отчетче и тук, отлична печалбица, ма пусто само екселска, благинка за раята - йок!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Абсолютно споделям това мнение. Да дават едни 50% от печалбата (нищо че в Чехия май до 90% бяха стигнали) и изобщо няма да я мисля тази позиция и ще стискам до пенсия.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Единствения минус според мен е че не дават дивидент всяка година.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И с новина от КЗК и без новина от КЗК все си е евтино според мен - една от ключовите компании за България, стратегическа важност и ключова роля при трансформирането на енергетика в следващите години. Доста кандидати за дружеството имаше и всички предлагаха цени значително над текущите, а последната година дружеството направи още 44млн печалба.
И тук времето ще покаже!Last edited by Innocent; 21.10.2020, 15:18.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеНякакви новини?Появиха се купувачи,а на сайта на КЗК няма нищо.
Споделям обаче мнението на BSEtrader, че дружеството си заслужава да се купува и без сделка.
Имам и допълвам от време на време.
- 1 like
Коментар
-
И с новина от КЗК и без новина от КЗК все си е евтино според мен - една от ключовите компании за България, стратегическа важност и ключова роля при трансформирането на енергетика в следващите години. Доста кандидати за дружеството имаше и всички предлагаха цени значително над текущите, а последната година дружеството направи още 44млн печалба.
И тук времето ще покаже!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеНякакви новини?Появиха се купувачи,а на сайта на КЗК няма нищо.
И тук времето ще покаже!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cbonev Разгледай мнение
Решението за Нова ТВ е излезло на 17.09 - разрешават им,като КЗК Постановява незабавно изпълнение на решението. А за ЧЕЗ все още няма публикувани никакви материали.... сигурно догодина ще има нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение"Нова Броудкастинг груп" иска да придобие "Канал 3", още 4 радиа и музикална телевизия,се вижда от сайта на КЗК.Дали и тук ще правят задълбочена проверка,както при ЧЕЗ?
Коментар
-
"Нова Броудкастинг груп" иска да придобие "Канал 3", още 4 радиа и музикална телевизия,се вижда от сайта на КЗК.Дали и тук ще правят задълбочена проверка,както при ЧЕЗ?
Коментар
Коментар