Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COBOS
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffСигурен съм, че ще направя най-перспективното нещо днес на обяд: Ще отида да си взема новородения син от родилното. Барабар с майката.
Еееее, Гетофф, майстореее! :-)
Поздравления - носи бонбони като минаваш през Кръчмето!Благодаря ви!!! Колчо там ли е? Да зареди Jameson-а и бадемите. Сладкото за друг път. Плащам в стабилна частна валута.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffСигурен съм, че ще направя най-перспективното нещо днес на обяд: Ще отида да си взема новородения син от родилното. Барабар с майката.
Поздравления - носи бонбони като минаваш през Кръчмето!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от ghettoffСигурен съм, че ще направя най-перспективното нещо днес на обяд: Ще отида да си взема новородения син от родилното. Барабар с майката.
Поздравления - носи бонбони като минаваш през Кръчмето!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от B.GrahamНадявам се до края на деня да има оставки.
Аз затварям, не ми се занимава с глупости. Няма да чакам, ако сесията отвори, желая успех на всички. Аз ще прегледам по-късно какво се е случило, ако въобще е имало развитие и кой какво е коментирал през деня. Насочвам се към нещо по-перспектино като занимание за деня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНадявам се до края на деня да има оставки.
Аз затварям, не ми се занимава с глупости. Няма да чакам, ако сесията отвори, желая успех на всички. Аз ще прегледам по-късно какво се е случило, ако въобще е имало развитие и кой какво е коментирал през деня. Насочвам се към нещо по-перспектино като занимание за деня.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sswotя отивайте на плаж, колко ще ми спечелите тука, продавате и купувате по 20 бройки, айде стига глупости, ходете разпуснете, голям проблем е че станали рано, българинът нали е трудолюбив, ще ходиш NOK малко на покопаеш)) а не само на борсата да ми висиш
Така че - лек ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от sswotя отивайте на плаж, колко ще ми спечелите тука, продавате и купувате по 20 бройки, айде стига глупости, ходете разпуснете, голям проблем е че станали рано, българинът нали е трудолюбив, ще ходиш NOK малко на покопаеш)) а не само на борсата да ми висиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНадявам се до края на деня да има оставки.
Ой, не че е чааак такъв проблем, че закъсала връзката - техника е, чупи се (не е като Бат Бойко да работи като перпетуум-а!)
Но, питането е, защо отново няма инфо за малките и невинните инвеститори, които сега скучаят? За кой ли път става туй инфо-затъмнение, а после няма обяснения...BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Копаенето ли е критерий за стойностен труд??
Като Стамболийски навремето!!
Заради такова мислене БеГетовицата цъвти....
Коментар
Коментар