Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
само че използваш неправилен глагол "забелязах", може ви имаш предвид "предполагам". Не мисля, че може да забележиш, че един и същи купувач, освен ако не си посредник. Та подвеждащи са тези твойте писания ми се струва
Успех в търговията!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСподелих ви какво съм забелязал и какво е моето мнение. Всеки има право на свое такова. Да видим сега тази новина дали ще донесе допълнително раздвижване на БФБ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не мисля че е така!
Същия купувач през тези 2-3 седмици слагаше големи бидове и купуваше регулярно и при Албена, М+С, Хес, Бреф, Атера, ДОХ, Корадо, Алкомет, Браво проп., Софарма трейд и ЕМКА напоследък.
Активните играчи с постоянен поглед над пазара знаят за какво говоря и могат да потвърдят.
Купувача просто имаше късмет точно сега да се пусне тази сделка, когато той си накупи налошо.. Но така е - Съдбата обича смелите! Евала му правя и пожелавам успех и по другите позиции!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Не мисля че е така!
Същия купувач през тези 2-3 седмици слагаше големи бидове и купуваше регулярно и при Албена, М+С, Хес, Бреф, Атера, ДОХ, Корадо, Алкомет, Браво проп., Софарма трейд и ЕМКА напоследък.
Активните играчи с постоянен поглед над пазара знаят за какво говоря и могат да потвърдят.
Купувача просто имаше късмет точно сега да се пусне тази сделка, когато той си накупи налошо.. Но така е - Съдбата обича смелите! Евала му правя и пожелавам успех и по другите позиции!
Успех, батя, дано си успял да излезеш от фибанкасъту на добра цена и да си влязъл на друго място с добър профит и достатъчно бройки!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не мисля че е така!
Купувача просто имаше късмет точно сега да се пусне тази сделка, когато той си накупи налошо.. Но така е - Съдбата обича смелите! Евала му правя и пожелавам успех и по другите позиции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
... ясно, че някой е имал вътрешно инфо с тези ордери на по 100 бройки, но естествено никой няма да го разследва, все пак сме на бфб и тук всичко е точно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, тук сега колко ти е таргета..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеПреди шампанското да не забравяме, че КЕВР също трябва да одобри. А и банките дали още искат да финансират? Все пак сделката с търговото ще отиде към 1 млрд лв
Коментар
Коментар