IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• коко сорри за спама - аз дълги бих търсил в зоната 4680/50 и не с бай лимит, а ако имаме потвърждение по малките фреймове. Там обърнем ли вече целим 1.50

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      ...... аз ко да прааа - освен да ида и да ударя некоя и друга бира а?
      Много добра идея
      Не ти зная трейдовете, днес се позагледах и проследих това което постваш,но......не си в кондиция с пазара. По-добре една две бири и почивка от колкото........не ме разбирай погрешно, мнение давам само.Без да ми е искано

Наздраве ( с кафенце ) !
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Първоначално изпратено от bnight
        Е вече го имаме потвърден и активиран шорт сценарии да видим как ще приключим денят.

Според мен този ти лонг е кофти вариант.
        Ми Мана ми се кара кат съм къс ти ми увикваш за дългите и аз ко да прааа - освен да ида и да ударя некоя и друга бира а?
        Е баш най-добре ще направиш
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Ако падне 1.473 може да видим и нива под 1.47

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
            Е вече го имаме потвърден и активиран шорт сценарии да видим как ще приключим денят.

Ми Мана ми се кара кат съм къс ти ми увикваш за дългите и аз ко да прааа - освен да ида и да ударя некоя и друга бира а?

Коментар

• Е вече го имаме потвърден и активиран шорт сценарии да видим как ще приключим денят.

http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• http://golohoro.hit.bg/15.png

Коментар

• Ще прпобвам една дълга да видим

Лонг 1,4733 стоп 4703 цел 4803 ниво

Коментар

• Първоначално изпратено от swifter
                    Първоначално изпратено от koko
                    Мане а един облог че скромният ми стоп от 20 п ще стиска докато не падне скромната ми цел от 62п
                    С уважение към коко за анализите (защото са смислени в повечето случаи), но за 2009 стоп от 20 п. е не ичимоку, а харакири. Волатилитито дърпа спагетата и от двата края.
                    Този трейд няма нищо общо с ичимоку или каквото и да е - но че е тъп е тъп дет се вика плащаш си за глупостите - сигурен съм че трябва слизане но новините кво да ги правя -

ПП ако си бях оставил старият стоп 4805 а не да го местя сега щях да се притеснявам не по-малко

Коментар

• Трише се обади и обърна посоката ама да беше го направил малко по-раничко а не чак 1,48

Trichet there is agreement on both sides of the Atlantic and that the ECB will cooperate as appropriate.

US support for the for strong dollar is extremely important.

Не отговаря дали е склонен на интервенция - но сам по себеси факта че го питат значи е възможно

sked about what ways the ECB with coordinate policies across the Atlantic, Trichet was specifically asked on the possibility of joint intervention. He declined to comment.

Коментар

Мане а един облог че скромният ми стоп от 20 п ще стиска докато не падне скромната ми цел от 62п
                        С уважение към коко за анализите (защото са смислени в повечето случаи), но за 2009 стоп от 20 п. е не ичимоку, а харакири. Волатилитито дърпа спагетата и от двата края.

Коментар

• Как мана пропусна да се напие за моя сметка незнам но факт е че 20п отидоха в големите ловни полета - новините са показателни защо
                          http://golohoro.hit.bg/Confluence4.png

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                            Да ти кажа и аз почвам вече да мисля за къса идея.
                            Щото те поизмори консолидацииката под 4790. И като време и ранг ти се вижда по-голяма от предната. Принципно имаш право, на 5 мин имаш даун който можеш да стопираш на 4782. Целта на коко ми се вижда непостижима, 4730 е съпорта.

Коментар

• Аз още по принцип съм зает и затова не съм започнал паралелните анализи както писах - обаче сега второ домашно - надявам се мърлей да ви е допаднал - второто домашно е по-леко и ще е Ичимоку - това специално ще го пускам в сравнителните анализи заради въпроси които имах от двама колеги след като колегата чикаго се беше появил отново за малко и казваше ичимоку та ичимоку - ето защо във сравнителният анализ ще пусна и ичимоку

Така сега домашното

Препоръчвам да посетите сайта на един колега - значи горе в дясно на блотът му има сегмент артикълс - където много кратко ясно и смилаемо е обяснена логиката на ичимоку - освен това той е написал един хубав индикатор който аз ползвам - малко по-надолу е дал линк или във форумът му но ме мързи сега да ровя, ще го намерите ако ви е интересно, дори да не ви е интересно ви препоръчвам известно време да следите сайта защото смятам че колегата дава доста качествени прогнози

Ето сайта http://www.ichi360.com/

ПП Утре ще има ново домашно но то ще е малко по вълнобройско и ще е с Руска препратка

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                                Да ти кажа и аз почвам вече да мисля за къса идея.
                                Щото те поизмори консолидацииката под 4790. И като време и ранг ти се вижда по-голяма от предната. Принципно имаш право, на 5 мин имаш даун който можеш да стопираш на 4782. Целта на коко ми се вижда непостижима, 4730 е съпорта.
                                Не щото ми се вижда двойно дъно така или иначе ще се шортя евентуално под дъното от днес. Но за това има време да го мислим. И сигурно ще е за другата седмица.

Успех.

Коментар

Working...
                                X