IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧЕЗ Разпределение България АД (CEZD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Досега никога ли не си гласувал за 'по-малкото зло' Щото ако си гласувал неминуемо си е трявбало да е "по-малкото зло" Чехите може да са крали, но въпроса е колко са крали или ще крадат сегашните !?
    Не не гласувам за по малкото зло.Виж гласувал за да натрия носа на някого но повече това няма да го правя въпреки че от 1997 съм го правил само веднъж.Вече няма да гласувам дори и а кмет на село.Ебал съм им майката те не се интересуват от мен аз защо да им гласувам мога само да ги псувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      Без изисквания за капитала и образованието, за да доставяш електричество на 3 милиона души.
      ++ Както казвал героя на Тошко Колев (мир на душата му) "Лошо,.лошо Седларов.."
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от national power
        не мечтая да се върнат онези номера и времена.И съм против държавата да управлява енергото.Мрежата трябва да е държавна а търговията частна.Ако си мислиш че чехите не крадат бедна ти е фантазията
        Досега никога ли не си гласувал за 'по-малкото зло' Щото ако си гласувал неминуемо си е трявбало да е "по-малкото зло" Чехите може да са крали, но въпроса е колко са крали или ще крадат сегашните !?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ха..Хааа..

Радан Кънев се чувства умислен.
          41 мин. ·
          3 милиона капитал и висше образование, за да имаш ведомствена бензиностанция в земеделското си стопанство.
          Без изисквания за капитала и образованието, за да доставяш електричество на 3 милиона души.

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Прекалено елементарно е компания като ЧЕЗ да се изкарва жертва на политическата реалност. В Чехия нещата за тях не са много по-различни. По съм склонен да мисля че необходимите инвестиции в мрежата не са правени през годините и сега или трябва да почнат да дават пари или да се изнижат. Целият процес прилича на пазарлък от самото начало. Да видим как ще се развият нещата, но ми се струва че нашите клъвнаха и се закачиха на кукичката и ще сложно да отиграят ситуацията. Да видим ...
            Добро утро.Ти да не си мислиш че са дошли тука да инвестират в мрежата.Тя грохна и затова се махат каквото можаха откраднаха под погледа на КЕВР.Тва са бандити а не инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Колко са намелели загубите е трудно да се каже, но и да са, причините са по-скоро юридически, отколкото технически. Качеството на услугата е ниско. Дори в София има прекъсвания и напрежението играе, а сме 21 век ... Извън по-големите градове си е живо изпитание. Пробвай да сготвиш по Великден в някое село до София. Фурните едвам топлят. И това при положение,че по тези места , дори и по праздниците, се събират два пъти по-малко хора от преди 20 години, а и електроуредите са доста по-икономични.
              Би ли ни обяснил какво е това чудо напрежението играе и качеството е ниско.

Коментар

• Ако ЧЕЗ напуснат БГ и си продадат бизнеса на Гинка, дали тя ще премести централата в друг офис..?
                Психологически, крадци с крадци трудно съжителстват....
                Интересен казус, който ще размъти много вода ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  айде да минава сделката, че кадъра на бай ху - каратиста ще загуби квалификация докато чака
                  Ше го изпитат пак той сигур има пета квалификационна група по безопастност и мое да издава наряди да бъде отговорен ръководител...И по експлоатация ше го изпитат и карта за достъп до обекти ще му издадат..Само ключове от уредбите няма да има и няма да може да извършва првеключвания

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ок сигурно си прав, и на мен ми се виждат по-добре загубите (технологични + кражби в размер на 23-25% преди 14 години) пред сегашните в размер на 11.5%. Даже вземам да си мечтая като теб да се върат онези времене
                    А дали са инвеститори - тези класации за най-големите компании в сферата на енергетиката в Европа не съм ги правил аз да ти кажа.
                    Колко са намелели загубите е трудно да се каже, но и да са, причините са по-скоро юридически, отколкото технически. Качеството на услугата е ниско. Дори в София има прекъсвания и напрежението играе, а сме 21 век ... Извън по-големите градове си е живо изпитание. Пробвай да сготвиш по Великден в някое село до София. Фурните едвам топлят. И това при положение,че по тези места , дори и по праздниците, се събират два пъти по-малко хора от преди 20 години, а и електроуредите са доста по-икономични.

Коментар

Ок сигурно си прав, и на мен ми се виждат по-добре загубите (технологични + кражби в размер на 23-25% преди 14 години) пред сегашните в размер на 11.5%. Даже вземам да си мечтая като теб да се върат онези времене
                      А дали са инвеститори - тези класации за най-големите компании в сферата на енергетиката в Европа не съм ги правил аз да ти кажа.
                      Аз не мечтая да се върнат онези номера и времена.И съм против държавата да управлява енергото.Мрежата трябва да е държавна а търговията частна.Ако си мислиш че чехите не крадат бедна ти е фантазията

Коментар

• айде да минава сделката, че кадъра на бай ху - каратиста ще загуби квалификация докато чака
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Стига бе.Не знаех че на крадци и айдуци им викали инвеститори.ЧЕЗ краде още по яко от нашите хора.да не говорим че са и некадърни

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Когато Шефът на Надзорния съвет на Чез Груп, казва публично "Сега премиерът Борисов е отново на власт и вероятно присъствието на ЧЕЗ не му се нрави - на него и на неговите хора. Ето защо за ЧЕЗ става много трудно да прави бизнес в България".
                            се дължат отговори. Така мисля. Поне в страните, с които се сравняваме е така.
                            Прекалено елементарно е компания като ЧЕЗ да се изкарва жертва на политическата реалност. В Чехия нещата за тях не са много по-различни. По съм склонен да мисля че необходимите инвестиции в мрежата не са правени през годините и сега или трябва да почнат да дават пари или да се изнижат. Целият процес прилича на пазарлък от самото начало. Да видим как ще се развият нещата, но ми се струва че нашите клъвнаха и се закачиха на кукичката и ще сложно да отиграят ситуацията. Да видим ...

Коментар

А после да помниш албанците дали не платиха едни пари на Чез за да не ги съдят?

Жалко е че сами си го правим, зорлем гоним инвеститор от топ 10 на Европа в сектора си, за да може на воля да си крадат нашите хора ... жалка реалност, ама още по-жалко е че има и такива дето ръкопляскат ....
                              Стига бе.Не знаех че на крадци и айдуци им викали инвеститори.ЧЕЗ краде още по яко от нашите хора.да не говорим че са и некадърни

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                                Съни , още в началотго на т.нар. скандал написах че чехите играят подло и ва банк ..... радвам се че вече си стоплила манджата
                                Когато Шефът на Надзорния съвет на Чез Груп, казва публично "Сега премиерът Борисов е отново на власт и вероятно присъствието на ЧЕЗ не му се нрави - на него и на неговите хора. Ето защо за ЧЕЗ става много трудно да прави бизнес в България".
                                се дължат отговори. Така мисля. Поне в страните, с които се сравняваме е така.

Коментар

Working...
                                X