If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моите звезди ми говорят цена 370-400
Предполагам Май месец ще бъде горещ
Лобосе, и ти ли си в кюпа? Пак става концетрация на спекулата в някоя точка, а вземайки предвид мислите на Костолани - дано накрая не се гледаме с наведени глави, : и тихи като водата
(само не и препоръка)
Много много интересно става
Според източници на Медиапул цената на Еврохолд е 320млн евро, което си е доста добра цена, тези пък за интерес от две големи международни компании пишат
Струва си всеки лев разпределението.
Кво да му е толкова интересното - то е ясно, въпрос е само на времева рамка и да не ни прецакат нещо накрая, щото все пак живеем в Бг, нали. И не си струва всеки лев разпределението, а всеки лев сега х 1,5 Ама това са си празни мисли на един празен човек, който си контактува с кораба-майка, когато си свали алуминиевото фолио от главата, дето го предпазва от вредни лъчния и хаарп Не е препоръкЪ, разбира се
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
две големи международни компании с интерес към сделката, ще се конкурират с "Еврохолд"
По информация на 3eNews обаче интригата около сделката за активите на ЧЕЗ в България не е приключила и може да се очакват изненади, като се появи конкуренция на "Еврохолд". Според наши източници е две големи международни компании са проявили интерес към активите на CEZ у нас. Техните предложения ще бъдат допуснати за разглеждане, както стана с офертите на "Еврохолд" и на индийската компания. Очаква се новите кандидати скоро да бъдат включени в шорт-листата за преговори с чешката държавна компания. Към момента процедурата по продажбата на активите на ЧЕЗ у нас въобще не може да се счита за приключила, обясниха експерти, пожелали анонимност.А за България най- добрият вариант ще бъде чрез сделката с ЧЕЗ в страната ни да влезе голям международен инвеститор.
Много много интересно става
Според източници на Медиапул цената на Еврохолд е 320млн евро, което си е доста добра цена, тези пък за интерес от две големи международни компании пишат
Струва си всеки лев разпределението.
Мда добре се развиват нещата ,дивидент също не изключвам .
Купувача ще е доста сериозен мисля че очакваше Чехите да клекнат но не стана
Време е да започва мача
Няма се изненадам ако купувача има нещо испанско ....
И аз горе долу съм на това мнение и затова си взех. Имам кеш и мисля да взема още. В М......л пише, че са поканили и отпаднали кандидати, което може да забави сделката.... но пък чеЗите могат да рещат да приберат част от парите и през дивидент ...... Ще чакаме .... освен това и на другите ми две инвестиции гледам по скоро като на проект а не на такива,но .....
Честит празник и на теб
Не се бъгвай наднормено Греъме. Имайте едно наум. Както е казал отче Паисия... "..не прелащайся.."
НИкаква препоръка не биде да е
Тук фирма, която да кажа - е, те тия са супер яки и заслужават доверие, няма. А и честно казано ми е все тая - аз съм тук поради две причини:
- ЧЕЗ няма как да фалира, щото държи нещо, дето е невъзможно да фалира
- искам си търговото, което ще е над 50% над сегашната цена (лично мнение)
Ми не ми харесват Еврохолд, защото са мега мизерници, но на фона на останалите - все ми е тая, вълнува ме само цената на сделката и кога ще е търговото. Не знам цената, но оставането само на един кандидат говори за приближаване към финала на сделката. Та като не знам едното, дето ме вълнува, а другото ме приближава към финала - да, новината е по-скоро положителна. Или пък мисленето ми е пожелателно
П.С. Честит празник!
И аз горе долу съм на това мнение и затова си взех. Имам кеш и мисля да взема още. В М......л пише, че са поканили и отпаднали кандидати, което може да забави сделката.... но пък чеЗите могат да рещат да приберат част от парите и през дивидент ...... Ще чакаме .... освен това и на другите ми две инвестиции гледам по скоро като на проект а не на такива,но .....
Честит празник и на теб
Коментар