Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KiroБез изисквания за капитала и образованието, за да доставяш електричество на 3 милиона души.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от national powerне мечтая да се върнат онези номера и времена.И съм против държавата да управлява енергото.Мрежата трябва да е държавна а търговията частна.Ако си мислиш че чехите не крадат бедна ти е фантазиятаЧехите може да са крали, но въпроса е колко са крали или ще крадат сегашните !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Прекалено елементарно е компания като ЧЕЗ да се изкарва жертва на политическата реалност. В Чехия нещата за тях не са много по-различни. По съм склонен да мисля че необходимите инвестиции в мрежата не са правени през годините и сега или трябва да почнат да дават пари или да се изнижат. Целият процес прилича на пазарлък от самото начало. Да видим как ще се развият нещата, но ми се струва че нашите клъвнаха и се закачиха на кукичката и ще сложно да отиграят ситуацията. Да видим ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Колко са намелели загубите е трудно да се каже, но и да са, причините са по-скоро юридически, отколкото технически. Качеството на услугата е ниско. Дори в София има прекъсвания и напрежението играе, а сме 21 век ... Извън по-големите градове си е живо изпитание. Пробвай да сготвиш по Великден в някое село до София. Фурните едвам топлят. И това при положение,че по тези места , дори и по праздниците, се събират два пъти по-малко хора от преди 20 години, а и електроуредите са доста по-икономични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеайде да минава сделката, че кадъра на бай ху - каратиста ще загуби квалификация докато чака
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ок сигурно си прав, и на мен ми се виждат по-добре загубите (технологични + кражби в размер на 23-25% преди 14 години) пред сегашните в размер на 11.5%. Даже вземам да си мечтая като теб да се върат онези времене
А дали са инвеститори - тези класации за най-големите компании в сферата на енергетиката в Европа не съм ги правил аз да ти кажа.
- 1 like
Коментар
-
Ок сигурно си прав, и на мен ми се виждат по-добре загубите (технологични + кражби в размер на 23-25% преди 14 години) пред сегашните в размер на 11.5%. Даже вземам да си мечтая като теб да се върат онези времене
А дали са инвеститори - тези класации за най-големите компании в сферата на енергетиката в Европа не съм ги правил аз да ти кажа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Стига бе.Не знаех че на крадци и айдуци им викали инвеститори.ЧЕЗ краде още по яко от нашите хора.да не говорим че са и некадърни
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Когато Шефът на Надзорния съвет на Чез Груп, казва публично "Сега премиерът Борисов е отново на власт и вероятно присъствието на ЧЕЗ не му се нрави - на него и на неговите хора. Ето защо за ЧЕЗ става много трудно да прави бизнес в България".
се дължат отговори. Така мисля. Поне в страните, с които се сравняваме е така.
- 1 like
Коментар
-
А после да помниш албанците дали не платиха едни пари на Чез за да не ги съдят?
Жалко е че сами си го правим, зорлем гоним инвеститор от топ 10 на Европа в сектора си, за да може на воля да си крадат нашите хора ... жалка реалност, ама още по-жалко е че има и такива дето ръкопляскат ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСъни , още в началотго на т.нар. скандал написах че чехите играят подло и ва банк ..... радвам се че вече си стоплила манджата
се дължат отговори. Така мисля. Поне в страните, с които се сравняваме е така.
- 1 like
Коментар
Коментар