IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4660 може и да не види, но още едно дъно по минутните като нищо

Коментар

• Позволявам си да се изкажа, въпреки че съм любител спекулант. Според мен ако има движение на горе ще ограничено до 1.4785-1.4790

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        4800 мане - ей ама си алчен бря - вземи некой друг стоп що моя
        Смятай, че до ранния следобед съм го взел, ще ми дойде като пит стоп преди да ускоря. Поне ще знаеш, че е в приятелска кесия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
          Първоначално изпратено от koko
          Селнах малко 1,4737 със цел 1,4667
          Идвам за стоп-а, само ми кажи къде е?
          4800 мане - ей ама си алчен бря - вземи некой друг стоп що моя

Коментар

Селнах малко 1,4737 със цел 1,4667
            Идвам за стоп-а, само ми кажи къде е?

Коментар

• Селнах малко 1,4737 със цел 1,4667

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                Мерси рицарю - поне избихме стопчето хехе - успех ти желая, днес по-късничко ще ти врътна една шайба
                Ей, Юда, стана приятел с рицаря, който ти оплюваше дългата, а Мана дето те подкрепи и ти даде нивата за стоп-а да го духа?
                Тъй ли ще я караме, който ни похвали, само той е свестен?

Никакво 4620-60 няма да видиш, неблагодарник такъв. Оттук направо за 49.
                Не бре Мане - много те уважавам - мерси много, ама ти не си за едно мерси - дет се вика мерси не се пие - виж с рицаря сме се напивали неколко пъти и него го броя в друга графа - тая на приятелите - условието да те пиша и теб там е първо да имаш желание и второ и по-важно да се напием хехе
                Успехи

Коментар

Мерси рицарю - поне избихме стопчето хехе - успех ти желая, днес по-късничко ще ти врътна една шайба
                  Ей, Юда, стана приятел с рицаря, който ти оплюваше дългата, а Мана дето те подкрепи и ти даде нивата за стоп-а да го духа?
                  Тъй ли ще я караме, който ни похвали, само той е свестен?

Никакво 4620-60 няма да видиш, неблагодарник такъв. Оттук направо за 49.

Коментар

• Домашното за сбота и неделя е много ама много важно, това е направо принос с българска жилка във руското форум пространство, майната андре е един от най-добрите вълновици и е хубаво това което е написал да си го принтите дори и да го изследвате обстойно - със тия 3-4 форум странички ако водех курсове можеше много кинти да направя - не ми требе форекс хехе - моля ви отнесете се с внимание

ЧЕСТ И ПОчИТАНИЯ Майна,

http://www.onix-trade.net/forum/inde...ic=39100&st=30

Коментар

• Днес съм малко объркан - но ще кажа какво мисля -

http://golohoro.hit.bg/4444.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                        Ще прпобвам една дълга да видим

Лонг 1,4733 стоп 4703 цел 4803 ниво
                        Най-големият Поздравления перфектно !

Коментар

Ще прпобвам една дълга да видим

Лонг 1,4733 стоп 4703 цел 4803 ниво
                          Най-големият Поздравления перфектно !
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

...значи днешната търговия ми беше вярна обаче и стопа дори си мисля...
                            Е който е безгрешен нека първи хвърли камък по мене
                            Никой не е.
                            Дългата ти е си е в реда на нещата, просто стопа й виси и таргета и е никакъв един такъв, нито под хая за в корекция, нито пък здраво отгоре за пробив.
                            Стопове има само два - 1.4746 на ниския фрейм и 1.4650 на високия. Друго няма.
                            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              коко сорри за спама - аз дълги бих търсил в зоната 4680/50 и не с бай лимит, а ако имаме потвърждение по малките фреймове. Там обърнем ли вече целим 1.50
                              Крити напълно съм съгласен - трябва ми обаче още едно качване сега - значи виш над 1,4850 ОК 1,5 аз го писах и преди имам и басове хехе за това - даже като време казах тоя месец още началото на годината - но на малките фреймове нямаме силица ни за горе ни за долу - долу имаме цели на масата чак до 1,42 но имаме и бай зони - горе имаме доста силни бетони за разбиване - та с две думи дано ми излезе тоя бай и ще търся малък сел и после дет ти викаш при потвърждение бай за 1,5 - но да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                                ...... аз ко да прааа - освен да ида и да ударя некоя и друга бира а?
                                Много добра идея
                                Не ти зная трейдовете, днес се позагледах и проследих това което постваш,но......не си в кондиция с пазара. По-добре една две бири и почивка от колкото........не ме разбирай погрешно, мнение давам само.Без да ми е искано

Наздраве ( с кафенце ) !
                                Е кво толкова - днес -20п дет се вика експлоатационни разходи хехе - значи днешната търговия ми беше вярна обаче и стопа дори си мисля, надявам се да си го избия сега де хехе - търговията ми от оня ден която беше на плюс близо 100п обаче беше грешна - нищо че ми удари стоп на 0 - тоест искам да кажа че днешната загуба не ме притеснява толкова колкото вчераштната незагуба - аз писах че някъде греша но още немога да осъзная къде - трябва ми малко развитие
                                Е който е безгрешен нека първи хвърли камък по мене

Коментар

Working...
                                X