IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

COBOS

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Para6kef
    има ли някой информация по белите държави дали има подобни случай на спиране на търговията по технически проблеми.
    +1 и аз питам същото.
    Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Първоначално изпратено от Para6kef
      има ли някой информация по белите държави дали има подобни случай на спиране на търговията по технически проблеми.
      Преди наколко седмици в Лондон бяха спрели търговията.... Това е единственния случай за който се сещам... за поеследните няколко години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
        Първоначално изпратено от marcy
        Нещо не ми харесва тази работа с многото платформи за търговия някои работят други не и докато спрат търговията лаг от време за някои...

Да вземат да се разберат и да направят една платформа като хората и да важи за всички търгуваши на БФБ....
        Няма такива филми. Виж как е и на запад. Една борсова платформа и към нея всяко ИП се връзва със собствен продукт. Това се нарича конкуренция. Като не ти харесва скапания продукт на кликата от БФБ - кобос, отиваш при ИП което ти предлага нещо по-добро! Не е като да няма избор, нали?
        Тои продукта може да им е хубав но комисионата им не ме задоволява а има и такси прехвърляне...
        А какво ще кажеш за сделките след 9.32 от други платформи без да можеш да реагираш...
        Искам да кажа Едновременното спиране на БФБ сесията да става по всичките иначе как си обясняваш сделките след 9.32...
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Въпроса е просто да дръпнат шалтера на всички платформи, а не само на една.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            Първоначално изпратено от marcy
            Да вземат да се разберат и да направят една платформа като хората и да важи за всички търгуваши на БФБ....
            И ИП, които са инвестирали в собствените си платформи да си гледат работата, нали
            Първоначално изпратено от Хосе
            Няма такива филми. Виж как е и на запад. Една борсова платформа и към нея всяко ИП се връзва със собствен продукт. Това се нарича конкуренция. Като не ти харесва скапания продукт на кликата от БФБ - кобос, отиваш при ИП което ти предлага нещо по-добро! Не е като да няма избор, нали?
            Не така... трябва да има място за всички, но да има равнопоставеност. Пазарен принцип всички са добре дошли - всеки сам да си взима решение с какво да търгува. Когато един има проблем всички ще чакат.

"Влаковата композиция върви със скоростта на най-бавния"

От тук - крайно време е за подобрения в системата КОБОС.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
              Нещо не ми харесва тази работа с многото платформи за търговия някои работят други не и докато спрат търговията лаг от време за някои...

Коментар

• има ли някой информация по белите държави дали има подобни случай на спиране на търговията по технически проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                  И ИП, които са инвестирали в собствените си платформи да си гледат работата, нали
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Нещо не ми харесва тази работа с многото платформи за търговия някои работят други не и докато спрат търговията лаг от време за някои...

Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Трябва да забравим за израза борса - звучи много помпозно - нешето си е пазар Един такъв като за плодове и зеленчуци - идваш на серигията - Искаш!? НЕ искаш. Това са цените, ако не ти хересва бегай

Коментар

• Нещо ми се вижда абсурдна тази таблица - за 20 мин. (между 9,32 и 9,50) само 4 сделки - то верно сме ебати борсата ама само 4 сделки
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                          Първоначално изпратено от kat
                          Последната сделка е от 9,50 часа - 198 бр. на ПИБ на 2,941 лв.
                          Де го видя?
                          ползвам платформата на Карол и там така пише, има и други сделки в интервала между 9,32 и 9,50
                          Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Нищо не се е случило - без Кобос няма БФБ

Коментар

• Явно ни подготвят за новости - търговия м/у 9,30 и 9,45.Един аукцион и това.Който иска да търгува айде у чужбината
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat
                                Последната сделка е от 9,50 часа - 198 бр. на ПИБ на 2,941 лв.
                                Де го видя?

Коментар

Working...
                                X