Първоначално изпратено от репото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стена на срама
Collapse
X
-
[Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари[/quote]
За какви технически анализи става дума?
Причините са изцяло фундаментални и по-лошото, че са извън България, а като се принесът и тук, направо не ми се мисли?
Попитай техничарите чертаеха ли ДАХ от 5 800 i Dow 10 800?
Техничарите днес познават на принципа "Или ше вали или няма да вали"
Иначе се изправям най-достойно на стената и си нося последствията.
От SOFIX 1200 до сега съотношенито ми кеш/ акции се промени от 70/30 на 20/80.
Последните парици си ги пазя при пускане на реалната търговия с ХДПАТ, щото голямо надлъгване очаквам да падне и там.
Успех!
Коментар
-
Re: ...
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakonконстантин абрашев от Бенчмарк каза че е невъзможно софикса да падна под 950
Добавям се и аз на стената, мамка му ... с двата крака в акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от репотоПървоначално изпратено от Колчо СлепецаЯз не вервах, че ща се кътурнем до тук...
Факт !!! Числа не помна да съм споменавал... ама не го вервах...
Ей га на .. под 900 !!!
И си сърбам попарата... (за ся)
Баси.."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаЯз не вервах, че ща се кътурнем до тук...
Факт !!! Числа не помна да съм споменавал... ама не го вервах...
Ей га на .. под 900 !!!
И си сърбам попарата... (за ся)
Баси..http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
И аз се надявах Софикса да не пада под 900, ама ... и аз не познах.
Под 850 ще се постави въпроса, дали не е било по-добре да държа на банков депозит парите, вложени на борсата :-)
А под 750 ще почна да губя реални пари (демек стойността на портфейла ще е по-ниска от реалните пари, който през годините съм "ръгнал" на борсата).
Но пък придобития опит си заслужава - да сме живи и здрави да го прилагаме в бъдеще :-)
Коментар
-
Стена на срама
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаАйде да направим тема "Стена на срама" и там да сложим цитати на всички тупанджии, които казаха, че под 930 няма да падне...Има материал, а? : )"The most valuable commodity I know of is information." Gordon GekkoТагове: Отмаркиране на всички
Коментар