IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ребалансиране на SOFIX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Историята на интереса към ребалансирането на SOFIX, която е относително кратка, познава случаи на разминаване между сметките на общността и сметките на "Кръчмаря". Не взимам отношение кой измежду общността и КФН е прав, само припомням, че имаше разплакани. Затова и не бих се осланял на чужди сметким, а също така и нямам 100-процентовата увереност, че моите са верни Това с фризьорката го оставяме в графата "делничен хумор".
    Тонката може би имаше предвид, че БФБ определя състава на Софикс, а то стана дълбоко
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Не мисля, че си прав, но щом така ти казва фризьорката...
      Историята на интереса към ребалансирането на SOFIX, която е относително кратка, познава случаи на разминаване между сметките на общността и сметките на "Кръчмаря". Не взимам отношение кой измежду общността и КФН е прав, само припомням, че имаше разплакани. Затова и не бих се осланял на чужди сметким, а също така и нямам 100-процентовата увереност, че моите са верни Това с фризьорката го оставяме в графата "делничен хумор".

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

И аз така, като вляза във фризьорския салон и ги питам - "някой няма ли да си направи труда да ме подстриже или и така съм си готин?"
        Кой влиза решава единствено КФН.

Имам Елана.
        Не мисля, че си прав, но щом така ти казва фризьорката...

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
          Някой направи ли си труда да пресметне каква е ситуацията с ребалансирането? Еланата дали влиза?
          И аз така, като вляза във фризьорския салон и ги питам - "някой няма ли да си направи труда да ме подстриже или и така съм си готин?"
          Кой влиза решава единствено КФН.

Имам Елана.

Коментар

• Някой направи ли си труда да пресметне каква е ситуацията с ребалансирането? Еланата дали влиза?
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
              Сега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.
              очакваме с нетърпение хубавата ти табличка!

Коментар

• Сега прегледах таблиците и мале-мале... Нещата тотално са се оплели при Софикса. Само преди две седмици си мислих, че всичко е решено, а то се оказва, че и това ребалансиране ще е много инфарктно. Еланата изскочи отникъде, засилена ликвидност при Трейс през последната седмица, Холдинг Варна днес с един куп сделки, няколко емисии, които ту покриват, ту не покриват изискванията за участие и сериозно променят класирането в зависимост от това... Няма да се учудя, ако всичко се реши в последната сесия в петък.
                Last edited by margen; 29.08.2018, 19:39.
                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• S
                  Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Мече_Цвети, всички много добре знаем, че не си по задълбочените пресмятания и затова си наблюдаван във форума!
                  Я що да видя , чифчо и още 5 / без/мозъчни същества купили в последната година акции ,когато аз и всичко що нормално е продавало....
                  Голема веселба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Професоре ,аз не съм по задълбочените пресмятания ,защото съм вън от маркета с основните средства поне от година ...
                    p
                    Мече_Цвети, всички много добре знаем, че не си по задълбочените пресмятания и затова си наблюдаван във форума!

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                      Mонти, не Ви разбрах, Прогнозата е за замяна на "Трейс" с "М+Ц " и на "Доверие" с "Елана Ахрокредит", така ли трябва да се разбира?
                      Поздрави!
                      Професоре ,аз не съм по задълбочените пресмятания ,защото съм вън от маркета с основните средства поне от година ,но като се гледа покупко /продажбите / на спекулантите се навежда на тези мисли...
                      М+С покупки въпреки мажо и новите акции..
                      Елана стотици хиляди нови бройки си менят собственика а инвеститори никнат като гъби ....там може и да е Никиту....с фиктивно ИП..
                      Докато Доверие и Трасе се мъчат на цена с по минус над 30% около покупките им....от фонда.
                      За точните пресмятания има други колеги който не смеят да кажат две думи за да не се изложат като анализатори и математици....щото ще им падне реномето.....във Форума.

Коментар

• Mонти, не Ви разбрах, Прогнозата е за замяна на "Трейс" с "М+Ц " и на "Доверие" с "Елана Ахрокредит", така ли трябва да се разбира?
                        Поздрави!

Коментар

• Не знам какво ви притеснява да правите гадания.....
                          С просто око от 5К както казваше Люкчо/валатчо/ се вижда че Еланка и Доверие стоят от едната страна а М+С и Трасе от другата....
                          Е Люкчо не познаваше много даже Хич но това не пречеше да вижда от 5 К....
                          Не е препоръка ....даже хич...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Еланката вече има 733 акционера.......напредва много бързо
                            Мда, чух че КК е раздал и на всички служители бройчици...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Свърши ли състезанието за индекса?
                              Еланката вече има 733 акционера.......напредва много бързо

Коментар

• Свърши ли състезанието за индекса?

Коментар

Working...
                                X