If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси рицарю - поне избихме стопчето хехе - успех ти желая, днес по-късничко ще ти врътна една шайба
Ей, Юда, стана приятел с рицаря, който ти оплюваше дългата, а Мана дето те подкрепи и ти даде нивата за стоп-а да го духа?
Тъй ли ще я караме, който ни похвали, само той е свестен?
Никакво 4620-60 няма да видиш, неблагодарник такъв. Оттук направо за 49.
Не бре Мане - много те уважавам - мерси много, ама ти не си за едно мерси - дет се вика мерси не се пие - виж с рицаря сме се напивали неколко пъти и него го броя в друга графа - тая на приятелите - условието да те пиша и теб там е първо да имаш желание и второ и по-важно да се напием хехе
Успехи
Мерси рицарю - поне избихме стопчето хехе - успех ти желая, днес по-късничко ще ти врътна една шайба
Ей, Юда, стана приятел с рицаря, който ти оплюваше дългата, а Мана дето те подкрепи и ти даде нивата за стоп-а да го духа?
Тъй ли ще я караме, който ни похвали, само той е свестен?
Никакво 4620-60 няма да видиш, неблагодарник такъв. Оттук направо за 49.
Домашното за сбота и неделя е много ама много важно, това е направо принос с българска жилка във руското форум пространство, майната андре е един от най-добрите вълновици и е хубаво това което е написал да си го принтите дори и да го изследвате обстойно - със тия 3-4 форум странички ако водех курсове можеше много кинти да направя - не ми требе форекс хехе - моля ви отнесете се с внимание
...значи днешната търговия ми беше вярна обаче и стопа дори си мисля...
Е който е безгрешен нека първи хвърли камък по мене
Никой не е.
Дългата ти е си е в реда на нещата, просто стопа й виси и таргета и е никакъв един такъв, нито под хая за в корекция, нито пък здраво отгоре за пробив.
Стопове има само два - 1.4746 на ниския фрейм и 1.4650 на високия. Друго няма.
Успех
коко сорри за спама - аз дълги бих търсил в зоната 4680/50 и не с бай лимит, а ако имаме потвърждение по малките фреймове. Там обърнем ли вече целим 1.50
Крити напълно съм съгласен - трябва ми обаче още едно качване сега - значи виш над 1,4850 ОК 1,5 аз го писах и преди имам и басове хехе за това - даже като време казах тоя месец още началото на годината - но на малките фреймове нямаме силица ни за горе ни за долу - долу имаме цели на масата чак до 1,42 но имаме и бай зони - горе имаме доста силни бетони за разбиване - та с две думи дано ми излезе тоя бай и ще търся малък сел и после дет ти викаш при потвърждение бай за 1,5 - но да видим
...... аз ко да прааа - освен да ида и да ударя некоя и друга бира а?
Много добра идея
Не ти зная трейдовете, днес се позагледах и проследих това което постваш,но......не си в кондиция с пазара. По-добре една две бири и почивка от колкото........не ме разбирай погрешно, мнение давам само.Без да ми е искано
Наздраве ( с кафенце ) !
Е кво толкова - днес -20п дет се вика експлоатационни разходи хехе - значи днешната търговия ми беше вярна обаче и стопа дори си мисля, надявам се да си го избия сега де хехе - търговията ми от оня ден която беше на плюс близо 100п обаче беше грешна - нищо че ми удари стоп на 0 - тоест искам да кажа че днешната загуба не ме притеснява толкова колкото вчераштната незагуба - аз писах че някъде греша но още немога да осъзная къде - трябва ми малко развитие
Е който е безгрешен нека първи хвърли камък по мене
Коментар