IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да дойдат мечките

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ПИЧ
    Първоначално изпратено от Martingale
    Tiq IPO-ta samo preebavat drugite pozicii.
    Ако това е така, то означава, че не е чак толкова много кеш-а на борсата, както се мисли...
    Или народа е "пренавит" и се презапасява яко...

Коментар

• Toi umniq cash tursi hubavi niva za vlizane

Neka sega da izleze glupaviq cash

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
        Tiq IPO-ta samo preebavat drugite pozicii.
        Ако това е така, то означава, че не е чак толкова много кеш-а на борсата, както се мисли. Да се налага да се излиза от редица позиции, за едно единствено IPO, то друго няма и да има до нова година.
        Я си представете че поне 5 IPO-та има в активни месеци като септември и октомври?

Коментар

• по реакцията на пазара спрямо отличния отчет на корп например, май наистина се задава корекция...

Коментар

• te purvo shte ti smuknat okolo 20% i posle i tvoeto moje da stane
            Cash-a nqma kak da mi go smuknat, HDPAT i MOSTS kato gledam kak gi smuchat mechkite chak hubavo mi stava

OTZK i FZLES edva li ste gi smuchat oste, pak ako gi butnat oste ste kupuvam oste

Коментар

• Доста дресирани мечоци! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                dano da potropat horce do kraq na meseca , che da moze posle za 2 meseca da napravim 50-60%
                Както обикновено, така и ще стане!

Коментар

dano da potropat horce do kraq na meseca , che da moze posle za 2 meseca da napravim 50-60%
                  te purvo shte ti smuknat okolo 20% i posle i tvoeto moje da stane

Коментар

• dano da potropat horce do kraq na meseca , che da moze posle za 2 meseca da napravim 50-60%

Коментар

• WHO LET THE BEARS OUT !?!?!?!????

doidoha i skoro nqma da si trugnat! kraino vreme beshe za ohladane na fantaziite na nqkoi novobranci!

Коментар

• Май АДСИЦ-овете пак ще станат на мода

Коментар

Появи се трейса, а със себе си водеше група мечки...
                          Trqbva da se radvame, che tova e prichinata
                          Така е! :-)

п.с - за съжаление свършва кеша....:-(

Коментар

• Появи се трейса, а със себе си водеше група мечки...
                            Trqbva da se radvame, che tova e prichinata

Коментар

• При положение, че не искат предварително парите???????
                              Не ми се вярва

Коментар

• Появи се трейса, а със себе си водеше група мечки...

Коментар

Working...
                                X