IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Троленето, вътрешната информация и моралът

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Троленето, вътрешната информация и моралът

Това е моят Джери Макгуайър момент, Тонка нали ти обещах. Дано най-после разбереш

https://www.youtube.com/watch?v=fSi4HHNOnd0

Да започнем от това защо пандата изведнъж стана трол. Ок де, винаги съм си бил малко трол, но отскоро съм много повече трол и далеч по-активен. Причината се корени в нещо, което четох за Майкъл Бъри - как не обичал да споделя позициите си защото тогава трябвало да ги защитава. Обичам да чета книги по психология, като цяло можеш да постигнеш сериозен ефект като настъпиш някой за парите или егото, а из тези форуми има много и от двете. И затова пробваме - малко захапване, малко правене на ударен, удар по самочувствието на някой, който си мисли че е велик защото направил малко пари на борсата. Само за седмица за сините чипове научих следното, можете да проверите в съответните теми:

- Новият завод на Агрия за олио не се строял, нищо какво пишат в отчета
    - Клиринговата къща за БНЕБ при БФБ щяла да заработи 2026, въпреки че в отчета на ЦД пише Q3 2025
    - Шелли много присъстващи на ОСА можели да купят футболен отбор, ок това не е много важно, но поне на мен ми показва една концентрация на акциите в малко хора

Ако тези неща се чуват из ОСА и в протоколите няма нищо, както и пресата, това публична информация ли е или вътрешна? Не знам, питайте си юрист. Незнанието не оправдава, основен принцип в правото. Също, имам съмнение за големите на БФБ като дават на ИП да събират бидове от адктивни клиенти като някой реши да продава както си признахте, това законно ли е? Пак си питайте юрист, лично според мен име неравнопоставеност между пазарните участници защото някои сме прекалено малки за да ни се обаждат ИП. Освен бягането по легалната тъч линия, един съфорумец ми каза точно колко акции има в една от моите позиции, та даже искаше да ми праща транзакциите си да покаже колко е повече от мен. Темата Оптимизъм на БФБ тръгнали сър Киро и сър Пешо да се уважават и да си показват колко имат в акции до стотинка и да се тупат едни други по гърба колко са велики защото вече са милионери. Абе вие за недосегаеми ли се мислите или има дефицит на IQ. Като обясняваш, че си пенсионер и ника ти е Ванка51 и знам колко акции имаш, мислиш ли че няма да се сетя кой си от протокол от ОСА? Трите имена и ЕГН, ами ако има Наглите втора част? Където отиваме към морала, най-сетне да поговорим за Джери. Никога не препоръчвам акции на приятели, тука ми хвалите великия съфорумец как хайпил Шелли в бг мама и удвоил парите на майките. Ами ако беше сгрешил? Той ли е виновен или те, защото са му се доверили? Имаше една тема преди сума ти години тука след големия срив когaто Софикс беше спихнал от 2к, нещо от сорта на "инвестирах 30к във взаимен фонд Х, как да кажа на мъжа си че ги загубих?" Действията ви имат последствия и дори да си вярвате, в някой момент някой реален човек без никакво разбиране за акции ще загуби пари заради вас и накрая госпожа Хрърк ще остане на улицата и палетата ще живеят в кофите.

Айде, приятен уикенд, аз съм Кралят на гората и Тъмният принц.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Working...
X