IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отворено писмо до Комисията за Балканфармите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отворено писмо до Комисията за Балканфармите

Коко Вервайте ми беше актуално до вчера.От днес вече живеем в новото
    време и поради това и апелът е нов - "Вервайте си"

Коментар

Коко, свързан съм с публично дружество "Калинка" АД, което е с капитал 200 001лв, има 51 акционери, няма сделки с него от как си имаме борса, всяка година плаща луди пари на ДКЦК и ЦД и единствения начин да се отпише е търговото предложение. Софарма, там Ники Василев ги разбира нещата, така че моя съвет е да си каже той думата. За Парка, не виждам на някой да му е тъжно че няма да го има на борсата...

Коментар

Вече почнахме да говорим и за NASDAQ... Естествено, когато така ни оттърва... Никой не ме чака там, и една секунда. Нали ти обяснявах вчера проблема си с CSCO... Там хората, когато са убедени че цената е по-висока, не пишат до SEC, а просто КУПУВАТ.

Коментар

Bre,bre,bre. Dnes pomijata prodalzavala. A bre Naivnik ti oreva ortalaka bre. A beshe vreme s kef da te chete chovek. Kak da ti vervam tche njamash nekakav interes. Druga ideja mi dojde. da njamash pritesnenija za sofarma, a? Ili za Park-hotela. ako tija pitchove uspejat zabravi tankata lajsna. toplo, studeno ili goreshto?

Коментар

На NASDAQ някой чака ли те една минута...

Коментар

Петре, не очаквай нищо да се случи!!! Комисията ще оправи нещата... Все пак ако искаш да помогнеш на дребните инвеститори, които всички се скъсваме да защитаваме, изкарай си ордерите и на борсата!!!... Ето сега си пролича, колко съм свързан с мажоритаря... Отиде ми службицата колеги... Утре мажоритарят ще ме уволни... Е тогава вече ще отида и ще стана честен брокер, едва ли ще имам проблем с изпита.

Коментар

Точно така Ники, всеки можеше да купе тези акции, защото закона и борсовия правилник го позволява. Също така предложението на Балканфарма, колкото и да не Ви харесва това, отговаря на всички законови реквизити. А когато се говори за колегиалност, аз анонимният бих изчакал 1 минута, за да може брокерът на Пощенска банка да си оттегли поръчката. Не ти ли горчат тези 250% за един ден. Би ли казал малко повече за този ордер, честен играчо..., клиентска ли беше поръчката, кога беше подадена, информира ли клиента си че този ден Солвей ще купува на 13 и е безмислено да се подава поръчка на 3.90???

Коментар

Нещо продавачите липсват.На какво ли се дължи това?Цените ми ли са
                  ниски или .......?

Коментар

Имам няколко статии по въпросите свързани на отношението на мажоритарните акционери и капиталовия пазар,участвал съм в иницативата за блоковите сделки.
                    Колкото до акциите на Соди това беше също моя сделка , но всеки можеше да ги купи защото още не бяха отменени, защото бяха въведени като поръчка валидна до отмяна. Имал съм случаи в своята практика да съм от другата страна и смятам, че това е част от рисковете които поемат брокерите. Неправилното в случая е, че борсовият терминал не позволява офертите да се променят преди началото на търговията.

Коментар

Napalno podkrepyam predlojenieto!
                      No zasto li shestoto mi chuvsto podskazva che Balkanfarma, nyama da slyazat ot borsata. Sashtoto chuvsto mi podskszva che Niki Vassilev ste se namesi v polza na minoritarite.V prodaljenie na tozi red na misli koito sega ima zdravi nervi da kupuva, vposledstvie ste bade bogato vaznagraden.
                      P.S. da izpratim kopie ot otvorenoto pismo i do nego?

Коментар

Ето, Петър ще ги купи и след това ще Ви ги продаде на "истинската" цена. Това са 300% колеги!!! Не бягайте от парите!!! Комисията няма да Ви ги предостави на тепсия. Даже и да издаде окончателна забрана, тя ще падне в съда!!!

Коментар

КУПУВАМ :

TRYF at 4,52 min 5000
                          FARM at 4,88 min 5000

The offer good till 3,00P.M.

Коментар

Ето дойдохме си на думата, кои са спорещите :
                            1 група има интерес , може би 20-50% са солидарни, цената да е по-висока, но иначе ако нямаше интерес нямаше да има инициатива
                            2 група няма интерес и решева, че това искане е продиктувано от лични интереси и поради това значи искането е несправедливо. По този начин, обаче стават защитници на мажоритарните собственици. Господа те нямат нужда от защита, никакви закони не могат да защитят дребните, ако мажоритарите решат да ги "ограбят".

Коментар

Ники, що се нервиш бе човек, аз ще си остана анонимен, а ти като си такъв доблестен радетел на честната игра, що не кажеш за всички инициативи, в които си участвал по отношение на Балканфарма. На колегите ти ще им бъде интересно. Между другото честен играчо, не си спомням точно, кажи кой постъпи честно с брокера на Пощенска банка и неговия клиент дребен инвеститор, с 3.90 за Соди?

Коментар

Хайде да не използваме определения и лични нападки особенно когато пишем анонимно.
                                Наивник ако държиш на думите си за брокерите имай честта да ми го кажеш лично. Телефонът ми е 048930794.
                                Колкото до Балканфарма смятам, че защитавам правата си на инвеститор.
                                Ако имаш идеи които да направят търговото предложение по справедливо просто ги предложи. Във всички инициативи, в които съм участвал до сега, съм имал за цел за цел да направим едни честни правила на играта наречена капиталов пазар.

Коментар

Working...
                                X