IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои са признаците на настъпваща сериозна корекция?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако сте контактували някога с Кр. Атанасов, може би ще сте разбрали, че той не е манипулатор. Достатъчно опитен е, за да докарва с анализи добри печалби на фирмата си и на клиентите си.

Коментар

• Параноята е хубаво нещо в умерени количества - помага при оцеляването, но да се търси някакъв сложен смисъл в думите на К. Атанасов ми се вижда твърде много параноично. Той може просто да изказва лично мнение което да съвпада с планирана изява от маркетинга на ИПто - в по големите брокерски къщи като Елана статиите се пишат на конвейр като задължение и част от работата, но това не пречи човек да пише това което мисли найстина. Толкова ли е трудно да се приеме едно различно мнение без да му се закачи етикет "манипулация"?

Уважавам хората като Краси които не се притесняват от свое име да напишат какво мислят. Дано има повече такива - повече различни мнения , по голяма възможност правилно и обективно да се прецени ситуацията.

И за параноиците - не съм Краси Атанасов :-)
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
        Първоначално изпратено от diletant
        А защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?
        я да те питам как г-н Атанасов предупреди тези, които купуваха CHIM на 18, МОНБАТ на 33, ОТЦК на 107, ТОПЛ на 37 или ЛЕСПЛ на 350??????

а иначе съм напълно съгласен със skip - два дни то не бяха теми за милионери, катаклизми и какво ли не - просто големите използваха тези настроения - колкото и незначителен уж да е този форум всички го четата и както обича да казава ИМПА - стадния принцип....

Психология на масите

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
          А защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?
          я да те питам как г-н Атанасов предупреди тези, които купуваха CHIM на 18, МОНБАТ на 33, ОТЦК на 107, ТОПЛ на 37 или ЛЕСПЛ на 350??????

а иначе съм напълно съгласен със skip - два дни то не бяха теми за милионери, катаклизми и какво ли не - просто големите използваха тези настроения - колкото и незначителен уж да е този форум всички го четата и както обича да казава ИМПА - стадния принцип....
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Възможно е да съм и малко наивен. Но съм склонен да вярвам на хора като Кр. Атанасов, който познавам на борсата от около 6-7 години (има и няколко други, на които вярвам), отколкото на хора, които след няколко месеца с Кобос се смятат вече за борсови авторитети.

Коментар

• Filma ot dneska ne go li gledahte ve4e 2 puti tazi godina?
              Kazaha vi 4e trjabva zdravoslovna korekcia i 6te vi ja napravjat.
              posle 6te vdignat bavno cenite na su6tite niva i vsi4ki 6te kajat-
              sega e drugo- njama ve4e Baloni :-)

Коментар

Той да не е Майка Тереза? Така би отблъснал клиенти... да не е луд?

Коментар

• Първоначално изпратено от lussander
                  Първоначално изпратено от diletant
                  Направо ме кефи твойта наивност!
                  Zashto vuob6te otvarq6 o4ite na slepcite.Na vsi4ki im stana qsno 4e tova e maistorski dirijiran scenarii, na koito ne malko hora se hvanaha, no za da vurvi pazara uvereno nagore e nujno imenno tozi tip investitori da sa sus svoboden resurs i sum ubeden 4e sledva6tata sedmiza imenno te 6te kupuvat na ceni s 5-10% po-visoki ot nastoq6tite i togava puk 6te pi6at po drugi temi.Eto za6to borsata e interesna i tolkova mnogo hora zabogatqvat za smetka na drugi malko po-glupavi4ki

Коментар

Направо ме кефи твойта наивност!

Коментар

• А защо да не предположим, че знаещият и опитен Атанасов иска да предупреди хора с по-малко знания и опит, просто за да не загубят?

Коментар

Не съм сигурен, че корекцията ще е еднодневна. А ако Кр. Атанасов сподели нещо, на него ще вярвам повече, отколкото на някои от форума. Защо нямате доверие на професионалистите?
                        ами как бе човек. вярваме им безрезервно. абсолютно и всеотдайно
                        както 29-та година са вярвали на професионалистите и 99-та също, така и ние вярваме. нямаме основание да не им вярваме. а също толко горещо вярваме, че големите ИПта и професионалистите зад тях въобще не се опитват да люшкат пазара в своя полза.

Коментар

• Добре де, а каква му е идеята на г-н Атанасов при писането на подобна статия? Той представлява компания която инвестира на борсата и то пари на свойте клиенти. Написвайки тази статия какво иска да каже:

1. Хора не играйте сами на борсата, дайте парите на нас... Едва ли, самосточтелните играчи не са интересни, парите им са малко.

2. Хора дайте си парите на нас, а не на другите фондове. Не може другите да правят такива проценти и нещата да са ок. Те ще гръмнат - ние не.

3. Хора бягайте от борсата. Там не е за вас, опасно е. Едва ли ще мята камъни в собствената си градина....

Статията му е ясна. Тя отразява опасенията на много хора и сама по себе си не казва нищо интересно, нито ново. Всяка статия обаче се пише с цел - каква е целта на въпросната?

Коментар

• Не съм сигурен, че корекцията ще е еднодневна. А ако Кр. Атанасов сподели нещо, на него ще вярвам повече, отколкото на някои от форума. Защо нямате доверие на професионалистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                              Първоначално изпратено от ivan61
                              И днес индексите са доста нагоре а и оборота е бая. Малко се поотлагат нещата.
                              Не си гледал индексите в пследния час.Нямаше да използваш думата ДОСТА.
                              .. колеги, ако толкова много сте се притеснили от индексите в последния час .. тежко ни горко какво ни очаква ..

Коментар

Като гледам днес колко минуси има, май Кр. Атанасов може да излезе прав.
                                a ako utre su6tia gospodin ti kaje 4e korekciata e svur6ila? :-)
                                togava 6te kupuva6 pak nali? :-)

Коментар

Working...
                                X