Ако сте контактували някога с Кр. Атанасов, може би ще сте разбрали, че той не е манипулатор. Достатъчно опитен е, за да докарва с анализи добри печалби на фирмата си и на клиентите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои са признаците на настъпваща сериозна корекция?
Collapse
X
-
Параноята е хубаво нещо в умерени количества - помага при оцеляването, но да се търси някакъв сложен смисъл в думите на К. Атанасов ми се вижда твърде много параноично. Той може просто да изказва лично мнение което да съвпада с планирана изява от маркетинга на ИПто - в по големите брокерски къщи като Елана статиите се пишат на конвейр като задължение и част от работата, но това не пречи човек да пише това което мисли найстина. Толкова ли е трудно да се приеме едно различно мнение без да му се закачи етикет "манипулация"?
Уважавам хората като Краси които не се притесняват от свое име да напишат какво мислят. Дано има повече такива - повече различни мнения , по голяма възможност правилно и обективно да се прецени ситуацията.
И за параноиците - не съм Краси Атанасов :-)Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от diletantА защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?
а иначе съм напълно съгласен със skip - два дни то не бяха теми за милионери, катаклизми и какво ли не - просто големите използваха тези настроения - колкото и незначителен уж да е този форум всички го четата и както обича да казава ИМПА - стадния принцип....
Психология на масите
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantА защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?
а иначе съм напълно съгласен със skip - два дни то не бяха теми за милионери, катаклизми и какво ли не - просто големите използваха тези настроения - колкото и незначителен уж да е този форум всички го четата и както обича да казава ИМПА - стадния принцип....Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lussanderПървоначално изпратено от diletantА защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от diletantНе съм сигурен, че корекцията ще е еднодневна. А ако Кр. Атанасов сподели нещо, на него ще вярвам повече, отколкото на някои от форума. Защо нямате доверие на професионалистите?
както 29-та година са вярвали на професионалистите и 99-та също, така и ние вярваме. нямаме основание да не им вярваме. а също толко горещо вярваме, че големите ИПта и професионалистите зад тях въобще не се опитват да люшкат пазара в своя полза.
Коментар
-
Добре де, а каква му е идеята на г-н Атанасов при писането на подобна статия? Той представлява компания която инвестира на борсата и то пари на свойте клиенти. Написвайки тази статия какво иска да каже:
1. Хора не играйте сами на борсата, дайте парите на нас... Едва ли, самосточтелните играчи не са интересни, парите им са малко.
2. Хора дайте си парите на нас, а не на другите фондове. Не може другите да правят такива проценти и нещата да са ок. Те ще гръмнат - ние не.
3. Хора бягайте от борсата. Там не е за вас, опасно е. Едва ли ще мята камъни в собствената си градина....
Статията му е ясна. Тя отразява опасенията на много хора и сама по себе си не казва нищо интересно, нито ново. Всяка статия обаче се пише с цел - каква е целта на въпросната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от ivan61И днес индексите са доста нагоре а и оборота е бая. Малко се поотлагат нещата.
Коментар
Коментар