя колко хора в тоя форум го знаят.

П.П.
                              Само един жокер !
                              -Следете международната политика !

Мнението ми си е лично мое и не е с цел инвестиции.

Баууууууу
                              Last edited by The Big One; 10.11.2011, 20:49.

Коментар

• Фундаментално златото е скъпо. Рано или късно ще има голямо падане, но силни трендове като този не се обръщат на веднъж, както големи кораби не завиват на място...

Имаше малко трус тук, но не бе достатъчно да обърне влака... Аз не бих имал къси.

Коментар

Working...
                                X