If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Котировки и коментари за непублични акции - архив до 01.09.11
За ИХ Сандански един наш съфорумец ми предлагаше 1 бон преди две години, а ти искаш да ти ги подаря без пари.
Само тях, Бороспорт и Дунав турс да ти ги дам за бон и половина, пак трябва да черпиш. И без това за трите пакета блоково правя сериозно намаление. Ако искаш да преговаряме за всичко, трябва да тръгнеш от 20 ревлювци нагоре и да си стискаш палци.[/img]
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
БАНДА, ХРУМНА МИ ДА ОБЯВЯ ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА НА НЕПУБЛИЧНИТЕ СИ АКЦИИ.
За целта ги разпределих в три пакета, по отрасли, като към всеки пакет прибавих по едно дружество от друг отрасъл:...
Цените подлежат на коментар - но не драстичен. :-)
Императоре, толкова сини чипове не съм виждал на едно място през живота си. Трябва да направим един семинар на тема: "Как се събира и опазва толкова ликвидно богатство?" Може да акцентуваш на събирането, защото опазването му няма да е толкова сложно, май (при продажби - ан блок)!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Продавам ги САМО пакетно. Ако някой реши да купи заедно 1 и 2 пакет - цената е 1200 лв. За пакети 1+3 - 1100 лв, за 2+3 - 1100 лв. За трите пакета заедно - 1500 лв.
Цените подлежат на коментар - но не драстичен. :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар