IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стена на срама

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от репото
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    Яз не вервах, че ща се кътурнем до тук...
    Факт !!! Числа не помна да съм споменавал... ама не го вервах...
    Ей га на .. под 900 !!!
    И си сърбам попарата... (за ся)
    Баси..
    Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари
    хайде стига с него, защото колкото хора ще му целуват ръка, също толкова поне се нахендриха на Софикс 1800 заради него
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• [Ще целувате крака на техн.анализатор, който пръв ви каза за 800 още през януари[/quote]

За какви технически анализи става дума?
      Причините са изцяло фундаментални и по-лошото, че са извън България, а като се принесът и тук, направо не ми се мисли?
      Попитай техничарите чертаеха ли ДАХ от 5 800 i Dow 10 800?
      Техничарите днес познават на принципа "Или ше вали или няма да вали"

Иначе се изправям най-достойно на стената и си нося последствията.
      От SOFIX 1200 до сега съотношенито ми кеш/ акции се промени от 70/30 на 20/80.
      Последните парици си ги пазя при пускане на реалната търговия с ХДПАТ, щото голямо надлъгване очаквам да падне и там.

Успех!

Коментар

• Все повече започвам да ми прилича на ситуацията от 29-33 година, дано не се повтори историята, защото .... Напрово не ми се мисли какво би станало.
        Но едно е сигурно - това вече е част от живота ни.

Коментар

• Момчета,следя изказванията на анализаторите и брокерите на Бенчмарк от 2005г.За сега не са познали нито един път.Маринчо Костурски днес пак се изпразни неподготвен-утре Sofix-a ще е на 800

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от Storm
            Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
            константин абрашев от Бенчмарк каза че е невъзможно софикса да падна под 950
            Също не вярвах, не вярвах ... ама - баси и времената, дето живеем.

Добавям се и аз на стената, мамка му ... с двата крака в акции.
            и аз не вЕрвЪх да падне чак толкоз... но с изтъргуван под 1% и то не от фрее-флота, ами изобщо от целия капитал ... абсурдно е! наблюдава се масова психоза, която никой не си прави труда да спре!?

Коментар

• Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от mnogo ubeditelen drakon
                Също не вярвах, не вярвах ... ама - баси и времената, дето живеем.

Добавям се и аз на стената, мамка му ... с двата крака в акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от репото
                  Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Ей га на .. под 900 !!!
                  Баси..
                  Той е имал вътрешна информация, че Беар Стърнс и Лимън Брадърс ще фалират
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    Ей га на .. под 900 !!!
                    Баси..
                    http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• И аз се надявах Софикса да не пада под 900, ама ... и аз не познах.
                      Под 850 ще се постави въпроса, дали не е било по-добре да държа на банков депозит парите, вложени на борсата :-)
                      А под 750 ще почна да губя реални пари (демек стойността на портфейла ще е по-ниска от реалните пари, който през годините съм "ръгнал" на борсата).
                      Но пък придобития опит си заслужава - да сме живи и здрави да го прилагаме в бъдеще :-)

Коментар

• ...

Коментар

• И аз си мислих че 900-1000 ще е "дъното", но уви човек се учи докато е жив.

Коментар

• Яз не вервах, че ща се кътурнем до тук...
                            Ей га на .. под 900 !!!
                            Баси..
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Стена на срама

Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                              Айде да направим тема "Стена на срама" и там да сложим цитати на всички тупанджии, които казаха, че под 930 няма да падне...Има материал, а? : )
                              Речено - сторено! Който иска да поизбие малко комплекси, може да го направи тук. Предлагам замаушката да е пръв, защото все пак идеята е негова. Стреляй смело, може и по мен
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
                            Working...
                            X