If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като искам да sell-кам, ми се появява ограничение например между
5 и 7 лв., а да кажем, аз искам да поставя поръчка продажба за 10 лв.
Как да направя това? Защото гледам останалите си слагат такива поръчици...
Потварждавай
Можеш да въвеждаш всякаква цена - напр. Химко - на 0.08 лв , което е извън ценовото равнище Системата те предупреждава ,че поръчката може да предизвика прекъсване за нестабилност ...
Потвърждаваш - и поръчката е приета
Какво означават цифрите в крайните / лява и дясна / колона при КОТИРОВКИ ?
Брой оферти на съответното ниво.
Дай повече инфо
5 кобоса купуват на 10.80 и не ги дава като 5 отделни оферти, а като 1 от 5 купувача. Така показва вместо 10 купувача на едно и също ценово ниво, то показва 10 ценови нива.
Тръгна инфото за сделки по сайтове, но познайте в какво време е ?
Проверих - информацията ти е точна - брой оферти на ценово равнище
Но не можеш да разбетеш коя по ред / за ценовото равнище / е твоята оферта Преди офертата беше маркирана в червено
Какво означават цифрите в крайните / лява и дясна / колона при КОТИРОВКИ ?
Брой оферти на съответното ниво.
Дай повече инфо
5 кобоса купуват на 10.80 и не ги дава като 5 отделни оферти, а като 1 от 5 купувача. Така показва вместо 10 купувача на едно и също ценово ниво, то показва 10 ценови нива.
Тръгна инфото за сделки по сайтове, но познайте в какво време е ?
Как се оправяте с новите кодов?Аз половин час нареждах маркет майндера.Ако търсиш по име,объркването е голямо и може да объркаш емисията,та ползвам таблицата на Инвестора по кодове.
Ама защо трябва да е така?Защо в Кобоса няма търсене по старите кодове или поне емитентите да се изписваха с българските си имена в БГ варианта!ops:
А и какво пречи да се добави една колонка за старите кодове,то сега още месец ликвидността ще е много малка и ква борса ще е това?До като се въведе оферта минава половин минута,че и повече,а какво ли им е на брокерите?...А и като отворя
профила на компанията на сайта на борсата и компа блокира(вярно,че не е от най бързите и RAM-a не емного),та сега трябва и комп да си купувам.... Явно гледат да ни разчистят от търговията(това си е отдавнашен мерак на А.А.)
Аз викам да напишем по едно писмо до БФБ пък белким направят нещо...Аз лично ще напиша няколко(от всичките си емейли)
Коментар