IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрий седмичен анализ на коко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GoDim аз когато търгувам не правя прогнози, а влизам по посока. Дългосрочни анализи си правя за кеф, защото отдавна съм стигнал до простата истина - има прекалено много външни за модела фактори за да може да се прецени трезво какво ще се случи след 3-6-9-12 месеца. Това съм го оставил на тези, които пишат в блуумберг и на Возний, който беше начертал суинговете за 10 години напред едно време

Сега за пробива - от опит знам, че при консолидиране в подножието на връх пробивът след това е силен по ред причини

1) Новата точка на започване на възхода е изместена доста по-нагоре от старата - в случая 4480
    2) Обикновено при конослидациите се получава натрупване на стопове над върховете и вече над тях големите почват да гърмят байове, а тълпата да скъсява.

В нашия случай има едно нещо само, което до някъде ме тревожи, но него го отдавам на факта, че по дневна графика за момента по всички личи сме в 5-та вълна, а именно екстремни мечия сентимент към долара. Днеска ти пуснах чарт в зоната не знам дали си го погледнал.

П.С. Щях да забравя и класическото надупване на всички контрели - пробива на дивергенция по часовите. От това ако знаеш колко бахур съм изял преди 3-4 години

Коментар

• Крити ако бием върхът ми излиза цел 1,5050 - още преди няколко дни описах това развитие http://golohoro.hit.bg/3e.gif

Го Дим незнам но ми се струва че ще видим паритет - но имаме още едно или две покачвания преди това - принципно може и до 57 ниво да стигнем

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Го Дим я кажи на теб при юрото излиза ли ти бой на паритету - аз още началото на годината предположих че ке качим 1,5 и от там пързалка - интересно ми е какво ти говорят на теб звездите - е ли възможно това - да мислим ли да пълним сите каруци за спускане и да си тананикаме йелоу събмарин на бийтълс
        Човече, не немирам чертежът ти за много верен. Просто месечна графика. 12 бара - 1 година. Върхът е поне след няколко години. А мнението ми го има "в един друг форум". Най-общо на 26.10 - 1,4283 8) После надолу. Ама нека видм къде ще е МАХ, че нещо Момчев и Мачестерът не са съгласи с вече съществуващия....

Коментар

• Днеска имаш бай по 2б на часова ако приемем вчерашния пробив като фалшив в рамките на конослидация ( корективна форма на покачването започнало от 4480 )

Фатката в момента е, че ако бием върха влизаме в нов възход равен по ранг на този от 4480 - 4760 и ще целим мисля 4950 на първо време. Манът да каже повече обаче той е по подредбата на фреймовете

Коментар

• Не е така Крити http://golohoro.hit.bg/777.gif

Според 2В - имаме връх 4800 и после нов връх 4817 - правилният сел е под свеща била 4800 - тоест 4773 - и правилният стоп е над 4817

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Ей това евро взе да ми скача по нервите - Мане ти си виновен дъ знайш - голем мерак да лапнеш стопа на 4800 и сигур сига купуваш ли купуваш само и само да ме прецакаш - а ма ха
              Коко 2б-то уж ти е любимо, а не го взимаш под внимание Правилният стоп беше 4746 бид някъде. От там нататък всичко вече е до късмет според мен. Как мислиш ти ?

П.С. Линиите на ДеМарк на графиката долу са сбъркани - индикаторът ги бърка, защото не може да подрежда дъната по фреймове и свързва джаста праста. Колко съм им сърбал попарата преди години ако знаеш

Коментар

• Оооооо - да знаеш аз в Гановисткият си период какви постижения в областа на импресионизма постигах

http://forexmasters.hit.bg/rrrrr.png

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                  Не мага да разбера защо казват, че моите чертежи са нерзбираеми и претрупани. 8)
                  ами вгледай се малко де .. това е в графата абстрактно изкуство.

Коментар

• Ей това евро взе да ми скача по нервите - Мане ти си виновен дъ знайш - голем мерак да лапнеш стопа на 4800 и сигур сига купуваш ли купуваш само и само да ме прецакаш - а ма ха

Коментар

• Го Дим я кажи на теб при юрото излиза ли ти бой на паритету - аз още началото на годината предположих че ке качим 1,5 и от там пързалка - интересно ми е какво ти говорят на теб звездите - е ли възможно това - да мислим ли да пълним сите каруци за спускане и да си тананикаме йелоу събмарин на бийтълс

http://forexmasters.hit.bg/mont.png

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
                        Не мага да разбера защо казват, че моите чертежи са нерзбираеми и претрупани. 8)
                        Ти си недостижим. Истински творец.

Коментар

• Не мага да разбера защо казват, че моите чертежи са нерзбираеми и претрупани. 8)

Коментар

• Ааааааааааааа ако си спомняш Гановисте аз още юни месец казах че твоят приятел Ганн юли ще иска 1,70 и от там 1,55 - но обърках с близо месец

Коментар

• Аааа.. Гледал си седмичния ми анализ за кабела...

Коментар

• Много вярно си го нюхнал и ставаше за къс стоп тази зона защото ако падне ясно къде 65 ниво че ке ходи

Виждам го 55 ниво като цел даун

Коментар

Working...
                                X