Първоначално изпратено от stamba69
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е дъното на SOFIX ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kifей този отговор най-не ми харесва - най-малко го очакват(((
Дъното е между 400 и 300
1% [ 4 ]
Коментар
-
"Нашата борсичка, освен екзотична е и уникална.....
Може напук на всякаква логика да тръгне нагоре .... или настрани."
))
Ами ЛЕКС да, ние сме по страничните движения, хаха!
Обяснението защо се срутиха цените на акциите повече, отколкото в САЩ е, според мен, че много се беше издул балонът, както и оттеглянето на "чуждестранните инвеститори" (ако могат да се нарекат така, хаха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ЛЕКСНашата борсичка, освен екзотична е и уникална.....
Може напук на всякаква логика да тръгне нагоре .... или настрани.
Българската икономика - преди 20 г. и сега и вековното развитие на икономиките - оттатък....
Ние сме освен с мижава ликвидност като борсичка и .... това което казах по-горе.
Иначе от нулеви нива всеки растеж изглежда гигантски .... например 7.1МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от ЛЕКСНашата борсичка, освен екзотична е и уникална.....
Може напук на всякаква логика да тръгне нагоре .... или настрани.
Българската икономика - преди 20 г. и сега и вековното развитие на икономиките - оттатък....
Ние сме освен с мижава ликвидност като борсичка и .... това което казах по-горе.
Иначе от нулеви нива всеки растеж изглежда гигантски .... например 7.1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКСНашата борсичка, освен екзотична е и уникална.....
Може напук на всякаква логика да тръгне нагоре .... или настрани.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар