IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подходящи платформи за скалпиране

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от digicom_2005
    Първоначално изпратено от alphaomega
    А защо брокерите не харесват скалпери е дълго за обяснение...... но общо взето тези съшите брокери изобщо не обичат трейдъри които печелят без значени от метода на търговия
    Добре де , до колкото разбрах брокерите не харесват скалперите, защото докато скалпират им крадат пипсове и брокера трябва сам да поеме разликата в цената...Това ли е причината...То е ясно, че никой не обича печелившите, ама принципно трябва да има причина....дори и скрита
    Принципно не е проблема че печелиш, технически всяка твоя позиция би следвало да се изнася от брокера през платформата му в посока реалната борса. Тогава както и се очаква той печели от спреда и комисионата.
    При скалпиране посредника не ти изкарва позициите навън и ако затвориш на +, той плаща от джоба си (затова пък ако си на -, парите ти са негови). Всъщност често ситуацията е такава и без скалпинг - но за теб е без значение стига да не получаваш измислени рекуоти, слипиджи и всякакъв род шмекерии за да се попречи да отвориш или затвориш позиция. Варчев наистина имат навика да бавят.

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Bucket_...tock_market%29

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega
        А защо брокерите не харесват скалпери е дълго за обяснение...... но общо взето тези съшите брокери изобщо не обичат трейдъри които печелят без значени от метода на търговия
        Добре де , до колкото разбрах брокерите не харесват скалперите, защото докато скалпират им крадат пипсове и брокера трябва сам да поеме разликата в цената...Това ли е причината...То е ясно, че никой не обича печелившите, ама принципно трябва да има причина....дори и скрита

Коментар

• А защо брокерите не харесват скалпери е дълго за обяснение...... но общо взето тези съшите брокери изобщо не обичат трейдъри които печелят без значени от метода на търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega
            Ако мислиш да скалпираш не си губи времето с бг брокери просто не стават !
            пробвай mbtrading
            И аз така разбрах, че нещо не са добри, ама как да си навра париччките в някой, дето няма офис наблизо, че ако станат сакатлъци, да го набиемБлагодаря за съвета, ще ги пробвам......

Коментар

• Ако мислиш да скалпираш не си губи времето с бг брокери просто не стават !
              пробвай mbtrading

Коментар

• Нещо по темата ще ми кажете ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от digicom_2005
                  Знам че не е за начинаещи.В момента се опитвам да го разуча.Само че доколкото разбрах има брокери, които мразят скалпирането(къси и дълги позиции за не повече от 5 мин - от 1 до 5 , много нисък спред), така и не разбрах защо ги мразят толкова.Изчетох доста форуми, ама всички се въздържат от коментар, то това май е тема - табу....Не съм казала че ще си изкарвам хляба с това, интересно ми е и искам да го науча, но за целта ми трябва и подходяща платформа и подходящ брокер.До момемта съм на Варчев, не съм доволна, много ми забива платформата, минава много време докато ми приемат и изпълнят поръчка, както и не я затварят когато аз реша, ами няколко секунди или мин по - късно, когато вече си на загуба....а това със скалпирането изисква да уцелиш много точно момента,Всички знаем колко бързо се мени картинката ...))))))
                  Аз си търся скалпери.
                  На мене ми се скалпира яко.

Коментар

• до колкото знам Вие сте един успешен такъв, или бъркам?

Коментар

• късмет

Коментар

• Първоначално изпратено от digicom_2005
                        Знам че не е за начинаещи.В момента се опитвам да го разуча.Само че доколкото разбрах има брокери, които мразят скалпирането(къси и дълги позиции за не повече от 5 мин - от 1 до 5 , много нисък спред), така и не разбрах защо ги мразят толкова.Изчетох доста форуми, ама всички се въздържат от коментар, то това май е тема - табу....Не съм казала че ще си изкарвам хляба с това, интересно ми е и искам да го науча, но за целта ми трябва и подходяща платформа и подходящ брокер.До момемта съм на Варчев, не съм доволна, много ми забива платформата, минава много време докато ми приемат и изпълнят поръчка, както и не я затварят когато аз реша, ами няколко секунди или мин по - късно, когато вече си на загуба....а това със скалпирането изисква да уцелиш много точно момента,Всички знаем колко бързо се мени картинката ...))))))
                        Аз си търся скалпери.

Коментар

• Знам че не е за начинаещи.В момента се опитвам да го разуча.Само че доколкото разбрах има брокери, които мразят скалпирането(къси и дълги позиции за не повече от 5 мин - от 1 до 5 , много нисък спред), така и не разбрах защо ги мразят толкова.Изчетох доста форуми, ама всички се въздържат от коментар, то това май е тема - табу....Не съм казала че ще си изкарвам хляба с това, интересно ми е и искам да го науча, но за целта ми трябва и подходяща платформа и подходящ брокер.До момемта съм на Варчев, не съм доволна, много ми забива платформата, минава много време докато ми приемат и изпълнят поръчка, както и не я затварят когато аз реша, ами няколко секунди или мин по - късно, когато вече си на загуба....а това със скалпирането изисква да уцелиш много точно момента,Всички знаем колко бързо се мени картинката ...))))))

Коментар

• Re: Подходящи платформи за скалпиране

Първоначално изпратено от digicom_2005
                            Здравейте....От скоро съм се насочила към този вид спекулация...Много бих искала да споделите вашия опит и знания, да ми посочите кои са по - подходящите и по - бързи платформи.Интересувам се още как се влиза в черния списък на брокерите и защо толкова мразят скалперите?Ще съм ви благодарна за отговорите))))))))))
                            Ами първо уточни какво точно имаш предвид под "скалпиране" за мен например скалпиране е игра за спрета. Този метод не препоръчителен за начинаещи!

Коментар

• Подходящи платформи за скалпиране

Здравейте....От скоро съм се насочила към този вид спекулация...Много бих искала да споделите вашия опит и знания, да ми посочите кои са по - подходящите и по - бързи платформи.Интересувам се още как се влиза в черния списък на брокерите и защо толкова мразят скалперите?Ще съм ви благодарна за отговорите))))))))))
                            Working...
                            X