IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само за сравнение. Там до къде го виждаш?

Коментар

• Не ми се подхваща темата, че ще засегна един наш приятел дето пак му отнесе стопа. Но вчера къде върха писах в зоната. На 1,6111.

Коментар

• ГоДим аз кабела го селнах къде 6050 - но и там проспах сел зоната на 61 - сега там съм с 0 стоп - http://golohoro.hit.bg/gu1.JPG - ако бях продал и еврото къде 4780 и там щях да съм пей сърце

Коментар

• Коко може ли малко разсъждения и от мен.
          От няколко часа еврото е като "спънато". Кабелът падаше, а еврото се държеше над 1,4710. Сега кабелът се качва - еврото не минава над 1,4744. Според мен ако и когато паундът мине отново под 1,5960 еврото ще започне да пада. И ако и когато мине под отварянето на 4Н барче може да очакваме 1,4667 до 16 часа.

Коментар

• Коко, идвам за стопа. Тръгнах вече, сега само да хапна, че да имам сили.

Коментар

• Проблемът на късото евро е 4710 - там е и МА100 на час и още две прегради плюс близкото 38,2% на скока от 1,44 - освен това днес изтичат и опций 4700 които са бая около 500млн - да наистина има проблеми със късата идея но те не са непреодолими - въпрос на време е - но падне ли може и 45 ниво да излезе като цел

Коментар

• Ето ситуацията на 1ч

А ето и потвърждаващото дивергиране на 4ч

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Първоначално изпратено от koko
                  Днес съм малко объркан - но ще кажа какво мисля -

http://golohoro.hit.bg/4444.gif
                  Объркан си защото рисунката ти е тотално объркана.Понеже незнам как се качват графики в този форум, след 5 минути ще съм я качил в един друг. Пак Е/$ 4ч. като твоята
                  Тотално объркана - не си ли малко пресилен - добре ще ти дам след малко поне 3 мотива днес да видим 1,4660

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Мане не каза за ордерът дали е такъв
                    Такъв е разбира се. С усложнена 'опция" за дебнене.

Коментар

• Мане не каза за ордерът дали е такъв

П.С. Кокич сорри, че ти спамя темата

Коментар

Понеже незнам как се качват графики в този форум, след 5 минути ще съм я качил в един друг. Пак Е/$ 4ч. като твоята
                        Номерата ти край нямат. Като си я качиш на твоя хост, ще можеш да я линкнеш отвсякъде.
                        [code][/code]

Коментар

Първоначално изпратено от koko

Объркан си защото рисунката ти е тотално объркана.Понеже незнам как се качват графики в този форум, след 5 минути ще съм я качил в един друг. Пак Е/$ 4ч. като твоята
                          Това за "един друг форум" за първи път го чувам май

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                              Първоначално изпратено от kritelin
                              4660 може и да не види, но още едно дъно по минутните като нищо
                              Стара кримка си ти. Виждаш го че стои твърде корективно надвиснало над 1.47.
                              Стар еврейски трик. Не му се поддавай.
                              Подозирам, че си сложил вече бай стоп 42 бид с цел 4950 и стоп под локалното дъно

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                4660 може и да не види, но още едно дъно по минутните като нищо
                                Стара кримка си ти. Виждаш го че стои твърде корективно надвиснало над 1.47.
                                Стар еврейски трик. Не му се поддавай.

Коментар

Working...
                                X