If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Плащам си.На всичко сам готов за 20% седмично.Досега доста позна.Ти си ми надеждата.Кажи нещо и аз съм пръв там.
Коментар
малеев
bth
Заводски строежи-ПС-Перник АД-Перник /ZASPE/ уведомява, че е сключило договор с Вълканов и Миланов ООД за строителство на Тенис комплекс Малееви, на стойност 755 252.65 /без ДДС/, което представлява поръчка над 10% от средните приходи на дружеството за последните три години.
Да, но няма да искат да си плащат достатъчно, скъпи! За какво са ми тогава?
Коментар
Проумял
bth
Не ти вярвам. Дори сега да си спечелил, щом е било без вътрешна информация значи е случайно. В смисъл че, ако продължаваш да играеш скоро ще загубиш всичко.
Нормалните борси не са хазарт, защото пазарът си има логика - следват се или фундаментални или технически фактори, или и двете. Освен това цените отразяват новините около дружествата.
Нашата борса не е нормална, което също не я прави хазарт - при хазарта е въпрос на случайности, докато тук си има "закономерности" - говоря за редовното използване на вътр. информация и за лесното манипулиране на пазара.
Не бих казала. Борсата си е хазарт, някъде печелиш, някъде губиш. Пазарът е по-силен от всички ви заедно, така че колкото и да се напъвате, по-умни от пазара няма да станете. Аз как печеля и без вътрешна информация. Ама някъде и губя. Ето, за тази седмица две верни прогнози ви дадох, ама като не слушате руси жени...
Коментар
Проумял
bth
Всичко на нашия пазар е манипулация и вътрешна информация.
Коментар
Изнервен
bth
Така или иначе, само едно със сигурност ми е ясно - акциите могат надеждно да се прогнозират САМО ако човек има вътрешна информация.................... :-((((((
Нее, още не са разбрали, още не са. Даже блондинките отдавна разбраха, но големите трейдъри още не са.
Коментар
Изнервен
bth
Абе я стига с тези тъпи компенсаторки! Не разбрахте ли, че държавата ще отпечата толкова, колкото си поиска! Кой лъже, че от 2007 щели да ги правят облигации!!!!
Коментар