IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цяла Европа отвори на ЗЕЛЕНО!
    Сега вече може да пускат търговията и да почваме помпането :-)

Коментар

• даммм само 2 минути са ни необходими за търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
        Спряха сесията на БФБ-София поради комуникационен проблем21.10.2009 09:52
        БФБ-София спря търговската сесия поради комуникационен проблем, научи Investor.bg.

Не се уточнява какви са проблемите. Всички борсови членове ще бъдат своевременно уведомени за възобновяването на търговия, заявяват от БФБ-София.

Последната сделка на БФБ-София е от преди повече от 20 минути, или в 9:32 ч.
        Последната сделка е от 9,50 часа - 198 бр. на ПИБ на 2,941 лв.
        Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Спряха сесията на БФБ-София поради комуникационен проблем21.10.2009 09:52
          БФБ-София спря търговската сесия поради комуникационен проблем, научи Investor.bg.

Не се уточнява какви са проблемите. Всички борсови членове ще бъдат своевременно уведомени за възобновяването на търговия, заявяват от БФБ-София.

Последната сделка на БФБ-София е от преди повече от 20 минути, или в 9:32 ч.

Коментар

• "COBOS is dead" .....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Брокера ми:
              "кобоса умря и заради него спряха всички останали"

хайде и другите ИП да си правят собствени платформи и да го погребваме тоя умрял кобос!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Първоначално изпратено от Hakkinen
                Спряха търговията.
                И поради що?!?!?!
                Ще чакаме да отвори Европа
                Не
                Ще чакат да отвори Ню Йорк - така румънците ще се пукнат от яд!

Коментар

• Първоначално изпратено от s3
                  Спряха търговията.
                  Не са спрели, маркета още е опън на сайта. Май просто не изпълняват поръчи, иначе ордери има висящи. Странно.
                  На сайта може да е open, но в Delta Broker-а ми фазата на търговия се промени от TRADE на HALT, а аз му имам повече доверие, отколкото на сайта на БФБ
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• То днес една търговия ще бъде видя се по Вх. акциона, по добре да тръгне към 10.30 таман ще знаем Европа как е, да не се обърка някои сега...
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• И на мен ми висят ордерите - студентите се юрнаха да пазаруват след вчерашната лекция на Каролци и блокираха системата ;-)
                      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Спряха търговията.
                        И поради що?!?!?!
                        Ще чакаме да отвори Европа

Коментар

• Карол Брокер си бачкаше нормално, само дето почти нямаше сделки и си помислих че БФБ умря напълно. И новината за технически проблем ми се стори добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                            Спряха търговията.
                            Не са спрели, маркета още е опън на сайта. Май просто не изпълняват поръчи, иначе ордери има висящи. Странно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Спряха търговията.
                              И поради що?!?!?!
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Спряха търговията.
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X