If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък съм много благодарен на обзървар за неговите коментари и считам че те са много полезни за мен. Благодаря ти обзървар! Продължавай все така. Поздрави
Observer, mai ti podskazaha celta na tvoiat forum )) Bi li mi dal opredelenie za dreben investitor?
V Bulgaria drebniat investitor si e napravo spekulant, taka 4e moje da si pozvoli platena informacia i da sledi pazara otblizo, 6tom kato ima za cel da izkara pari.
Ili nari4a6 drebni investitori pritejatelite na akcii ot targovete za masova privatizacia ili sobstvenicite na kompensatorki ?
Ne mi se sardi, no tozi forum mi prili4a na razvoiat na sabitiata sled igra na belot, karanici na partniori za6to drugiat ne e napravil edi kakav si hod. Jelaia ti uspeh i kasmet !!!
Инветиторите се редят на Благоевград БТ, но не дават много пари и няма сделки.
Албена се харесва масово, но има много продавачи.
Софарма е надценена, но няма акции и цената днес отхвърча (акцията я харесват в Юнионбанк и инвеститорите, които я нямат в портфейлите си, а я селват ПФБК и Елана)
Доверие поддържа цените и може да се окаже, че 1.3 лв. е било минимума, поне до преди тазгодишното редовно общо събрание, а след това може и да падне защото има 150 хил. дребни акционери, на кито само борсовата комисионна би възлязла на 0.5 млн. лв...
но може и да не падне
вчера и днес държателя на над 40 млн. лв. по номинал в PKB- СИБАНК бе основния купувач вчера и днес
все повече спекуланти се включват на нива от 23.5% до 22.5%, смятайки ги за подценени
целта на тази тема е да си казвам мнението за пазара, в полза на дребните инвеститори и на тези които нямат достъп до платената информация и различните бази данни които ползвам
Коментар
мнооого дребен инвестор
БФБ - обзор на дневната търговия
Има смисъл, без свободна неплатена информация как дребния инвестор да си прави изводите ?
Observer, ne moga da shvana kakva ti e celta vav tozi forum, moje bi ne mi dostiga mozak ))
Obiasni mi molia te. Kakvo te interesuvat Deltastock,Karol. FFIB i drugite posrednici.
Vseki se stremi da raz6iri paketa ot predlagani uslugi i si ima sobstvena politika.Ne se zaiajdam s teb, no ot
tozi forum niama smisal !!!
Коментар