IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои са признаците на настъпваща сериозна корекция?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква корекция,какви 5 лева.От утре,вдругиден сме пак с бичетата напред.

Коментар

• Балониада 2007 г.

100 м. гладко бягане, мъже ))

1. коридор: Елхим искра )

2. коридор: М+С Хидравлика ))))

3. коридор: Бстр ))

4. ЕУБГ ))

5. МОНБАТ )))))))

6. Мостс ))

7. Евроинс )

8. Хика )

9. Хес ))

10. Бакб )))

Коментар

• За какво се стряскаш и печалбите и загубите докато не се кешират са си просто цифри на хартия

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Хора, що ме стряскате бе? Смятах си сега кинтите - спрямо 24.09. (последният път когато пак съм изчислявал - виждате, че съм спокоен човек) и съм назад само с около 3-4%... И то заради идиотският (за мен) спад на Албена, отчасти и заради Фазанът... общо от 4 дружества съм напред, от 6 назад (от повечето съвсем символично).

Днес това което ме шокира, бе спадът на Софарма на фонът на добрите новини около дружеството.
          Моето скромно мнение относно СФ - умишлено се бута цената надоло. Да видим до кога. В тримесечен план очаквам 11лева.

Не е препоръка
          There is much to be said for not saying much

Коментар

• Хора, що ме стряскате бе? Смятах си сега кинтите - спрямо 24.09. (последният път когато пак съм изчислявал - виждате, че съм спокоен човек) и съм назад само с около 3-4%... И то заради идиотският (за мен) спад на Албена, отчасти и заради Фазанът... общо от 4 дружества съм напред, от 6 назад (от повечето съвсем символично).

Днес това което ме шокира, бе спадът на Софарма на фонът на добрите новини около дружеството.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За това става дума, аз лично в цялата статия не можах да намеря нито едно невярно съждение. Всеки с поне година на пазара трябва да си мисли същите работи, но никой друг не иска да ги казва така явно, защото все се надява другите да не мислят така. За това и се приема толкова на нож тук.
              А коментари по вестници горе долу всеки, който е свързан с пазара, и дава коментари говори за ръст в цените породен от наличието на свежи пари, за отдалечаване на фундаменталните оценки на компаниите от пазарните, за изпреварващ темп на растеж на борсата и други подобни, които всъщност са едно към едно на написаното в тази статия, но казано с по-меки думи, се гледат като на позитивен знак.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie
                В статията единственото сравнение с пирамидити е свързано със стадното поведение, което е очевидно, че съществува на БФБ. Наистина може би е прекалено силно сравнение, но реално връзката е само в съзнанието на наблюдателя.
                ravnovesie,

Къде не съществуват стадно поведение, алчност, паника, страх, свръхочаквания и т.н.?

Ако се върнем назад в историята, ще видим, че от векове и навсякъде е било така.

В БГ почти нищо не е ставало за първи път.

Коментар

• хах, че нали Facts се хвалеше, че и той управлявал парите на много хора - да не се окажат едно и също лице
                  майтапя се - не е съвет
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Avtorut e izkazal stanovishte bez da se argumentira s nikakvi analizi i fakti. Podobna pozicia e chista provokacia kum pazara. Samo si zadaite vaprosa kakuv interes ima broker na Elana cenata da padne?

Yavno im e super krivo che dohodnostta na fondovete im e 2 puti po-niska ot Capman i praviat otchaiani opiti da vliazat evtino predi otchetite.

AfterDark

Местожителство: Панелка, която някой ден ще падне, защото няма нищо вечно
                    Пуснато на: 16:49:11 ч. | 08.10.2007 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Елана имат много кеш в момента (не само те) и трябва да пълнят, а всичко им изглежда скъпо.

Така че това е интересът и то не само на Елана.

Спомням си февруари как Кр. Атанасов разправяше колко безумно висока била цена 3 лв за ЕУБГ , а само след няколко месеца видяхме търговия с хиляди акции на 9,50
                    Абе, да не се окаже появата на Атанасов както появата на Facts?
                    Facts щом се появи с изказване и не след дълго акциите еректират
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• След толкова теми за "настъпващата Корекция" май нещо се зададе на хоризонта днес. Замрачи се времето, галопа на биковете се забави, а в далечината зеспала мечка изрева и едва дочули този рев, животните в гората се изпокриха като оставиха кой каквото носеше. Като видях това, реших да се поогледам още малко и да си събера зарязаните от животнте шишарки, плодове, моркови.
                      FREEDOM IS NOT FREE!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
                        Той е CFA Charterholder и определено няма смисъл да дискутираме какво е CFА.А ти Ники можеш да си влезеш обратно в малката къщичка и да продължиш да лаеш..Как мразя hater-и не е истина..
                        Moeto uvagenie kam CFA-holderite, ama 4ak pak tolkova da vazveli4avash vaprosnija gospodin. a nie hateri-te si dargim drugi zertifikate und certificates, a ti kvo hold-vash moga da si predstavja.

Коментар

Еми дразня се на болшинството от форумците,които нямат никаква финансова култура и като са направили 50-60% за отрицателно време станаха големи pro-ta и качиха Краси на кладата само щото каза,че пазара е супер скъп.Ами прав е а сравнението с Лайфчойс е заради високите доходности,които карат хората да си загубят ума..понеже кризата като се случи после всеки е голям отворко и може да каже,че я е предвидил.Номера е да си поне с едно око ,докато другите са слепи.Имайте уважение към CFA Charter все пак..
                          Мен пък ти ме дразниш ) някои от тия форумци имат пове4е пари от някои фондове и мн добре знаят за какво става на въпрос... дори видях някои днес да пишат а не са писали от месеци ... и е нормално когато някои се опитва да манипулира пазара .. На Краси нещо като му е скъпо да го продава или да си намери нещо подценено.. а не да пише глупости.

Коментар

• Той е CFA Charterholder и определено няма смисъл да дискутираме какво е CFА.А ти Ники можеш да си влезеш обратно в малката къщичка и да продължиш да лаеш..Как мразя hater-и не е истина..

Коментар

Еми дразня се на болшинството от форумците,които нямат никаква финансова култура и като са направили 50-60% за отрицателно време станаха големи pro-ta и качиха Краси на кладата само щото каза,че пазара е супер скъп.Ами прав е а сравнението с Лайфчойс е заради високите доходности,които карат хората да си загубят ума..понеже кризата като се случи после всеки е голям отворко и може да каже,че я е предвидил.Номера е да си поне с едно око ,докато другите са слепи.Имайте уважение към CFA Charter все пак..
                              I kvo kato e CFA Charter- da ne e hvanal gospod za shlifera?

Коментар

• В статията единственото сравнение с пирамидити е свързано със стадното поведение, което е очевидно, че съществува на БФБ. Наистина може би е прекалено силно сравнение, но реално връзката е само в съзнанието на наблюдателя.

Коментар

Working...
                                X