IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазара не реагира на добри новини:( както през 1999-2001 г.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Струва ми се че и двамата сме прави и говорим за леко различни неща...ябълки и круши хеххехе С нисък фрее флоат и с ликвидност при която можеш да отместиш сериозно пазара с 1 мио няма голям смисъл от инвестиция на голям фонд за каквито говоря, защото като купува мести цената нгоре, като продава - срив.... и оттук идва алтернативата за бондс е какви ти бондс като няма рейтинг ? на мен ми е ясно че компанията е хубава и няма кой знай какъв риск да си покрие емисията с 8-9 % доходност , но иди го обясни на Голдман Сакс, примерно примера с казахстан беше прдиктува от това че скоро имах близка реща от трети вид хехех с една девойка от там, така че е просто пример без да се влага смисъл в него

Коментар

• ne ne 4akay sega - tuk gre6i6! darjavata BG si ima rating agregiran BBB. tova e ok i ot tuk na setne ve4e te interesuva likvidnostta na investiciyata / ako priemem 4e s PEG za selekciyata ti si OK 5-10 kompanii/. Vsa6tnost za kakva investiciya govorim???? Napravi venture Fund ako iska6. s dalag horizont temati4na anso4enost ili kakvoto tam se seti6

Коментар

• Първоначално изпратено от Alfatech
        lele kakav svirep otgovor mi dade ...... hayde mir! savet samo 6te ti dam - slu6ay tezi koito upravlyavat mn pari i gi sledvay, a ne se zayajday bezmisleno - moje6 samo da kupi6 ne6to koeto da ti e ot polza
        Ей аман от "Мега експерти" дето и на кирилица не могат да пишат. Все милиони въртят във форума а на борсата все по десетина бройки се търгуват.
        Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• ОК, приемам! Отговора ми е следния от 2001 следя нашата борса от 2003 търгувам FX, BSE, CFD. В момента проблема мие да разбера как да докарам голям Global Investor, да разбера какво го притеснява и каква е вероятността да дойде преди и след като бъде приватизирана борсата ни. Основния проблем за момента е информираността, прозрачността и т.н. неща които се лекуват с рейтинг и международна признатост. Ако имаш по-добро обяснение, сподели. Просто избора за инвестиция не за спекуация между известна световна компания с рейтинг и една компания с фрее флоат от 30% и пазарна капитализация от 30 мио от някаква незнайна страна е ясен

Коментар

• lele kakav svirep otgovor mi dade ...... hayde mir! savet samo 6te ti dam - slu6ay tezi koito upravlyavat mn pari i gi sledvay, a ne se zayajday bezmisleno - moje6 samo da kupi6 ne6to koeto da ti e ot polza

Коментар

• Ne be6e za men a slujebno, imah i Turciya i venecuela i panama dori.... Crazy Horse ne se sardi i ne mi kazvay kakvo mislyat managerite, priemi 4e az sam takav ot 10 godini .... imenno za tova te popitah ot koga targuva6 i kakvo - za da vodim gradiven razgovor i ako moga da te ubedya 4e dori ne sam gledal ratings na kompaniite koito sam kupuval navan. vij za obligaciite si imam limiti i te sa za sovereign min BB-, za corporate A- i t.n. ))).

Коментар

• Примера е случайно пдобран. няма значение какъв е рейтинга на самия казахстан, не го знам, но знам средната заплата... а ти занеш ли я? няма значение. а знаеш ли че казахстан се води в европа според някой институции айде стига любопитни факти интересно е защо толкова си се спотайавл и точно днес изпраска няколко поста и половината може да се валифицират като емоционални

Коментар

• А имате ли представа каква е капитализацията на Казахстан?
                  Казахстан ви звучи тъпо но борсата им е безбожна. Поздравления Alfatech за инвестицията там.

Коментар

• ima6 li predstava kakav e reitinga na Kazahstan?

Коментар

• hahahaha predi 1 godina imah kazahstan v portfeyla si - primera ti be6e dobar

Коментар

• Първоначално изпратено от rebound
                        Послените скандали са добре. Ще доведат до смени, което е добре
                        Дано да доведат до промени
                        Life won't wait for you.

Коментар

Сега сме на вълна вие продавате ние купуваме ....
                          Сега сме на вълна вие купувате ние продаваме...

Коментар

Crazy Horse
                            по принцип чета понякога форумите защото ми е интересно какво мислят част от маскираните с прякори големи играчи на БФБ и т.н ритейлъри.
                            Коментари правя рядко защото не ми се влиза в безмислени спорове, но не мога да не те попитам от кога търгуваш акции? Прости ми грубото изказване, но кредитния рейтинг няма нищо общо с цената и интереса към акцията. Повярвай ми изкарвам си хляба с това от 97г. и познавам манталитета на западния инвеститор. Моля ит се не говори за рейтинги това не са ти облигации )))))))))
                            въпроса ти е несонователен и рискуваш да влезеш в безмислен спор, край вече влезе аз не говоря за дребния инвеститор (дребен включва физически лица + инвестиции по 1 мио) не смятам че сериозен фонд от щатите или азия да речем ще дойде тук, затова да погледнем централна европа. те повече познават тукашния бизнес, но не вярвам, а и засега от мястото което гледам няма индикации за някой да дойде да хвърли добра сума без да има някаква световна признатост на компанията защото сравни моля те дружество като Сименс със Холдинг Руен главната идея е че няма прозрачност тук, за теб може и да има, но това е защото си се адаптирал към местните условия, нсторения и начин на мислене... сега се постави на мястото на чужд асет мениджър и избирай между напълно публична и всеизвестна компания и някоя компания в казахстан дано си ме разбрал какво имам предвид.

Коментар

• Послените скандали са добре. Ще доведат до смени, което е добре

Коментар

• След IPO тата всичко качествено ще дръпне и то с много.
                                Сега сме на вълна вие продавате ние купуваме .... чак се чудя кое точно и съм си направил списък с лимит от 15 компании по критерии да не са с под 25-30% потенциал за растеж до Q3 ))))

Коментар

Working...
                                X