Първоначално изпратено от Para6kef
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
COBOS
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ХосеПървоначално изпратено от marcyНещо не ми харесва тази работа с многото платформи за търговия някои работят други не и докато спрат търговията лаг от време за някои...
Да вземат да се разберат и да направят една платформа като хората и да важи за всички търгуваши на БФБ....
А какво ще кажеш за сделките след 9.32 от други платформи без да можеш да реагираш...
Искам да кажа Едновременното спиране на БФБ сесията да става по всичките иначе как си обясняваш сделките след 9.32...Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от marcyДа вземат да се разберат и да направят една платформа като хората и да важи за всички търгуваши на БФБ....Първоначално изпратено от ХосеНяма такива филми. Виж как е и на запад. Една борсова платформа и към нея всяко ИП се връзва със собствен продукт. Това се нарича конкуренция. Като не ти харесва скапания продукт на кликата от БФБ - кобос, отиваш при ИП което ти предлага нещо по-добро! Не е като да няма избор, нали?
"Влаковата композиция върви със скоростта на най-бавния"
От тук - крайно време е за подобрения в системата КОБОС.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcyНещо не ми харесва тази работа с многото платформи за търговия някои работят други не и докато спрат търговията лаг от време за някои...
Да вземат да се разберат и да направят една платформа като хората и да важи за всички търгуваши на БФБ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от katПоследната сделка е от 9,50 часа - 198 бр. на ПИБ на 2,941 лв.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
Коментар