IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ - обзор на дневната търговия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БФБ - обзор на дневната търговия

Давай, Обзървър!

Коментар

Искам и аз да кажа едно БЛАГОДАРЯ на такива ентусиасти като обзървъра и нека Ви има повече :-))

Коментар

Аз пък съм много благодарен на обзървар за неговите коментари и считам че те са много полезни за мен. Благодаря ти обзървар! Продължавай все така. Поздрави

Коментар

Observer, mai ti podskazaha celta na tvoiat forum )) Bi li mi dal opredelenie za dreben investitor?
          V Bulgaria drebniat investitor si e napravo spekulant, taka 4e moje da si pozvoli platena informacia i da sledi pazara otblizo, 6tom kato ima za cel da izkara pari.
          Ili nari4a6 drebni investitori pritejatelite na akcii ot targovete za masova privatizacia ili sobstvenicite na kompensatorki ?
          Ne mi se sardi, no tozi forum mi prili4a na razvoiat na sabitiata sled igra na belot, karanici na partniori za6to drugiat ne e napravil edi kakav si hod. Jelaia ti uspeh i kasmet !!!

Коментар

Инветиторите се редят на Благоевград БТ, но не дават много пари и няма сделки.
            Албена се харесва масово, но има много продавачи.
            Софарма е надценена, но няма акции и цената днес отхвърча (акцията я харесват в Юнионбанк и инвеститорите, които я нямат в портфейлите си, а я селват ПФБК и Елана)

Доверие поддържа цените и може да се окаже, че 1.3 лв. е било минимума, поне до преди тазгодишното редовно общо събрание, а след това може и да падне защото има 150 хил. дребни акционери, на кито само борсовата комисионна би възлязла на 0.5 млн. лв...
            но може и да не падне

вчера и днес държателя на над 40 млн. лв. по номинал в PKB- СИБАНК бе основния купувач вчера и днес
            все повече спекуланти се включват на нива от 23.5% до 22.5%, смятайки ги за подценени

целта на тази тема е да си казвам мнението за пазара, в полза на дребните инвеститори и на тези които нямат достъп до платената информация и различните бази данни които ползвам

Коментар

Има смисъл, без свободна неплатена информация как дребния инвестор да си прави изводите ?

Коментар

Observer, ne moga da shvana kakva ti e celta vav tozi forum, moje bi ne mi dostiga mozak ))
                Obiasni mi molia te. Kakvo te interesuvat Deltastock,Karol. FFIB i drugite posrednici.
                Vseki se stremi da raz6iri paketa ot predlagani uslugi i si ima sobstvena politika.Ne se zaiajdam s teb, no ot
                tozi forum niama smisal !!!

Коментар

Днес Делтасток си купи 40 акции на БЛАБТ за собствена сметка. Освен това рекламира COBOS

250 акции по 15 лв. си купи за собствена сметка Карол. клиенти на ПФБК и Елана си размениха 4 100 акции на Нефтохим

Коментар

Къде намери одитирания отчет на КДН? Не го виждам на сайта на борста или на ДКЦК.
                    Добрият, стар Батя

Коментар

не знам кой продава КДН но пък търсене не липсва а моето мнение съвпада с това на КДН, че дружеството е доста подценено дори и след одитирания отчет

Коментар

А кой разпродаваше КДН?Смятам , че това е едно много подценено дружество.Както и Оргахим , разбира се

Коментар

днес ПФБК купуваше Албена, Доверие обединен холдинг, София-БТ, Биовет, Нефтохим, Оргахим и Медика

Паниката на тютюневите дружества обхвана основно клиент на София интернешънъл секюритиз

Коментар

според бюлетина се оказва малко по-разлино от това което съм писал по-долу. ПФБК се е върнала на пазара!!!
                            Купуват BLABT.

Коментар

Слуха за появата на нови силни посрдници се потвърждава. Днес един COBOS зае като на шега над 50% от пазара и успя почти сам да подпре SOFIX)

"големите посредници" ще изпуснат много сделки и клиенти. Това е то. Пазар

Коментар

Toва което си написал във втората част на постинга ти покрива и моето мнение в голяма степен.

Коментар

Working...
                                X