Първоначално изпратено от ветерана
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Професионален коментар на анализа на Ал. Николов?
Collapse
X
-
Novaka_Bull
ти да не си Pepi имате един и същ стил :-)
Хайде моля ви се не нападайте,Сашо Николов,че и той е ветеран,разбира се на валутните пазари, но нека да прогнозира и фондовите пазари ала нашия, няма лошо ...
Написах ви по-долу първо си определете от коя група сте:
1 група: Не знам.Ще си дам парите в ДФ.
2 група:Знам,ще си ги управлявам САМ.
Тогава какво ви пречи Сашо , не разбирам!
:-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Александър Николов е портфолио мениджър на ДФ Адванс Източна Европа и ръководител на отдел Международни капиталови пазари в Карол !!!
ДФ Адванс Източна Европа е на 47 място по доходност от 50 фонда за периода 18 - 25 януари. ....
http://www.investor.bg/?cat=5&id=59582 .
Вероятно е добър технически анализатор, но не смятам, че в настоящия момент можем да имаме доверие на анализ направен от него....Ако продължава да вярва в това което е написал след седмица ще бъде на 51 място по доходност
Коментар
-
:-)
истината:
"За бога братя не продавайте" - най-простата истина :-)
кво да коментираме, може да падне, но може и да не падне :-), ако спазвате най-простата истина :-)
Сашо,просто ви разклаща личната убеденост и мотивация да сте на борсата.:-) Отговорете си какво правите на борсата и за колко време сте се качили на пода и ( оопссс влезнали в КОБОС-а).:-)
Аз лично съм от първия и ден и мисля да съм 2-3 дни преди "Стълбата към небето" :-)
Вижте има два вид инвеститори - едните които НЕ ЗНАЯТ и си дават парите на договорени фондове и другите които САМИ УПРАВЛЯВАТ парите си. Ако сте от вторите , какво значение тогава има какво мисли някой друг, следвайте вашата прогноза или си дайте парите на "корифеиите" ала SocGen :-)
;-)
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
когато прогнозираше софикс от 1900 също звучеше като АНАТЕМА
обаче софикс под 1000 определено този път анализа му няма да е верен
а ако е верен ще тегля кредит.......................
егати
как ви звучи следното:
фирмата Х с ръст на приходите 45% на годишна база според 6м. отчет за 2008г.
печалбата нараства 2,2 пъти спрямо същия период на 2007г.
към момента акциите на фирмата Х бележат спад 70% от началото на 2008г. П/Е 7 П/Б 0,8
стига бе, тва си за кредит . .......... ГОЛЯМ КРЕДИТ
Коментар
-
1. Магьосник Ал. вижда 55% шанс за мечи пазар през февруари 2007: грешно видение.
2. Магьосник Ал. вижда 45% шанс за бичи пазар през февруари 2007 до 5500 пункта за 2-3 год. (ебати тайм скейла): недоказано видение
"те предполаг силно поскъпване през следващите 2-3 години най-напред към 2725 и след това към 5550 пункта"
3. Магьосник Ал. вижда Софикс 550 сега.
Извод: смяната на батериите на кристалната топка е наложителна
Коментар
-
Това вече е перверзия!
Някой няма ли да потърси отговорност на тези перверзни типове? Не може един такъв материал, който излиза в момент, в който всички инвеститори са настръхнали да не се счита като препоръка за покупка или продажба. Това не може да продължава! Явно е, че имат кеш, който искат да похарчат. Ясно е, че по този начин се опитват да подплашат и последния оптимист. F... OFF Сашко! Ние не сме балъци. Отчетите са мното по-важни от твоите анализи, които можеш да си ги завреш .... сещай се къде!
Коментар
-
Професионален коментар на анализа на Ал. Николов?
Здравейте колеги,
напоследък започнах доста рядко да пиша във форума, защото нивото малко падна, а и нямах достатъчно време пред компютъра. Но след поредното изказване
http://www.investor.bg/?id=59601
на упоменатия господин искам да Ви потърся за коментар. От доста време следя коментарите на видни анализатори и специалисти на международните пазари и това е може би един от редките случаи, в които хора с неговото въздействие и авторитет сред инвестиционната общност изразяват крайни и по-скоро спекулативни анализи на случващото се на пазара. Не знам дали обича да играе комар, но коментарите му са изцяло в тази насока - той се застрахова за всяко едно евентуално развитие на пазара. Не разбирам много от технически анализ, но искам той като изявен анализатор да ми обясни, ако е възможно, какво ще стане с нивата на компании, които са апетитни за чуждестранни инвеститори. Ако примерно ОРГХ или Химиимпорт се търгуват на нива на 50% от настоящата им стойност, то тогава .....?
П.С На борсата се сблъскват очаквания и желания, но понякога трябва компетентните хора да оставят тези фактори да се сблъскат и да бъдат регулирани от пазарните сили, а не да бъдат манипулирани от хора, които управляват парите ни !!!
Очаквам мнения и коментари, но нека спазваме добрия тон и да пишем единствено конструктивни коментари и мнения.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар