Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • котировки и коментари за непублични акции

  Хубаво ще е форума да е постоянен.Някой знае ли как могат да се продадат акции на Балкантурист? Има и останали от Солвей Соди.

  Коментар


  • котировки и коментари за непублични акции

   Орозов,

   То не е въпрос за коментар ,а по-скоро да се орданизира мини пазар за акции на непублични дружества.Така ми се струва,че е ,като виждам и информацията от другите двама анонимни коментатори.
   Аз също имах възможност за покупко/продажба на едно друйестжо,което в определен момент се превърна в непублично.Заявих на посредника желание за извънборсово търсене и за една година освен блокирани пари за тази сделка не съм видял нищо друго.Когато пожелах да разбера какви действия са правени за удовлетворяване на оето извънборсово търсене,се оказа,че са чакали някой да дойде и да заяви,че продава.Разбира се това не се е случило.Издействувах адресите на поделенията на дружеството в страната и помолих посредника да уведоми структурите си в съответните селища,но резултатът се влоши ,защото извън София "акцията" се "провеждаше" с още по-голямо безхаберие .
   Та именно затова според мене е разумно да се намери форма,с която да има възможност да се търгува с акции на непублични дружества ,не да се прави игра.Могат да се купъват или продават по 1 или 2 бройки (кой както желае или има възможност) но да може да се прави.Чрез този форум виждам една такава възможност,макар че от виждането до правенето има доста голямо разстояние.Друг е въпросът,че участниците са ограничени.Но че се чете от брокери - това вече е полойително.

   Коментар


   • котировки и коментари за непублични акции

    Присъединявам се към идеята!
    Аз задържах моите Антибиотици. Не съм навит да ги продавам, но би ми било интересно какво цена ще се оформи на този "между нас си" пазар.

    Коментар


    • котировки и коментари за непублични акции

     Харесва ми идеята...имам въпрос преди години търгувах с ОББ и бих си купил малко, но сигурно увеличението на капитала е рамила свободните акции почти до 0?
     Акции на Булбанк също ми харесват

     Коментар


     • Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11

      Нека в тази тема коментираме и котираме непубличните акции.
      Например аз все още се интересувам от Загорка, Експресбанк и т.н. Търся и брокери, които биха се занимавали или търгуват с тези акции.
      След закриването на Фармациите, почти не остана с какво да се занимавам на борсата.

      С уважение!

      Иво Орозов
      Last edited by модератор; 01.09.2011, 11:25.
     Working...
     X